- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.021
- 598
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.921
İlk çocuğuma ikili testte doktor erkek gibi demişti, 16. Haftada erkek ama emin değilim kordon olabilir dedi. 17 de kız olduğunu söylediBana doktorum 16.haftada en kesin sonucu alırız demişti ama 10 ve 12.haftalarında erkek olduğunu öğrenenler var çevremde.
Erkek çok değişmez gibi geliyor bana.
Yine de kesin değil tabii.
Bugünkü net sonuç olur herhalde
Oğlumda memnun kalmıştım ilk cam almıştım 125 lik ama kırılıyor ya sonrasında ppf o boy boy olan setten almıştım suandada lansinohta avent arasında kaldım ama 2 boy yetiyor alacaksanız biberon emziği değiştiriyorsunuz sonrasında o yönden iyi oluyor aventMemnun muydunuz? Öneriyorsanız sizde ben cam olan philipsi tercih edeceğim
Merhaba! Benim alan. Ben sadece 0-3 ay arası olanı aldım ne olur ne olmaz bulunsun diye. Sonrasında emerse zaten ihtiyac olmaz 6 aydan sonrada ek gıda başlayacal diye düşündüm. 3 aydan sonra ihtiyac olursa o zaman bakarım bir tane daha. Tabi tecrubelı anneler de yorum yaparsa sevınırım bu konuya. Cam olanından almadım hem daha ağır hem de kırılma riski var diye. Anti kolik olanı aldım
Aventte öyle şuan bende kararsızım hangisini alsam diyeLansinoh anne memesi hissiyati verdigi icin onu deneyeyim dedim bendee
İlk çocuğuma ikili testte doktor erkek gibi demişti, 16. Haftada erkek ama emin değilim kordon olabilir dedi. 17 de kız olduğunu söyledi
Ben de beyaz leblebiyi tavsiye ederim çok güzel bastırıyor bulantıyı hem de folik asit içerir diye biliyorumEvet naneli şekeri de denedim ama o da çok bulandırıyor midemi. Sadece limon kabuğu koklamak garip bir şekilde diğer kokuları bastırıp rahatlatıyor o da her zaman değil
Bende oluyor hamilelikten önce yoktu hatta iç çamaşırımın kenar kısımları terden ıslanır gibi oluyorYa bisey sorcam genitalde isinma ve disarida sicakta terleme oliyormu sizde de
Erken öğrenmekte iyi değilmiş insan emin olamıyorBana doktorum 16.haftada en kesin sonucu alırız demişti ama 10 ve 12.haftalarında erkek olduğunu öğrenenler var çevremde.
Erkek çok değişmez gibi geliyor bana.
Yine de kesin değil tabii.
Bugünkü net sonuç olur herhalde
Teşekkürler alacağım zaman tüm bunları göz önünde bulunduracağımOğlumda memnun kalmıştım ilk cam almıştım 125 lik ama kırılıyor ya sonrasında ppf o boy boy olan setten almıştım suandada lansinohta avent arasında kaldım ama 2 boy yetiyor alacaksanız biberon emziği değiştiriyorsunuz sonrasında o yönden iyi oluyor avent
Ay çok teşekkür ederim çiçeğimmmO zaman bizden koooooccaaaaman bir maşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Benim kızımın adı Gökçe Lina ve iyili koymuşum diyorum. Her zaman uyumlu bir bebek oldu Allah'a şükür. Sadece fazla duygusal ve çabuk küsüyorAsya ve Gökçe ismi arasında gidip geliyoruzEşimi dinlersem eğer Gökçe olacak
Kalçalar da mı çatlıyor yaKızlar çatlak kremi sürerken bacak ve kalcaniza sürmeyi de unutmayın oralar da çatlıyor .benim göğsüm bir anda çatladı mesela o yüzden erken diye düşünmeyin karnınız çıkmasa göğsünüzde belirgin bir fark olmasa bile sürün bence .ben karnıma ,göğsüme ,bacaklarıma ,kalçama sürüyorum artık hep
Malesef ya oluyor böylebenim bi arkadaşımın baldırı mı ne çatlamıştı, tek oraya sürmemiş
başlık olayını bilmiyordum 1 no dan da sipariş edeceğim teşekkür ederim bilgi için. kırılmaz evet ama benim gözümün önünde kırıldı o yüzden biraz mesafeli yaklaştım cam olana. aynen bebek için yapılan ve iyi bir marka kötü bir materyal kullandıgını ben de asla düşünmüyorum.Cam olan kırılmaz aslında baya sağlam ama bende çok sıkıntı yarattı. Akıttı falan. Diğer seçenek de zaten bebekler için sağlıklı ve uygun bir materyal.
Hem akıtma da yapmadı asla. Hem de hafif.
Bir de şunu söyleyeyim başlık kısmı 2 no olarak geliyor bu biberonlarda. Ama ben 1 no başlık alıyorum ekstradan. Doktor da öyle önermişti.
Çünkü yenidoğan bebek için 2 no hızlı gelebilir. 2 no 3 aya kadar kullanılabilen bir başlık. 1 no 1 aya kadar. Ona da bakabilirsiniz.
Başlıkları ayrı ayrı alabiliyorsunuz. Biberon yıpranmamışsa sadece başlık değiştirerek kullanmaya devam edebilirsiniz.
Kalçalar da mı çatlıyor yaKızlar çatlak kremi sürerken bacak ve kalcaniza sürmeyi de unutmayın oralar da çatlıyor .benim göğsüm bir anda çatladı mesela o yüzden erken diye düşünmeyin karnınız çıkmasa göğsünüzde belirgin bir fark olmasa bile sürün bence .ben karnıma ,göğsüme ,bacaklarıma ,kalçama sürüyorum artık hep
Eki Görüntüle 3630846 Eki Görüntüle 3630847
Rica etsem yorumlar mısınız? Çok stres oldum ultrasonda sanki erkek gördüm gibi hissettim erkekler çok fazla kıza dönüyor diyorlar acaba 16. Haftada falan mı öğrenseydim cinsiyeti diye düşündüm
Ay aynen bende mi anormallik var diyorum bendeBende oluyor hamilelikten önce yoktu hatta iç çamaşırımın kenar kısımları terden ıslanır gibi oluyor
kalçalarda çok genişliyor diye okudum ben sonuçta o bölgede doğal bir şekilde doğurmaya hazırlıyor kendini. ben göğüs göbek kalça ve basenlere sürüyorum. bu işler bence biraz da genetik. derinin esnekliği ile alakalı ama yine de önlem almak önemli tabi kiKalçalar da mı çatlıyor yaorası çok büyümüyor ki ama.. Her gün sürmeye üşeniyor insan
Çatlıyor canım hem nasıl çatlıyorKalçalar da mı çatlıyor yaorası çok büyümüyor ki ama.. Her gün sürmeye üşeniyor insan
hem de nasıl.... hele bu havalarda... üstüm kuruyken bile iç çamaşırımı bir çıkarıyorum baştan sona sırılsıklam. utanç vericiYa bisey sorcam genitalde isinma ve disarida sicakta terleme oliyormu sizde de
Ay walla sizde de olmasina sevindimhem de nasıl.... hele bu havalarda... üstüm kuruyken bile iç çamaşırımı bir çıkarıyorum baştan sona sırılsıklam. utanç verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?