Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    53
Hastanedekiler ücretsiz mi oluyor acaba? ben acıbademe gidiyorum oraya giden katılan var mı acaba
Bende acıbadem doğum paketi almıştım. Orda bahsettiler. 6500 tl ücreti vardı 2 gün.
Ben saatlerini çok uzun buldum. Sabah 10 dan 16:30 a kadar falandı sanırım. 2 gün bu tempo şu am beni yorar.

İki farklı marka kullandım ikisi de tek kullanımlık şase şeklinde. Şimdi kızılcık özü sipariş ettim iyi geliyormuş diye bakalım
Benimde idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı. Urocare diye tek dozluk ilaç kullandım. Geçti. Bol bol sıvı tüketmek gerekiyor. Sıvı alımına dikkat edebiliyor musun

Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz.gecen hafta çok bariz hissediyordum ama 4.5 gündür bisey hissedemiyorum telaş yaptım biraz

Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz.gecen hafta çok bariz hissediyordum ama 4.5 gündür bisey hissedemiyorum telaş yaptım biraz
Hareketlerini hissettiğimiz ilk haftalarda düzenli olmuyor. Tabi yine takip etmek gerekir. Bir sorun yoktur Allah ın izniyle. Çikolata falan yedikten sonra sırt üstü yatıp tekrar deneyin bakalım hareket edecek mi

Hareketlerini hissettiğimiz ilk haftalarda düzenli olmuyor. Tabi yine takip etmek gerekir. Bir sorun yoktur Allah ın izniyle. Çikolata falan yedikten sonra sırt üstü yatıp tekrar deneyin bakalım hareket edecek mi
Her şeyi deniyorum.galiba göbek deligim altına doğru kaydı ondan mı hissetmiyorum anlamadım.normal de sağ tarafımda hissediyordum. Evham yapıyorum diyorum bunun İçin tekrar doktora mı gidilir diye telkin ediyorum kendimi.
Ama buraya da yazıp sormak iştedim sizlere.

Bazen bebeğin pozisyonu ile alakalı oluyor. Daha küçük olduğu için arkalara aşağılara kaymıştir belki doktor randevun ne zaman

Bazen bebeğin pozisyonu ile alakalı oluyor. Daha küçük olduğu için arkalara aşağılara kaymıştir belki doktor randevun ne zaman
Galiba öyle oldu.yani umarım öyle olmuştur.
Daha geçen hafta muayene olduk.hersey yolundaydı.bir de bu ara çok doktora gitmek durumunda kaldık arka arkaya çok ultrasona girdim .yine gitmek istemiyorum.
Aklıma sağlık ocağı geldi orada kalp atışını ölçen cihaz vardı.hemsire ye söylesem de baksa diyorum .küçük ya duyabilir mi ondan şüpheliyim.

Eğer zayıfsanız duyulabiliyor,kaç haftaliktiniz

Merhaba bence annelik evhamı gelmiş size. olabilir çok haklısınız. ama suan kaç haftalık bebeğiniz? haftasının cok olduğunu sanmıyorum daha ama bebeklerimiz şuanda her an hareketlerini hissedebileceğimiz kadar güçlü değiller. doktorum 17. haftadan sonra başlar diyor. cevremde çok fazla kişi 5. aydan sonra hissettim diyor. hepsi allaha emanet kendinizi üzmeyin sapasağlam güçlenmeyi bekliyordur içerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…