- 10 Nisan 2025
- 73
- 96
- 3
- 38
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
Çok şanslısın bence :) arkadaşlarımın çoğunun çocuğu var ve neredeyse hepsi senin gibi diyor. Senin için rahat olsun bence. Ben sürekli Chat GPT ile konusuyorum o rahatlıyor yapay zekaya güveniyorumAy benimde hiç ağrım yok acaba problem mi var diyorum ne bel ne kasık ağrısı ilk günden beri yok ama aşırı derecede göğüs ağrım var
Chatgpt candırÇok şanslısın bence :) arkadaşlarımın çoğunun çocuğu var ve neredeyse hepsi senin gibi diyor. Senin için rahat olsun bence. Ben sürekli Chat GPT ile konusuyorum o rahatlıyor yapay zekaya güveniyorum
Ben de aynı durumdayımChatgpt candıro kadar çok darlıyorum ki yapılış amacından şaştı
Ben adet gördüm maalesef haziranı değerlendiricez inşallahBen de aynı durumdayım Sat belli değil. Sürecinden beni de haberdar edersen çok sevinirim
Dualarım hepimizle
Beklemek çok geriyor insanı cidden keseden sonrada kalp atışı bekleyişinin heyecanı başlayacakAyy hadi bakalımçok heyecanlı benimde cuma inşallah
Ay evet her şeyi ilk ona soruyorum iyi ki varBen de aynı durumdayımChatGPT en yakım arkadaşım gibi oldu yolk kese ne demek acaba ben perşembe gittiğimde kese için taşlı kese demişti doktor hemşireye. Ben saf gibi sormayı unuttum onun anlamını da
Herkesin hamileliği farklı canım mesela kiminin çok bulantısı olurken kiminin hiç olmuyor işte insanogluyuz hep acaba mı diyoruzÇok şanslısın bence :) arkadaşlarımın çoğunun çocuğu var ve neredeyse hepsi senin gibi diyor. Senin için rahat olsun bence. Ben sürekli Chat GPT ile konusuyorum o rahatlıyor yapay zekaya güveniyorum
Canım ben çok küçük bir değerle öğrendiğim için 4 defa verdim ikişer kat arttı doktorum iki hafta sonra gel dedi Salı günü iki hafta olacak tahmini değerim 2 şer kat arttıysa şuan 5 binlere geçmiştirBenim de inanılmaz bel ağrısı var ve geçmiyor.
Bir de beta hCG ikinci kontrolde 220 çıktı. Doktorum artık bakma direkt 2 hafta sonra kese bakmak için git dedi ama ben en azından 2000 leri görmek istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz??
Gerçekten çok geriliyor insan , şu ilk aşamaları geçelim rahatlayalım inşallahBeklemek çok geriyor insanı cidden keseden sonrada kalp atışı bekleyişinin heyecanı başlayacak
Ay güzel bişe yani içime su serptiniz ya harikasınızzzz ben araştırdım bulamadım ne olduğunuAy evet her şeyi ilk ona soruyorum iyi ki varyolk kesesi gebelik kesesinin içinde tek taşa benzeyen bi görünüm. O önemliymiş. Hemşire taşlı demiş maşallah ondan bahsetmiş demek ki
Ooooo 5000lerdeyse bence kesin görürsün keseyiCanım ben çok küçük bir değerle öğrendiğim için 4 defa verdim ikişer kat arttı doktorum iki hafta sonra gel dedi Salı günü iki hafta olacak tahmini değerim 2 şer kat arttıysa şuan 5 binlere geçmiştirinşallah keseyi bebeği görürüm
Yaa benim ki de tüp bebekGerçekten çok geriliyor insan , şu ilk aşamaları geçelim rahatlayalım inşallahbi de ben tüp bebek annesiyim daha bi telaşlıyım galiba
Ben de tüp bebek annesiyim inşallah şu iğnelerden kurtulursak her şey daha iyi olacak gibi şimdilik tek derdim buGerçekten çok geriliyor insan , şu ilk aşamaları geçelim rahatlayalım inşallahbi de ben tüp bebek annesiyim daha bi telaşlıyım galiba
Benimki 4+3te vajinal ultrason ile göründüYok görmedim kese. 21inde önden gidip kese görsem mi acaba diye düşünüyorum. Şu an 4+3, en erken ne zaman görünür ki kese?
Tahmini canım inşallah çıkmıştırOoooo 5000lerdeyse bence kesin görürsün keseyiay ben de o değerlere çıkacak mı acaba ya
Yaa benim ki de tüp bebek
Muhtemelen öyledir ya iyi düşünelimTahmini canım inşallah çıkmıştırama evde idrar testiyle takip ettim iki gündür de kontrol çizgisinden daha koyu çıkıyor bu da yükseldiğini gösterir diye düşünüyorum bakalım sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah
Benim şimdilik kan sulandırıcı progestan iki haftaya kadar devam ,muhtemelen 3 ayda devam edecek dedi. Progestana alıştım da kan sulandırıcı felaket yakıyor yaBen de tüp bebek annesiyim inşallah şu iğnelerden kurtulursak her şey daha iyi olacak gibi şimdilik tek derdim bu
Evet ben de dert yandım hemşireme ama 12. Haftaya kadar devam dedi. Evet oksapar çok pis yakıyor progestan da çok morartıyor şuan göbeğim galaksi gibi mor siyahBenim şimdilik kan sulandırıcı progestan iki haftaya kadar devam ,muhtemelen 3 ayda devam edecek dedi. Progestana alıştım da kan sulandırıcı felaket yakıyor ya
Off sorma sorma benim deEvet ben de dert yandım hemşireme ama 12. Haftaya kadar devam dedi. Evet oksapar çok pis yakıyor progestan da çok morartıyor şuan göbeğim galaksi gibi mor siyah
Evet tüm bunlar geçici bi süreçOff sorma sorma benim deNeyse sağlıkla kucağımıza alalımda geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?