Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
Canım buna güldüm yüzük sıkıyor falan demene çünkü ben 9. Haftamdan itibaren yüzüğümü takamadım bence çok normal aynı dönemdeyiz seninle. Çorapları çıkardığımda falan da aşırı iz oluyor

Geçmiş olsun bol bol sıvı tüketin birde tuz miktarını paketli gidalriazaltın biraz daha takip edin .olmadı doktorunuza danışın.

14+6 ya kadar demekmiş. Ben de keserken aynı sorunu yaşadım. Hemşire böyle tarif ettl.

Çok iyi yapmıssınız biz iki senelik evliyiz. İlk seneden sonra istedik. Memlekete bile gidemedim bu yaz o kadar hasret kaldım ki, sevdigim grupların konserleri var yakın zamanda şimdi çok masrafımız var diye ona da gidemedik bir daha da ne zaman gideriz zaten bilmiyorum biraz daha gezebilirmişiz ama çok şükür buna değer tabi ki tam bunları yazarken tekme hissettim ahaha

Ben doktora sordum bunu ayak altim diken batiyor dedim
Cok yatmaktan olmustur yavas yavas normal hayatina dön dedi ama olmuyor ki hemen etkileniyorum karnimi da sertlestirio cunku kasinca
Bence cok yattik kesinlikle ondannn
Karnım sertlesiyor ayakta kalınca dedim Dr gazdandir dedi. Ben gaz sancimdan farklı birseyler yaşıyorum dedim. Senin onu ayırt edebilmen mümkün değil dedi

Karnım sertlesiyor ayakta kalınca dedim Dr gazdandir dedi. Ben gaz sancimdan farklı birseyler yaşıyorum dedim. Senin onu ayırt edebilmen mümkün değil dedi
Doktor erkek mi anlamıyor halden benim de ilk gebelikte bir süre sonra öyle ağrılarım oluyordu. Şimdi daha baslaamadı ama büyük ihtimal büyüdükçe artar. İnsan gaz sancısını da ayırt eder yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…