Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
Ben doktora sordum bunu ayak altim diken batiyor dedim
Cok yatmaktan olmustur yavas yavas normal hayatina dön dedi ama olmuyor ki hemen etkileniyorum karnimi da sertlestirio cunku kasinca
Bence cok yattik kesinlikle ondannn

Kızlar merhaba ben de 13+3 haftalık gebeyim bu haftalarda ödem problemi yaşayan var mı yüzümde ellerimde ayaklarımda hafif yüzüğüm sıkıyor biraz moralim bozuluyor pek bu haftada görülen bi şey değilmiş galiba. Benimle aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?

Tansiyon sorununuz var mı?

Canim ben de yuzugumu takmiyorum odem olacak tabiiki kim dedi olmuyoe diye
Tuzu azalt sadece

Tansiyon sorununuz var mı?
Evet Adalat crono kullanıyorum. Tuzsuz beslemeye çalışıyorum daha önce preeklampsi ile 25nci haftada kaybım var. Perinatoloji kontrolündeyim. Ama onda ödem son hafta olmuştu zaten ne olduysa 10 gün içinde olmuştu. Şimdi tansiyonlarım normal gidiyor sürekli ölçüyorum ama kendimi o kadar çok kontrol ediyorum ki kafayı yemek üzereyim

Bende de ödem oluyor, karbonhidrat yiyince özellikle, proteine yönelmeye çalışın

Çok erken diyorlar insanlar dikkatli dikkatli incelemelerinden yoruldum
Canim kendine bunu yapma belki ödem.bile degildir kilodur bunu dusunerek zaman gecmez
Deneyimini okudum cok zor gercekten rabbim sabrini versin ama biraz yuzugum sıktı.diosun bence burada yuzugu heekesin sıkmaya baslamistir

O zaman kontrolünüzde mutlaka doktorunuza belirtin bunu çünkü ödem komtrolu preeklampsi için çok önemli .umarım rahatça sağlıkla alırsınız kucağınıza

kızlar selam bebıslere oda yapacakmısınız ?? park yatak veya anne yanı önerisi olan var mı
Şimdilik lojmanda kaldığımız için burada oda yapmayacağım, park yatak düşünüyorum. 2 li yaşlarıma geldiğimde kendi evimize çıkıp öyle oda yapmaya niyetliyim park yatak da kraftı beğenmiştim ama detaylıca gidip bakmadım.

O zaman kontrolünüzde mutlaka doktorunuza belirtin bunu çünkü ödem komtrolu preeklampsi için çok önemli .umarım rahatça sağlıkla alırsınız kucağınıza
12nci hafta kontrolünde uterin dopllerde direnç görünmedi. Doktorum bu iyi haber dedimama idrar yolu enfeksiyonum var ona da Manurol tek toz verdi. Bir sonraki randevum 3 eylülde. Daha fazla ne yapabilirim nelere dikkat edebilirim bilmiyorum. Elimden geldiğince araştırıyorum elden ne gelir

Bol bol su iç, yemeklerini salçayı azalt domates ile hap, limonlu su sarımsak tansiyon düşürmere faydalı birde hep soluna yat kan sulandıran meyveler tüket, Allahım tansiyon ile uğraşan herkese acil şifalar versin

merhaba arkadaşlar. 12+4 diye gittiğim muayenden 13+3 ile dönüş aldık :) bağdaş kurar pozisyonda olduğu için doktorum cinsiyet hakkında kesin bir şey diyemem ama kız gibi duruyor dedi. Ense kalınlığı ve burun kemiği normal dendi. İkili taramayi reddettik. Apririn, progestan ve folik asidi bıraktık yerine bir takviye verdi. Bir ay sonra kontrole gideceğiz.

kızlar selam bebıslere oda yapacakmısınız ?? park yatak veya anne yanı önerisi olan var mı
Canım ben bundan aylar önce daha bebiş ortada bile yokken odasına dolabını yaptırmıştım şimdi birde divan yatak şeklinde olan yataklardan alacağım. Anne yanı olarakta elele madre düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…