- 15 Şubat 2023
- 820
- 1.265
- 43
- 31
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
Afiyet olsun ben de biraz önce küçük bir dilim yedimAz önce yedim ama eşim geldi artık
Evet evet cuma öğreniriz artık bakalımSon adet tarihi baz alınıyor galiba uygulamada chatgpt de öyle söyledi bakalım cuma doktorumuz net söyler
Ay hemen bakıyorum teşekkür ederimNette tüp bebek hesaplama var canım ben ordan yaptım ve iPhone sağlık uygulamasından düzenledim son adet değil sanırım transfer günü ve kaçıncı gün embriyosu olduğu soruluyor
Benimde morartı oluştu birkaç yerdenBen hiç göbeğimden yapmadım canım göbekten progestan yaptığım için. Hep kollarımdan yaptım kolum inanılmaz yanıyor ama.
Ay ne güzel yanmıyorsa kız boş ver bir de dağılmadı zaten kolumda top gibi duruyor yaptığım yerler
Bende kullanıyorum eşim vuruyor koldan bazen o kadar canım yanıyor ki dayanamıyorum bazen hiç hissetmiyorumCanım bende Oksapar kullanıyorum daha önce düşüklerim oldu diye ama bende çok yanma yapmıyor ya göbeğim biraz yağlı ondan mı acababazen hiç yanmıyor bazen az ay yoksa fayda mı etmiyor
5.gün embriyosuydu 8.gün 100 10.gün 220 geldiKaçıncı gün embriyosuydu sizinkiler ve kaç çıkmıştı beta benim 3.gün embriyosu 12.gün 338 çıkmıştı 14.gün 678 sonra bi daha vermedim
Yaaa inşallah seninki deMaşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah benimde tüp bebek
Merhaba bu siteye yeni kayıt oldum ilk defa yazıyorum inşallah becerebilirimGördüğümü ben de yemek istiyorum da onun haricinde özellikle canımın istediği bir şey yok. 6+2 deyim ama bakalım sonraki süreç nasıl olacak
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canımmGerçekten çok geriliyor insan , şu ilk aşamaları geçelim rahatlayalım inşallahbi de ben tüp bebek annesiyim daha bi telaşlıyım galiba
Hoşgeldin canım. Benim doktorum söyledi ama internettede aynı çıkıyor doktorun söylediğiyle. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende salı günü kese görmeye gidicemMerhaba bu siteye yeni kayıt oldum ilk defa yazıyorum inşallah becerebilirim6+2 olduğunuzu doktorunuz mu söyledi sizin mi hesabınız öyle bende internetten hesaplama yaptığımda 6+1 im salı günü doktora gidicem ama heyecanlıyım da
Hoşgeldin canım. Benim doktorum söyledi ama internettede aynı çıkıyor doktorun söylediğiyle. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende salı günü kese görmeye gidicem
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah salı günü güzel haberler alırsınız her şey çok güzel olurHoşgeldin canım. Benim doktorum söyledi ama internettede aynı çıkıyor doktorun söylediğiyle. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende salı günü kese görmeye gidicem
Merhabalar inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız benimde Sat 4 mayısSelam ben de sat 4 Mayıs aranızdayım. Kese göründü ama betahcg ve kesem önden gidiyor, hayırlısı bakalım
Merhaba bu siteye yeni kayıt oldum ilk defa yazıyorum inşallah becerebilirim6+2 olduğunuzu doktorunuz mu söyledi sizin mi hesabınız öyle bende internetten hesaplama yaptığımda 6+1 im salı günü doktora gidicem ama heyecanlıyım da
Günaydın kuzum rapor ne için alacaksınKızlar günaydın
Bugün 3.kez Beta vericem ve rapor almak için kadın doğum doktoruna gidicem sorularınız varsa sorarım söyleyin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?