Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Öneriler için çok teşekkürler siz hangi markayı tercih etmiştiniz?

Benim de göğüsler birden çatladı gerçekten hulka dönüşüyoruz resmen
Aa eşe yaptırmak güzel fikir

Evet genetik gerçekten, sadece günde 3 lt su içmek sabah aakiam yağlanmak birazda olsa en azından yüzde 50 azaltır diye düşünüyorum hiç bişey yapmamaktansa, ama birkaç yazı okudum genetik yatkınlığı olan kişilerin tamamen engellemesi çok zormuş : (

14+5 şuanda ultrasonda 15+3 çıkıyor. ya ben biraz meraklıyım sürekli elim karnımda bazen pıt oluyor yanı emin olamıyorum ama duyuyorum da. bugün kontrolde ultrason sırasında iki üç defa oldu hatta eminim yani. ama tabi ki bunlar çok hafif ve beni hiç tatmin eden şeyler değil :))) iple çekiyorum tam hissedeceğim günleri

evet ben de öyle biliyorum ama bu önlemlerle 2 çatlayacağına 1 çatlar bereket versin :) bizim bir akrabamız hiçbir şey kullanmadı ama kadında sıfır çatlak vardı gel de kıskanma meseLA:)) Beni çatlaktan ziyade bu göbekteki büzüşme korkutuyor ya. ne bilim bi tuhaf yumus yumus büzüş büzüş kalıyor ya deri

doktoru kan sulandırıcıya başlatsan var mı? ben kilolu hamile kaldım malesef ve vajinal doğum istiyorum doktorum tansiyonumu düzende tutmsk için başlattığını söyledi. merak ediyorum başka kullanan var mı

Kraft Kenya yi beğeniyorum(3 pozisyonda yayisi var çift yönlü kullanim olması çok iyi , hafif tek elle katlanması iyi böylelikle küçük alanlara kolayca sığar görüntü olacakta çok şık vs.bircok özelliği açısından güzel)
Birde maxi cosi Leona2 çok beğeniyorum (hafif olması ve pratik katlanması, çift yönlü kullanım vs.)
Fiyat olarak kraft Kenya daha uygun
Bende henüz almadimnipt testimin sonuçlarını bekliyorum hayırlısıyla birde cinsiyetide öğrenelim öyle almak istiyorum hem biraz vakit geçmiş olur ilk trimesteri atlatmış olurum daha iyi olur.

Ben gebeligin basinda kullandim ama su anda kullanmiyorum
Arkadasim8n tansiyonu vardi o duzenli kullanmisti

Ben de tansiyon sorunu yaşamaya başladım birkaç haftadır doktor sadece alfamet veriyor ,kardiyoya da gönderdi o da sadece alfamet verdi

Ah evet biliyorum o görüntüyü doğum sonrası spor yapmak lazım aslında pilates falan birde korse takmayı çok öneriyorlar 1-2 hafta sonra hemen korseye başlıyorlar özellikle yurt dışında insanlar. Bende alıp başlayacağım ben hiç bişey kullanmasam mahfolurum kesinlikle anneminde çatlakları var inşallah en az hasarla atlatırım diyorum

Hadi bakalım tam hissedeceğimiz günler yakındır ben hem kendim hissetmek istiyorum hemde eşim çook merak ediyor dışarıdan hissedebilmeyi o daha bekleyecek sanırım : )

bi kaç gün önce bebeği olan arkadaşımıza gittik o da kenyayı çok önerdi memnunmuş bakalım piayasa araştırmamız sürüyor

Ben kullanıyorum canım hem Alfamet hemde coraspirin ve iğne oksapar kullanıyorum

Bende 72 kilo hamile kaldım. Sadece folik asit oxean mommy kullanıyorum başından beri ona devam et içinde multivitaminler var diye decavit yazdı ama aynı anda kullanma zaten var dediği işin almadım.
Sadece demir ilacına başladım bu hafta 11+5 haftayım.
Bide bulantı için prilam var.

Biz 3 kız kardeşiz dünyanın en büyük şansı en yakın arkadaşlarım Allah gönlünüze göre versin
Ne tesadüf biz de 3 kızız:)) ama ablamla o kadar yakın değiliz mesela kardeşimle çok daha yakınız. Bu ilişkilerin sağlamlığını biraz anne baba sağlıyor bence biz sanırım o konuda çok şanslı değildik. Ama bir gün iki kızım olursa onların hayat boyu en yakın arkadaş olduğunu görmek en büyük mutluluğum olurdu heralde. Bu arada size de kocaman bir maşallah

Kızlar selam,

Bugün fetal dna için kan testimi gelip aldılar, şimdi heyecanla sonucumu bekliyorum hayırlısı ile sağlıklı sonuç alalım başka bişey istemiyorum

Bebek arabası önerilerinizi dikkatle okuyup not aldım kızlar teşekkür ederim
Anne yanı için bi önerilerinizi alırım onu önden almak istiyorum, elele markasını önerdi arkadaşım ama ben daha hiç bişeye bakamadım sizin önceki tecrübeniz varsa dikkate alacağım, birde içine yatak iyi olsun istiyorum yatak markası da önemli benim için

Biberon bende Philips avent cam hem küçük hemde büyük boy aldım. Yine aynı marka emzik aldım

Düz beyaz zıbın aldım yeni doğan
Bide su ana kucağı varya sallanabilen onu aldım
(Görseli ekledim)

Eklentiler

• IMG_9852.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…