Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    59
Bende de şu an karnımın altında bi ağrı sancı var ufaktan anlamlandıramadığım. Sanırım eşim gelince kontrole gideceğim içim rahat etsin diye
Kızlar ben dün gece hiç uyuyamadım ya sanki karnımın içinde küçük bir balon şişip sönüyor gibiydi. Acaba çocuk mu geriniyor diye düşündüm. Karnımın sağ tarafı semsert oluyordu
Üşütüncr gaz olunca böyle oluyor ben de dün çok kötüydüm bugün iiyyim ayaklarınız sıcak olsun hep kızlar

Kızlar bir erkek bebiste benden gelsin 12+1 bugün ikilide doktor erkek çıkıntısı var yukarı doğru dedi 1 ay sonra netleşir dedi

Bana da öyle dedi doktorum ama kesin olmadığı için erkek olacak diyemiyorum henüz
Net sonucu merakla bekliyorum

Sağlıkla gelsin darısı hepimizin başına kaç günde çıktı sonucunuz?
Canım benim çok teşekkür ederim amin cumartesi vermiştim kanı bugün 4. İş gününde çıkmış oldu. Genoks yaptırdığım firma Ankara merkezli.

Bana da öyle dedi doktorum ama kesin olmadığı için erkek olacak diyemiyorum henüz
Net sonucu merakla bekliyorum
Ay evet heyecanlı bekleyiş 1 aya netleşir dedi ama 45 lik açı var yukarı doğru dedi doktorumda iyi bir doktor benimde içime hep erkek doğdu oğlum var oda hep erkek erkek diyip duruyor sağlıklı olsunlarda

Canım benim çok teşekkür ederim amin cumartesi vermiştim kanı bugün 4. İş gününde çıkmış oldu. Genoks yaptırdığım firma Ankara merkezli.

Ne güzel. Ben de Ankara’da olan bir yere yaptırdım ama bugün 7.gün henüz haber yok.
12 gün demişlerdi bana.
Genoks kaç günde çıkar demişti?
Yani söylenenden erken mi geldi diye merak ettim

Valla en uygunlarını seçiyorum desem yeridir ama eşim pinti maalesef

Bende 2 tane takım aldım bebişe ama eşim doğmamış çocuğa don biçme diye uyuz uyuz konuşuyor heves kaçıyor işte, bende parça parça alıcam da bide kocam başımın etini yemese daha iyi olacak etrafa sordum varsa gönderin yeni doğan kıyafetleri diye gerçekten hemen küçülüyor anlamıyorsunuz bile paraya yazık 12 ay ile 24 ay arası daha sık alın tecrübe :) 0-9 aya kadar hızlıca büyüdükleri için giydirmeden geri kaldırırsınız sonra :)))

Bugunde ben oyleydim kasiklarima vurdu hatta
haber ver cnm gidince
Chat gbt sordum vajinal batma vs normal bu haftalarda diyor.sola yat bacaklarının arasına yastık koy dedi ben de gitmedim o şekilde yattım geçti. Az önce minik bir yokladı. Yarın olursa yine öyle gideyim diyorum canım

Kozlar zaten sola yatmak her anlamda faydalı bebeğ kan akışı daha iyi gidiyor hemde böbrek boşaltımı kolay oluyor, ben hep dola yatıyorum Allah şifa versin hepimize her anlamda

sağlıkla gelsin bende bugün verdim haftaya çıkacak sonuç beklemek ilk günden zor geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…