- 25 Mayıs 2025
- 342
- 361
- 18
- 24
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #6.041
rçektSağlıkla gelsin prensesbu kaynanalar duracağı yeri neden bilmez anlamıyorum. Ama burda en önemli şey eşin tavrı bence. Sizin isteğinize göre hareket etmiş incitmemis anlamadığım kadarıyla. Yoksa bu foto da olmazdı. O yüzden bebişinizin mutlulugunu yaşayın gerisini umursamayın. Istediğini düşünsün herkes. Siz üzülünce bebek de hissediyor. Kim buna değer ki, hiç kimse. Kimse için bebeğimi üzemem diyin canınızı kim sıkmaya çalışırsa
Çok teşekkür ederimSelam test sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindimay ay sağlıkla sıhhatli gelsin prensess amin inşallah benimde sonuçlarım temiz gelir bende nipt testi sonuçlarımı bekliyorum
Yaaaaa küçük prenssssGünaydın
Benim oğluşumgeliyor teyzeleeriii
Dün kutuyu bir açtık mavi çiçekler çıktııı
Allahım tüm bebeklerimizi nazarlardan kem gözlerden korusun hepsini sağlıcakla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aynen öyle toplucam inşallah bu kadar üzün süre böyle takmazdım kafama ama hormonlardan sanırımCanim Allah anali babali buyutsun insallah
Eşin senin fikirlerine saygi duyuyor ve seni zor.durumda birakmiyorsa takma lutfen
Bu zamanlar bir daha geri gelmeyecek
Haklısın çok şükürYaaa minik prensesiniz sağlıkla gelsinHiç takma canım boşver birçoğumuz bu tarz problemler yaşıyoruz mutlu gününü bunları düşünerek zehir etme kendine. Sonuçta senin istediğin gibi olmuş ve eşinle başbaşa öğrenmişsiniz
Tabi hormonlarimiz ele geciriyor kesinlikleeeAynen öyle toplucam inşallah bu kadar üzün süre böyle takmazdım kafama ama hormonlardan sanırım
Düğün zamanıda böyle olur ya hani insan ister ki kusursuz olsun ama mutlaka terslikler çıkar. O an insan aşırı takıyor kafasına bu güzel AN ı mahvettiler benim için çok kıymetliydi diye zamanı da geri alamıyorsun daha da sinirleniyorsun fakat ileri de o kötü kısımdan ziyade eşinle başbaşa öğrendiğin heyecanın kalıyor daha çok aklında. Finalde onunn değil senin istediğin gibi olmuş, eşin yanında olmuş, en büyük mutluluk bu. Sen kendi kuracağın güzel yuvaya odaklan. Mutsuz insanları boşver. Minik kızınızla çok mutlu olunBiz de eşimle başbaşa öğrendik kızımız oluyorismi de Doğa olacak kaynanam bütün mutluluğumu kahfetti gerçi. Eşim geçen gün gayet güzel bi dille başbaşa yapacağımızı söyledi ısrar hep beraber yapalım diyip durdu kayınvalidem de. Neyse gayet düzgün bir sekilde anlattı yine sabırla. Bugün öğrenince eşim görüntülü arada ne bir tebrik ne bir mutluluk tepkisi ben dedim farketmedi heralde sonucu bir daha göster pastayı yok farkettim de biz niye yokuz diye başladı:)) gerçekten tanıyorum zaten kendisini bencil biri ama insan hormonlardan galba yok enerjimi bir daha toparlayamadım. İki insanın mutluluğunu tebrik etmeden önce hesap sormaya başlamak nasıl bir ruh hali gerektirir empati kuramıyorum ama cidden bu güzel günümü doyasıya yaşattırmadıEki Görüntüle 3631173
