Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Kızlar yorumlayasanıza rüyamı

Bugün rüyamda anneme ait altın taç vardı onu alıp kendime taktım sizce bişeye işaret mi ya
Altın görmek iyidir ama cinsiyet için bi yorumunuz olur mu
Ben ultrasondan iki üç gün önce gece ruyamda altın gördüm. Cinsiyeti erkek bebeğimin.

Kızlar çoğunlukta derken erkekler de atağa geçmiş gördüğüm kadarıyla herkese hayırlı olsun sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz mesajlar çok birikmiş yoksa tek tek tebrik mesajı yazmak isterdim herkese ayrı ayrı sevindim çünkü burda birbirimizin mutluluğuna şahit olmak da ayrı bi güzellikmiş gerçekten

Altının size takıldığını falan mı gördünüz? Ben de rüyamda bir akrabamın 2 akrabama birer çanta dolusu altın verdiğini gördüm ama bebeğim kız. Ben manayı bebeğime değil başka şeylere vermiştim birkaç hafta oluyor

Kızlar progestan fitil alanlar özellikle birsey soracaktim. Vajinal hassasiyet ve icerde sanki farklı bölgelerde şişkinlikler hissediyorum. Fitil atarken bugün biraz zorlandım sizlama yaptı. Bu fitilden mi oluyor acaba yoksa hamileliğin ilerlemesi ile normal olan bi değişim mi merak ettim

Fitil yapiyor bunu doktorunuza lutfen soyleyin
FItil yerine agizdan alima gecirir

Bende oldu gecmedi doktorum agizdan al dedi bana
Son 1-2 hafta kullanıp keseceğiz zaten ve oral kullanım beni çok kötü yaptığı için vajinale geçmiştik. Kontrole de yeni gittim yani daha 2 hafta var nerdeyse. Kafam karışık bilemedim nasıl geçecek peki bu herhalde ilacı kesince zaman içinde duzeliyordur Dr bu konuda birsey dedi mi? Ek birsey yapılabilecek bi bölge de değil gerçi

Duzeldi ilaci kesince bende de oral kullanim kotu yapiodu ama vajinadan kesmezsen ne yazikki duzelmiyor

Duzeldi ilaci kesince bende de oral kullanim kotu yapiodu ama vajinadan kesmezsen ne yazikki duzelmiyor
Ben 1 hafta daha günde 2 kez, sonra birkaç gün de tek doz alıp bırakacağım zaten. Çalışıyorum çok zor oluyor içince baş dönmesi sersemlik falan. 1-2 gün daha bakayım kötüye giderse tekrar düşüneyim o zaman. İlaçtan olduğunu tahmin ettim ama emin olamamıştım. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Biz de eşimle başbaşa öğrendik kızımız oluyor ismi de Doğa olacak kaynanam bütün mutluluğumu kahfetti gerçi. Eşim geçen gün gayet güzel bi dille başbaşa yapacağımızı söyledi ısrar hep beraber yapalım diyip durdu kayınvalidem de. Neyse gayet düzgün bir sekilde anlattı yine sabırla. Bugün öğrenince eşim görüntülü arada ne bir tebrik ne bir mutluluk tepkisi ben dedim farketmedi heralde sonucu bir daha göster pastayı yok farkettim de biz niye yokuz diye başladı:)) gerçekten tanıyorum zaten kendisini bencil biri ama insan hormonlardan galba yok enerjimi bir daha toparlayamadım. İki insanın mutluluğunu tebrik etmeden önce hesap sormaya başlamak nasıl bir ruh hali gerektirir empati kuramıyorum ama cidden bu güzel günümü doyasıya yaşattırmadı

Rica ederim ne demeek

Yaaa minik prensesiniz sağlıkla gelsin Hiç takma canım boşver birçoğumuz bu tarz problemler yaşıyoruz mutlu gününü bunları düşünerek zehir etme kendine. Sonuçta senin istediğin gibi olmuş ve eşinle başbaşa öğrenmişsiniz

Canim Allah anali babali buyutsun insallah
Eşin senin fikirlerine saygi duyuyor ve seni zor.durumda birakmiyorsa takma lutfen
Bu zamanlar bir daha geri gelmeyecek

Sağlıkla gelsin prenses bu kaynanalar duracağı yeri neden bilmez anlamıyorum. Ama burda en önemli şey eşin tavrı bence. Sizin isteğinize göre hareket etmiş incitmemis anlamadığım kadarıyla. Yoksa bu foto da olmazdı. O yüzden bebişinizin mutlulugunu yaşayın gerisini umursamayın. Istediğini düşünsün herkes. Siz üzülünce bebek de hissediyor. Kim buna değer ki, hiç kimse. Kimse için bebeğimi üzemem diyin canınızı kim sıkmaya çalışırsa

Kızlar tabloda olup da cinsiyet güncellenmeyenler beni etiketleyebilir mi? Ya da tabloda yoksanız diğer bilgilerle birlikte etiketlerseniz ekleyeyim

Kızlar tabloda olup da cinsiyet güncellenmeyenler beni etiketleyebilir mi? Ya da tabloda yoksanız diğer bilgilerle birlikte etiketlerseniz ekleyeyim
Benim 12. Hafta kız, 13. Hafta erkek çıktığı için çocuğumun yeni şaka yapma ihtimaline karşı bir dahaki kontrolde yani 15. Haftada guncelleyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…