- 3 Kasım 2022
- 189
- 156
- 33
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.941
Öneriler için çok teşekkürler siz hangi markayı tercih etmiştiniz?Cam olan kırılmaz aslında baya sağlam ama bende çok sıkıntı yarattı. Akıttı falan. Diğer seçenek de zaten bebekler için sağlıklı ve uygun bir materyal.
Hem akıtma da yapmadı asla. Hem de hafif.
Bir de şunu söyleyeyim başlık kısmı 2 no olarak geliyor bu biberonlarda. Ama ben 1 no başlık alıyorum ekstradan. Doktor da öyle önermişti.
Çünkü yenidoğan bebek için 2 no hızlı gelebilir. 2 no 3 aya kadar kullanılabilen bir başlık. 1 no 1 aya kadar. Ona da bakabilirsiniz.
Başlıkları ayrı ayrı alabiliyorsunuz. Biberon yıpranmamışsa sadece başlık değiştirerek kullanmaya devam edebilirsiniz.
Benim de göğüsler birden çatladı gerçekten hulka dönüşüyoruz resmenÇatlıyor canım hem nasıl çatlıyorhele ki cildi kuru olan daha da çok yapsın bunları çünkü kuru ciltte çatlak daha çabuk oluyor benim cildim kuru değil tabiri caizse çöl gibi ve göğsüm bir anda çatladı hemen her yerimi yağlamaya basladim .dediğin gibi üşeniyor insan ben eşime yaptırıyorum
Evet genetik gerçekten, sadece günde 3 lt su içmek sabah aakiam yağlanmak birazda olsa en azından yüzde 50 azaltır diye düşünüyorum hiç bişey yapmamaktansa, ama birkaç yazı okudum genetik yatkınlığı olan kişilerin tamamen engellemesi çok zormuş : (kalçalarda çok genişliyor diye okudum ben sonuçta o bölgede doğal bir şekilde doğurmaya hazırlıyor kendini. ben göğüs göbek kalça ve basenlere sürüyorum. bu işler bence biraz da genetik. derinin esnekliği ile alakalı ama yine de önlem almak önemli tabi ki
Tabi kiBenim de göğüsler birden çatladı gerçekten hulka dönüşüyoruz resmen
Aa eşe yaptırmak güzel fikir
14+5 şuanda ultrasonda 15+3 çıkıyor. ya ben biraz meraklıyım sürekli elim karnımda bazen pıt oluyor yanı emin olamıyorum ama duyuyorum da. bugün kontrolde ultrason sırasında iki üç defa oldu hatta eminim yani. ama tabi ki bunlar çok hafif ve beni hiç tatmin eden şeyler değil :))) iple çekiyorum tam hissedeceğim günleriEveeet ya çok garip sanki normalim hiç bişey yok ne görünürde ne hissiyat olarak ses yok bi hareket yok şüpheleniyorum bazennerdeyse 4 aylık olucaklar az değil valla
Ayy pıt pıt hissetmek bile hoşturama benimkide 16 biterken hissedebilirsiniz demişti sanki erken gibi biraz kaçıncı haftanız?
evet ben de öyle biliyorum ama bu önlemlerle 2 çatlayacağına 1 çatlar bereket versin :) bizim bir akrabamız hiçbir şey kullanmadı ama kadında sıfır çatlak vardı gel de kıskanma meseLA:)) Beni çatlaktan ziyade bu göbekteki büzüşme korkutuyor ya. ne bilim bi tuhaf yumus yumus büzüş büzüş kalıyor ya deriEvet genetik gerçekten, sadece günde 3 lt su içmek sabah aakiam yağlanmak birazda olsa en azından yüzde 50 azaltır diye düşünüyorum hiç bişey yapmamaktansa, ama birkaç yazı okudum genetik yatkınlığı olan kişilerin tamamen engellemesi çok zormuş : (
Hayırlısı olsun ya cinsiyet sonradan değişirsede ne yapayım ayıp bir şey değil sonuçtaKalçalar da mı çatlıyor yaorası çok büyümüyor ki ama.. Her gün sürmeye üşeniyor insan
Eki Görüntüle 3630893
benim 11 haftalıkken böyleydi nubı... Seninkinde de görünüyor aslında
Kraft Kenya yi beğeniyorum(3 pozisyonda yayisi var çift yönlü kullanim olması çok iyi , hafif tek elle katlanması iyi böylelikle küçük alanlara kolayca sığar görüntü olacakta çok şık vs.bircok özelliği açısından güzel)şimdiden bebek arabası önerileri olan varsa alabilirim ilk gebeliğim bende yeni yeni araştırmaua başladım ne alsam diye düşünüyorum çevrenizde memnun kalan veya sizin araştırarak bu da çok iyiymiş dediğiniz varsa bekliyorum
