Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
Peki catlak kremlerine basladiniz mi
Kimler hangi markalari kullaniyor
Ben başladım bio oilin yağını ve weledanın kremini kullanıyorum. Yağ kreme göre daha kolay dağılıyor daha çok memnun kaldım. Bir de benim göğüs uçlarımda çatlama olmaya başladı o yüzden şimdiden lansinoh un göğüs ucu kremini aldım inanılmaz rahatlatıyor.

Aaa demek sütün bol olacak insallahbende şimdi mustelanin yagini aldim bio oili bende alicam bide lierac almayi dusunuyorum 3 karisik marka ile devam ederim dedim

Philipsin antikolik cam biberonlarından kullanmıştı yakın bir arkadaşım çok memnundu, set halindeymiş henüz hiç incelemedim ama aklınızda olsun yorumları çok iyi duruyordu
Bende oğluma büyük set almistim 5 li fırçalı olan var ya baktım şimdi çok pahalanmis 125 ve 260ml ikili set alsam yeter sanırım 0-3 ve 3+ oluyor

Peki catlak kremlerine basladiniz mi
Kimler hangi markalari kullaniyor
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Göğüslerde çok catlak oldu onların üzerine buzdolabı poşeti kesip koyuyorum jdjdjdjd sürtünmeyi önlüyor rahatlıyorlar. Göğüs kalkanı alana kadar idare edicem böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…