Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
kızlar selam bebıslere oda yapacakmısınız ?? park yatak veya anne yanı önerisi olan var mı
selam merhaba. evet ben yapacağım en heveslendiğim şey. hiç böyle seylere heveslenecek biri de değildim normalde hatta seneye biz kendi evımıze taşınacağız evet ona rağmen yapacağım. kendimce sebeplerini söyleyeyim; şuanki kadar hevesle yapmam diye düşünüyorum doğumdan sonra. şuan onu beklerken odasını hazırlamak ona dair şeyleri hayal edip yerleştirmek ne bilim bunu düşünmek bile beni çok mutlu ediyor. bir de zaten bir sürü eşyaları olacak onları bir yere sıkıştırmak istemiyorum. bir de babannesi ve dedesi almak istiyormuş odasını e o zaman maddi olarakta düşünecek bir şeyim olmayacak. bu arada park yatakta eşimin abisi verdi ilk aylarda onu kullanacağım.

çok iyii olmuş canım dolabın varsa zaten :)) benim yok oturma odası olarak kullanıyordum sımdılık cocuk odasını
Benimde evim 2+1 küçük kendimde kullanıyorum bu dolabı bir kısmınıda çocuk kullanır diye düşünerek yaptırmıştım iyiki yaptırmışım fiyatlar almış başını gidiyor

Biz ilk kez cinsiyet tahmini isteyeceğiz. Ne olursa olsun sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. 32 yaşındayım ve ilk bebeğim o nedenle sağlığı dışında hiçbir isteğim yok inanın
ben de 32 yasındayım ve ilk gebeliğim bunu duyunca sevındım etrafımda benim yaşıma kalan pek kimse yokta :))

Benimde evim 2+1 küçük kendimde kullanıyorum bu dolabı bir kısmınıda çocuk kullanır diye düşünerek yaptırmıştım iyiki yaptırmışım fiyatlar almış başını gidiyor
Çok şık olmuş çok beğendim. Benim de evim küçük biraz. 2+1 den 3+1 e çevirmiştim. Bebek odası yapacağımız yer çalışma odası şu an. Büyükçe bi dolap yaptırıp bi kısmını kendim kullanmayı düşünüyordum aynı bu tarz. Yatak da buna yakın şeyler beğenmiştim. Zevklerimiz çok benziyormuş

ben de 32 yasındayım ve ilk gebeliğim bunu duyunca sevındım etrafımda benim yaşıma kalan pek kimse yokta :))
Amh seviyem 0.7 üstelik strese bağlı prolaktin yüksekliği yaşadım ilk gebelik kaybı sonrasında . Olması için çok çabaladım baktım olmuyor kürtajın üzerinden 7 ay geçti bıraktım. Senelik iznim gelince daha evvel birlikte çalıştığımız bir kadın doğum doktoru vardı onun yanına giderim bir de ondan görüş alırım diye düşünüyordum ama o ay da procertin women adında bitkisel takviye almıştım eczaneden. Tam vazgeçtim akışına bıraktım derken hamile kaldım. Bu konuda zihinsel ferahlık ve suyu akışına bırakmak en büyük takviye sanırım

ben de herhangi bir problem olmamasına rağmen 1 sene denedik ama olmadı bahsettiğin ilaçtan kullanmaya başladım son zamanlarda hatta sonra dediğin gibi mayısta dedim ki kendime eylüle kadar bu konuyu düşünmeyeceğim yaz bitsin bakarız sonra hamıle kalmısım :))))

Allahim sağlıkla kucagimiza almayı da nasip etsin inslalah

Neden istedigini asla izah etmek zorunda degilsin
Istedim yapacagim de

Yaaaa çok sevindim beğenmenize Çok kullanışlı oluyor ben yazlıklarımı bu dolaba kışlıklarımı yatak odasındaki dolaba koydum böylece yazlık kışlık ayrımı yapmakla uğraşmıyorum. Bebiş içinde zaten 2 kapaklı kısım ve çekmeceler yeterli olur diye düşünüyorum ilk etapta.

Neden istedigini asla izah etmek zorunda degilsin
Istedim yapacagim de
ya çok doğru söylüyosun çevremde herkese açıklamak zorunda kaldığım için refleks olmuş :)) hep mantıklı hareket eden biri olarak hemen taşınacak olmamıza rağmen bu isteğimi kimse anlayamadı da

Insanlar.elestirmeye bayilir
Ben istedim yapiom
Benimde yapmamami elestiriolar
IStemiom yapmiom diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…