Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
BEn dolabimin bir kismini bosalticam walla
Dogsun bi icime sinerek istiyorum yerlestirmek etmek vs
SEnde oyle yap cnm istemeiyorsan su anda
evlenirken okadar sacma butun odalara esya almıstımm sımdıde erkenden yapıp bos dursun ıstemedım bebek hep yanımda olacak sonuctaa eşimde öyle diyor baakalım daha zamanım var dusunmek ııcn :)

evlenirken okadar sacma butun odalara esya almıstımm sımdıde erkenden yapıp bos dursun ıstemedım bebek hep yanımda olacak sonuctaa eşimde öyle diyor baakalım daha zamanım var dusunmek ııcn :)

Bende bu evime gelorken kendi evimizdi giyinme odasi yaptim ama bi dolabi cocuk olursa bu tarz yaparim diye dusunup organize etmistim

evet çok güzel, bende ikae hermes divanım vardı misafirler için almıştım ama 1 kez kullandım :)
bende ona korkuluk yapıp kullanacağım, birde bu sekilde ikeadan bi dolap beğendim onunla kombin yapacağım Allahın izni ile
ama park yatak arayışım devam ediyor kraft veya elele bakacağım sanırım.

Merhaba görümcemde orayı tavsiye etti telefonda doğum ücretleri hakkında bilgi vermiyorlar ben sezeryan olucam size fiyat verdiler mi sordunuz mu acaba

Bence bu tarz divan yataklar çok kullanışlı oluyor korkulukları da var daha ne olsun mis gibi elele madre beşiği arkadaşım kullanıyor çok memnun o yüzden çok fazla araştırıp kafamı karıştırmıyorum hiç

Merhaba görümcemde orayı tavsiye etti telefonda doğum ücretleri hakkında bilgi vermiyorlar ben sezeryan olucam size fiyat verdiler mi sordunuz mu acaba
ben açıkçası doktorumu sevdiğim için yıllardırda o hastaneye gittiğim için birde evime 5 dk mesafede olduğu için tercih sebebim çoktu, memnunumda
doğum ücretleri hk henüz bilgi almadım ama bu ağustos ayında doğum yapan arkadaşım 70.000 ödedi, şubatta zam gelir dedi ama doktorumla onu konuşunca buraya da yazarım mutlaka.

kesinlikle bu tarz beğeniyorum bende ,sizin ki tam bana göre o sebeple sağlıkla kullansın bebişin
hem güzel, hem kullanışlı, yanında bile yatabiliriz o sebeple güzel bir alan bence.

elele benimde arkadaşım memnun ama modeli ne bilmiyorum sanırım bende ondan alacağım.

Çok teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…