Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Ayyy kızlar bende Salı günü kese görmek için randevu aldım beta hcg değerim 7000 üzerine çıkmış oluyor sanırım kese görünür çoookk heyecanlı bir bekleyişmiş gerçekten Bu arada biz herkese söyledik sağır sultan bile duydu hamile olduğumu kötü mü yaptık acaba..

Canım bende Oksapar kullanıyorum daha önce düşüklerim oldu diye ama bende çok yanma yapmıyor ya göbeğim biraz yağlı ondan mı acaba bazen hiç yanmıyor bazen az ay yoksa fayda mı etmiyor
Bende kullanıyorum eşim vuruyor koldan bazen o kadar canım yanıyor ki dayanamıyorum bazen hiç hissetmiyorum bende senin gibi düşünüyorum fayda mı etmiyor diye

Kaçıncı gün embriyosuydu sizinkiler ve kaç çıkmıştı beta benim 3.gün embriyosu 12.gün 338 çıkmıştı 14.gün 678 sonra bi daha vermedim
5.gün embriyosuydu 8.gün 100 10.gün 220 geldi
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah benimde tüp bebek
Yaaa inşallah seninki de haziran uğurlu geldi hepimize

Merhaba bu siteye yeni kayıt oldum ilk defa yazıyorum inşallah becerebilirim 6+2 olduğunuzu doktorunuz mu söyledi sizin mi hesabınız öyle bende internetten hesaplama yaptığımda 6+1 im salı günü doktora gidicem ama heyecanlıyım da

Gördüğümü ben de yemek istiyorum da onun haricinde özellikle canımın istediği bir şey yok. 6+2 deyim ama bakalım sonraki süreç nasıl olacak
Merhaba bu siteye yeni kayıt oldum ilk defa yazıyorum inşallah becerebilirim 6+2 olduğunuzu doktorunuz mu söyledi sizin mi hesabınız öyle bende internetten hesaplama yaptığımda 6+1 im salı günü doktora gidicem ama heyecanlıyım da

Hoşgeldin canım. Benim doktorum söyledi ama internettede aynı çıkıyor doktorun söylediğiyle. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende salı günü kese görmeye gidicem

Hoşbuldumm ben geçen hafta salı günü gittim beta 1986 çıktı kese gördü açıkçası evde sadece test yapıp gitmiştim şok oldum sonra heyecan başladı ilerleyecek mi güzel olacak mı diye ilk gebeligim biraz tecrubesizim etrafımda da kimse yok danisabilecegim doktorlarda sagolsunlar cımbızla laf aliyorum doktora ne kadarlık olabileceğini sordum sali gunu 4+2 yaklaşık dedi ama benim sat 4mayis İnternete yazınca su an 6+1 im

Hoşgeldin canım. Benim doktorum söyledi ama internettede aynı çıkıyor doktorun söylediğiyle. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende salı günü kese görmeye gidicem
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah salı günü güzel haberler alırsınız her şey çok güzel olur

Adet düzensizliğiniz varsa geç yumurtlama olabilir. Önemli olan düzenli artış, büyümeyi takip etmek. Hayırlı olsun

Merhabalar kızlar bende katıldım aranıza,2 tane oğlum var biri 3 buçuk biri 1 buçuk yaşından ikisinden önce de bi erken doğumla kızımı kaybettim..benim hikayem de bu..hiç beklenmedik bir gebelikti öğrendiğimde 2 bindi değerim dün.hafta içi gidicem doktora,pıhtılaşmam var iğneye başlıcam,iğne kullanan var mı,rapor sistemi nasıl oldu,en son Kadın doğumcudan alırdık

Kızlar çin takvimine göre cinsiyet baktım, 30 yaşındayım ve hamile kalma ayı Mayıs. Kız gösteriyor.Teste bakan var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…