Çok teşekkür ederim aynen öyle olur ve genelde o mutlu anı hep bizi en çok sevdiğini söyleyenler bozar zaten:) normalde de çok bencil bir insan ben de demek ki hala onun benim duygularımı böyle alaşağı etmesine müsade edemicek kadar olgunlaşamamışım. Allah görsün ne diyeyim. Tekrar dan teşekkür ederim umarım siz de çok çok mutlu olursunuzDüğün zamanıda böyle olur ya hani insan ister ki kusursuz olsun ama mutlaka terslikler çıkar. O an insan aşırı takıyor kafasına bu güzel AN ı mahvettiler benim için çok kıymetliydi diye zamanı da geri alamıyorsun daha da sinirleniyorsun fakat ileri de o kötü kısımdan ziyade eşinle başbaşa öğrendiğin heyecanın kalıyor daha çok aklında. Finalde onunn değil senin istediğin gibi olmuş, eşin yanında olmuş, en büyük mutluluk bu. Sen kendi kuracağın güzel yuvaya odaklan. Mutsuz insanları boşver. Minik kızınızla çok mutlu olun
Teşekkür ederiz inşallah ikiside sağlıkla gelsin teyzesiYaaaaa küçük prensssssağlıkla gelsin inşallah
Siz artık anne kız harika bir takım olacaksınız, sadece size odaklan yok saydığın sürece asla ona söz hakkı düşmez, pasta çok güzel olmuş bayıldımBiz de eşimle başbaşa öğrendik kızımız oluyorismi de Doğa olacak kaynanam bütün mutluluğumu kahfetti gerçi. Eşim geçen gün gayet güzel bi dille başbaşa yapacağımızı söyledi ısrar hep beraber yapalım diyip durdu kayınvalidem de. Neyse gayet düzgün bir sekilde anlattı yine sabırla. Bugün öğrenince eşim görüntülü arada ne bir tebrik ne bir mutluluk tepkisi ben dedim farketmedi heralde sonucu bir daha göster pastayı yok farkettim de biz niye yokuz diye başladı:)) gerçekten tanıyorum zaten kendisini bencil biri ama insan hormonlardan galba yok enerjimi bir daha toparlayamadım. İki insanın mutluluğunu tebrik etmeden önce hesap sormaya başlamak nasıl bir ruh hali gerektirir empati kuramıyorum ama cidden bu güzel günümü doyasıya yaşattırmadıEki Görüntüle 3631173
Amin inşallahÇok teşekkür ederimİnşallah tertemiz gelecek sonuçlarınız içiniz çok rahat olsun. Cinsiyette gönlünüzden geçen olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Rüyamda evime hırsız girmiş. Altınimi çalıyor. Aslında çaldığı altın benim degil ama rüyamda kendi altının gibi hissediyordum. Uyanınca dedim hatta benim böyle bir altınım yokki hırsız nasıl çaldı diye. Hatta kocaya anlattım belki o da başka anlamda yorumlar diye de tık yoktu yaniAltının size takıldığını falan mı gördünüz? Ben de rüyamda bir akrabamın 2 akrabama birer çanta dolusu altın verdiğini gördüm ama bebeğim kız. Ben manayı bebeğime değil başka şeylere vermiştim birkaç hafta oluyor
O değil de biz niye yokuzBiz de eşimle başbaşa öğrendik kızımız oluyorismi de Doğa olacak kaynanam bütün mutluluğumu kahfetti gerçi. Eşim geçen gün gayet güzel bi dille başbaşa yapacağımızı söyledi ısrar hep beraber yapalım diyip durdu kayınvalidem de. Neyse gayet düzgün bir sekilde anlattı yine sabırla. Bugün öğrenince eşim görüntülü arada ne bir tebrik ne bir mutluluk tepkisi ben dedim farketmedi heralde sonucu bir daha göster pastayı yok farkettim de biz niye yokuz diye başladı:)) gerçekten tanıyorum zaten kendisini bencil biri ama insan hormonlardan galba yok enerjimi bir daha toparlayamadım. İki insanın mutluluğunu tebrik etmeden önce hesap sormaya başlamak nasıl bir ruh hali gerektirir empati kuramıyorum ama cidden bu güzel günümü doyasıya yaşattırmadıEki Görüntüle 3631173
Tabloda Sat tarihim farklı gözüküyorKızlar tabloda olup da cinsiyet güncellenmeyenler beni etiketleyebilir mi? Ya da tabloda yoksanız diğer bilgilerle birlikte etiketlerseniz ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?