Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
Benim şimdilik kan sulandırıcı progestan iki haftaya kadar devam ,muhtemelen 3 ayda devam edecek dedi. Progestana alıştım da kan sulandırıcı felaket yakıyor ya
Canım bende Oksapar kullanıyorum daha önce düşüklerim oldu diye ama bende çok yanma yapmıyor ya göbeğim biraz yağlı ondan mı acaba bazen hiç yanmıyor bazen az ay yoksa fayda mı etmiyor

Canım bende Oksapar kullanıyorum daha önce düşüklerim oldu diye ama bende çok yanma yapmıyor ya göbeğim biraz yağlı ondan mı acaba bazen hiç yanmıyor bazen az ay yoksa fayda mı etmiyor
Ben hiç göbeğimden yapmadım canım göbekten progestan yaptığım için. Hep kollarımdan yaptım kolum inanılmaz yanıyor ama .

Ay ne güzel yanmıyorsa kız boş ver bir de dağılmadı zaten kolumda top gibi duruyor yaptığım yerler

Benim şimdilik kan sulandırıcı progestan iki haftaya kadar devam ,muhtemelen 3 ayda devam edecek dedi. Progestana alıştım da kan sulandırıcı felaket yakıyor ya
Evet ben de dert yandım hemşireme ama 12. Haftaya kadar devam dedi. Evet oksapar çok pis yakıyor progestan da çok morartıyor şuan göbeğim galaksi gibi mor siyah
Ay kuşlar sormayın progestan daha beter yaptı beni. Oksapar ben 9 ay kullanacakmışım pıhtılaşma yatkınlığım olduğu için bi yerden sonra kol bacağa geçerim artık göbüşte yer kalmaz heralde benimde mor yeşilimsi sarı şuan

Aaa ne kadar kısa zaman da karar vermişler 9 ay kullanmanız için. Açıkçası ben oksaparın yakmasını progestanın morartmasına tercih ederim ya

Aaa ne kadar kısa zaman da karar vermişler 9 ay kullanmanız için. Açıkçası ben oksaparın yakmasını progestanın morartmasına tercih ederim ya
Bu tüp bebek sürecim benim uzun sürdü araştırma yaparlarken genetik test yaptırmıştım. Çok net kullanacaksın diye en baştan beri söylüyorlar evet bende düşünüyorum hangisini daha az seviyorum diye bi karar veremiyorum çok arada bırakıyorlar

Şimdi anladım kuzum. Benim o kadar hızlı ilerledi ki ilk aşılamam tutmadı ikinci aşılama için gonal f kullanıp takip yapılırken doktor aşılama için bu yumurtalar fazla güzel harcamayalım diyerek tüp bebeğe geçiş yaptırdı ve bi anda ilerledi herşey tuttu hemen şuan iki kese var ama biri çok küçük zannediyorum ilerleyemedi cuma günü netleşecek ikiz mi tek mi olduğu

Ayy yok ben progestana her türlü fitim. Oksapar saati gelince stres basıyor bünyemi
Benim de iki embriyo ama beta hCG düşük ilerliyor muhtemelen biri devam edemedi

Ayy yok ben progestana her türlü fitim. Oksapar saati gelince stres basıyor bünyemi

Benim de iki embriyo ama beta hCG düşük ilerliyor muhtemelen biri devam edemedi
Kaçıncı gün embriyosuydu sizinkiler ve kaç çıkmıştı beta benim 3.gün embriyosu 12.gün 338 çıkmıştı 14.gün 678 sonra bi daha vermedim

Oy maşallah çok uğraştırmadan gelmiş mucizelerin iyi ki de tüpe geçmiş ne güzel olmuş hiç belli olmaz 2. Kese bazen yavaş gelişiyormuş sonradan gözükebilirmiş hayırlısı bakalım benimde çift embriyo konuldu merakla cumayı bekliyorum tek mi iki tane mi diye çok heyecanlı

Ayyy ikimiz de cuma öğreneceğiz haber verelim mutlaka birbirimize gerçekten çok heyecanlııı

Eveet inşallah güzel ilerleyecek hepimizinki Allah kucağımıza almayı nasip etsin bebişkolarımızı benim son adet tarihi 11 mayıs uygulamaya göre 5 haftalık şuan
Ayy aminn inşallah Benim de son adet 8 mayıstı ama 5 haziranda ikinci kez kan verdiğimde sordum ne kadarlık şuan peki diye 5 haftalık demişlerdi nasıl hesaplanıyor bilemiyorum

Ben aile olarak sadece anneme soyledim. İş yerinde mecburen söyledim riskli işte çalışıyorum ağır çekmek zorunda kalıyoruz diye.. yoksa söylemek istemiyordum önceden de kaybım olduğu için zaten stresliyim. Kontrol altında tutmak zor geliyor bu stresi Bi de 2. Kanı devlet hastanesinde verdim 2 ye katladı mi diye ama doğum hastanesi olmadığı için belli Bi değer üstü göstermiyormus öğrenemedim yani.. Yarın doğum hastanesine gitmem gerek kan vermeye ama 48 saati geçecek haliyle nasıl bilcem iyi artmış mi bilmiyorum şimdilik düşüş yok onu biliyoruz en azından şükür

Ayy aminn inşallah Benim de son adet 8 mayıstı ama 5 haziranda ikinci kez kan verdiğimde sordum ne kadarlık şuan peki diye 5 haftalık demişlerdi nasıl hesaplanıyor bilemiyorum
Son adet tarihi baz alınıyor galiba uygulamada chatgpt de öyle söyledi bakalım cuma doktorumuz net söyler

Son adet tarihi baz alınıyor galiba uygulamada chatgpt de öyle söyledi bakalım cuma doktorumuz net söyler
Nette tüp bebek hesaplama var canım ben ordan yaptım ve iPhone sağlık uygulamasından düzenledim son adet değil sanırım transfer günü ve kaçıncı gün embriyosu olduğu soruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…