Ben gebeligin basinda kullandim ama su anda kullanmiyorumdoktoru kan sulandırıcıya başlatsan var mı? ben kilolu hamile kaldım malesef ve vajinal doğum istiyorum doktorum tansiyonumu düzende tutmsk için başlattığını söyledi. merak ediyorum başka kullanan var mı
Bende elele madreyi almayı düşünüyorumparkyatak için elele bonteye bakmanızı öneririm
Ben de tansiyon sorunu yaşamaya başladım birkaç haftadır doktor sadece alfamet veriyor ,kardiyoya da gönderdi o da sadece alfamet verdidoktoru kan sulandırıcıya başlatsan var mı? ben kilolu hamile kaldım malesef ve vajinal doğum istiyorum doktorum tansiyonumu düzende tutmsk için başlattığını söyledi. merak ediyorum başka kullanan var mı
Ah evet biliyorum o görüntüyü doğum sonrası spor yapmak lazım aslında pilates falan birde korse takmayı çok öneriyorlar 1-2 hafta sonra hemen korseye başlıyorlar özellikle yurt dışında insanlar. Bende alıp başlayacağımevet ben de öyle biliyorum ama bu önlemlerle 2 çatlayacağına 1 çatlar bereket versin :) bizim bir akrabamız hiçbir şey kullanmadı ama kadında sıfır çatlak vardı gel de kıskanma meseLA:)) Beni çatlaktan ziyade bu göbekteki büzüşme korkutuyor ya. ne bilim bi tuhaf yumus yumus büzüş büzüş kalıyor ya deri
Hadi bakalım tam hissedeceğimiz günler yakındır ben hem kendim hissetmek istiyorum hemde eşim çook merak ediyor dışarıdan hissedebilmeyi o daha bekleyecek sanırım : )14+5 şuanda ultrasonda 15+3 çıkıyor. ya ben biraz meraklıyım sürekli elim karnımda bazen pıt oluyor yanı emin olamıyorum ama duyuyorum da. bugün kontrolde ultrason sırasında iki üç defa oldu hatta eminim yani. ama tabi ki bunlar çok hafif ve beni hiç tatmin eden şeyler değil :))) iple çekiyorum tam hissedeceğim günleri
Biz 3 kız kardeşiz dünyanın en büyük şansı en yakın arkadaşlarımhayırlı olsun iki kız kardeş benim de hayalim . ömür boyu elleri hiç ayrılmasın
bi kaç gün önce bebeği olan arkadaşımıza gittik o da kenyayı çok önerdi memnunmuş bakalım piayasa araştırmamız sürüyorKraft Kenya yi beğeniyorum(3 pozisyonda yayisi var çift yönlü kullanim olması çok iyi , hafif tek elle katlanması iyi böylelikle küçük alanlara kolayca sığar görüntü olacakta çok şık vs.bircok özelliği açısından güzel)
Birde maxi cosi Leona2 çok beğeniyorum (hafif olması ve pratik katlanması, çift yönlü kullanım vs.)
Fiyat olarak kraft Kenya daha uygun
Bende henüz almadimnipt testimin sonuçlarını bekliyorum hayırlısıyla birde cinsiyetide öğrenelim öyle almak istiyorum hem biraz vakit geçmiş olur ilk trimesteri atlatmış olurum daha iyi olur.
Ben kullanıyorum canım hem Alfamet hemde coraspirin ve iğne oksapar kullanıyorumdoktoru kan sulandırıcıya başlatsan var mı? ben kilolu hamile kaldım malesef ve vajinal doğum istiyorum doktorum tansiyonumu düzende tutmsk için başlattığını söyledi. merak ediyorum başka kullanan var mı
Bende 72 kilo hamile kaldım. Sadece folik asit oxean mommy kullanıyorum başından beri ona devam et içinde multivitaminler var diye decavit yazdı ama aynı anda kullanma zaten var dediği işin almadım.doktoru kan sulandırıcıya başlatsan var mı? ben kilolu hamile kaldım malesef ve vajinal doğum istiyorum doktorum tansiyonumu düzende tutmsk için başlattığını söyledi. merak ediyorum başka kullanan var mı
Ne tesadüf biz de 3 kızız:)) ama ablamla o kadar yakın değiliz mesela kardeşimle çok daha yakınız. Bu ilişkilerin sağlamlığını biraz anne baba sağlıyor bence biz sanırım o konuda çok şanslı değildik. Ama bir gün iki kızım olursa onların hayat boyu en yakın arkadaş olduğunu görmek en büyük mutluluğum olurdu heralde. Bu arada size de kocaman bir maşallahBiz 3 kız kardeşiz dünyanın en büyük şansı en yakın arkadaşlarımAllah gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?