Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Aynen öyle gerçekten. Bu fotograftan sonra haber verdik aradı yanı eşim görüntülü ve pastayı gösterdi kaynanam boş boş bakıyor sıfır tepki ben de dedim heralde anlamadı annen tekrar göster göster pastayı demez mi yok anladımda bizimle niye kesilmiyor o pasta diye:) ya normalde gerçekten çok düşse bile morelim hemen toplarım ama bi toplayamadım ya gerçekten anlamadım ama düzelmiyor morelim
rçekt

Selam test sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim ay ay sağlıkla sıhhatli gelsin prensessamin inşallah benimde sonuçlarım temiz gelir bende nipt testi sonuçlarımı bekliyorum
Çok teşekkür ederim İnşallah tertemiz gelecek sonuçlarınız içiniz çok rahat olsun. Cinsiyette gönlünüzden geçen olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

Canim Allah anali babali buyutsun insallah
Eşin senin fikirlerine saygi duyuyor ve seni zor.durumda birakmiyorsa takma lutfen
Bu zamanlar bir daha geri gelmeyecek
Aynen öyle toplucam inşallah bu kadar üzün süre böyle takmazdım kafama ama hormonlardan sanırım

Haklısın çok şükür

Düğün zamanıda böyle olur ya hani insan ister ki kusursuz olsun ama mutlaka terslikler çıkar. O an insan aşırı takıyor kafasına bu güzel AN ı mahvettiler benim için çok kıymetliydi diye zamanı da geri alamıyorsun daha da sinirleniyorsun fakat ileri de o kötü kısımdan ziyade eşinle başbaşa öğrendiğin heyecanın kalıyor daha çok aklında. Finalde onunn değil senin istediğin gibi olmuş, eşin yanında olmuş, en büyük mutluluk bu. Sen kendi kuracağın güzel yuvaya odaklan. Mutsuz insanları boşver. Minik kızınızla çok mutlu olun

Çok teşekkür ederim aynen öyle olur ve genelde o mutlu anı hep bizi en çok sevdiğini söyleyenler bozar zaten:) normalde de çok bencil bir insan ben de demek ki hala onun benim duygularımı böyle alaşağı etmesine müsade edemicek kadar olgunlaşamamışım. Allah görsün ne diyeyim. Tekrar dan teşekkür ederim umarım siz de çok çok mutlu olursunuz

Siz artık anne kız harika bir takım olacaksınız, sadece size odaklan yok saydığın sürece asla ona söz hakkı düşmez, pasta çok güzel olmuş bayıldım

Rüyamda evime hırsız girmiş. Altınimi çalıyor. Aslında çaldığı altın benim degil ama rüyamda kendi altının gibi hissediyordum. Uyanınca dedim hatta benim böyle bir altınım yokki hırsız nasıl çaldı diye. Hatta kocaya anlattım belki o da başka anlamda yorumlar diye de tık yoktu yani

O değil de biz niye yokuz aşkolsun mincigim bizi davet etsen biz de gelirdik hahaha. Bu arada adı çok güzel. Adıyla yaşasın minnoş

Kızlar benim aklımda Umay inci beren ipek Asya birce isimleri vardı cinsiyeti öğrendiğim gün güneş ismi kafama takıldı eşime söylediğimde çok beğendi ama ben biraz kararsız kaldım sizce güneş ismi nasıl

Bir de yemek yedikten sonra falan gerçekten ben de pıtpıt bir şeyler hissediyorum karnımda daha erken ama ben de anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…