Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
İlk çocuğuma ikili testte doktor erkek gibi demişti, 16. Haftada erkek ama emin değilim kordon olabilir dedi. 17 de kız olduğunu söyledi

Memnun muydunuz? Öneriyorsanız sizde ben cam olan philipsi tercih edeceğim
Oğlumda memnun kalmıştım ilk cam almıştım 125 lik ama kırılıyor ya sonrasında ppf o boy boy olan setten almıştım suandada lansinohta avent arasında kaldım ama 2 boy yetiyor alacaksanız biberon emziği değiştiriyorsunuz sonrasında o yönden iyi oluyor avent

Cam olan kırılmaz aslında baya sağlam ama bende çok sıkıntı yarattı. Akıttı falan. Diğer seçenek de zaten bebekler için sağlıklı ve uygun bir materyal.
Hem akıtma da yapmadı asla. Hem de hafif.

Bir de şunu söyleyeyim başlık kısmı 2 no olarak geliyor bu biberonlarda. Ama ben 1 no başlık alıyorum ekstradan. Doktor da öyle önermişti.
Çünkü yenidoğan bebek için 2 no hızlı gelebilir. 2 no 3 aya kadar kullanılabilen bir başlık. 1 no 1 aya kadar. Ona da bakabilirsiniz.
Başlıkları ayrı ayrı alabiliyorsunuz. Biberon yıpranmamışsa sadece başlık değiştirerek kullanmaya devam edebilirsiniz.

İlk çocuğuma ikili testte doktor erkek gibi demişti, 16. Haftada erkek ama emin değilim kordon olabilir dedi. 17 de kız olduğunu söyledi

Böyle durumlar da var tabii.
Benim arkadaşım 24 haftalık hamile şu an 12.haftada erkek olduğunu öğrendi. Kuzenim 10.haftada. Diğer arkadaşım 13te. O yüzden hep erkekte değişim olmaz gibi düşünürdüm.

Teşekkürler alacağım zaman tüm bunları göz önünde bulunduracağım seçmekte çok zor gerçekten inşallah seçtiklerimizden memnjn kalırız

O zaman bizden koooooccaaaaman bir maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Ay çok teşekkür ederim çiçeğimmm ayrıntılıda yüzünü de gördüm mü d
Asya ve Gökçe ismi arasında gidip geliyoruz Eşimi dinlersem eğer Gökçe olacak
Benim kızımın adı Gökçe Lina ve iyili koymuşum diyorum. Her zaman uyumlu bir bebek oldu Allah'a şükür. Sadece fazla duygusal ve çabuk küsüyor

Kalçalar da mı çatlıyor ya orası çok büyümüyor ki ama.. Her gün sürmeye üşeniyor insan

başlık olayını bilmiyordum 1 no dan da sipariş edeceğim teşekkür ederim bilgi için. kırılmaz evet ama benim gözümün önünde kırıldı o yüzden biraz mesafeli yaklaştım cam olana. aynen bebek için yapılan ve iyi bir marka kötü bir materyal kullandıgını ben de asla düşünmüyorum.

Kalçalar da mı çatlıyor ya orası çok büyümüyor ki ama.. Her gün sürmeye üşeniyor insan

benim 11 haftalıkken böyleydi nubı... Seninkinde de görünüyor aslında

kalçalarda çok genişliyor diye okudum ben sonuçta o bölgede doğal bir şekilde doğurmaya hazırlıyor kendini. ben göğüs göbek kalça ve basenlere sürüyorum. bu işler bence biraz da genetik. derinin esnekliği ile alakalı ama yine de önlem almak önemli tabi ki

Çatlıyor canım hem nasıl çatlıyor hele ki cildi kuru olan daha da çok yapsın bunları çünkü kuru ciltte çatlak daha çabuk oluyor benim cildim kuru değil tabiri caizse çöl gibi ve göğsüm bir anda çatladı hemen her yerimi yağlamaya basladim .dediğin gibi üşeniyor insan ben eşime yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…