Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    59
Kullandığımız ilaçlar ve vitaminler vücudumuzdn atılırken farklı belirtiler olabiliyor. Mesela b 12 alınca idrarın kokusu da değişiyor tuvalet resmen b12 kokuyor. Ya da demir ilacı kullanınca gaita rengi siyahlaşıyor. İdrarın yağlı görünümlü olması da buna bağlı evet, ki zaten A,D,E,K vitamini hariç diğer bütün vitaminler suda çözünür ve idrarla atılır. Fazla vitamin alımı sonucunda yağlı idrar görünümü de normal. Gebelik dolayısıyla vitamin kullanıyoruz e bir kaç belirti de olur öyle eğer farklı ve rahatsız edici şikayetleriniz varsa tabii ki doktorunuza danışın.

çok teşekkür ederim

Kızlar ben dün gece hiç uyuyamadım ya sanki karnımın içinde küçük bir balon şişip sönüyor gibiydi. Acaba çocuk mu geriniyor diye düşündüm. Karnımın sağ tarafı semsert oluyordu

Bana da demirin iyi gerek yok dedi. Sen bunu kullan başka bişi kullanma dedi.
sadece bununla devam ediyorum bakalım. 16. Haftada hastane ve doktor değişikliği yapacağım doğum paketi aldığım için.
Bakalım oradaki doktor ne diyecek merak ediyorum.

Kızlar ben dün gece hiç uyuyamadım ya sanki karnımın içinde küçük bir balon şişip sönüyor gibiydi. Acaba çocuk mu geriniyor diye düşündüm. Karnımın sağ tarafı semsert oluyordu
Bende de şu an karnımın altında bi ağrı sancı var ufaktan anlamlandıramadığım. Sanırım eşim gelince kontrole gideceğim içim rahat etsin diye

kızlar bi sorum var sizce almalı myım? kullanışlı mı yada ne kadar kullanılır bilemiyorum. ( Yataş Juno yatak)
yorum yapar mısınız alan var mı yada kullanan
Eki Görüntüle 3633120

Bana 3 çocuklu bir anne olmazsa olmazım bu yatak, mutlaka almalısın diyerek çok övdü. Ben de aldım.

3 ay kadar kullanılıyordu sanırım.
gayet severek kullandım.
Bir de ayakları hafiften havada kaldığı için rahat gaz çıkarmasını sağlıyor. Kızım içinde uyuyordu.

Masanın üstüne, yanımda kanepe üzerine koyuyordum.
Annemlere giderken de yanımda taşıyordum.
Minnacık bebek başka nereye koyulur ki başka, iyi ki almışım diyordum kendi kendime.
Ama anneme kalırsa boyun kısmını hiç beğenmedi. Bebeğe zarar verecek bu, hiç sevmedim dedi durdu. Oraya ekstra bi bez koyuyordu hatta. Yükseltiyordu o bölgeyi. Hiç sorun yaşamadım neticede.

Sonra başka bir arkadaşıma ve kuzenime de verdim. Kılıfı yıkanabiliyor çünkü. Onların da annesi sevmedi. Bence büyükler beğenmiyor hiç.

Fakat 2.bebeğime de kullanacağım. Herkesin fikri başka. Siz de bolca yorum okuyun. Ben birinci ağızdan, tecrübeli bir anneden duyduğum için tereddütsüz almıştım.

Doktorunuz d vitamini değerine baktırıp mı d3k2yi verdi yoksa test yapmadan mı verdi?
Bana vermiyor ekstra. Değerime de baktırmadı. Ama kullansam iyi olur diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun. Merak etmiştim seni. Bir ara çok aktiftin. Dedim bi şey mi oldu nerelerde acaba. cinsiyet tahminlerimizi ve rüyalarımızı konuşuyorduk. Oradan aklımda kaldı. Benimki de inşallah en geç haftaya belli olacak. Fetal dna sonucunu bekliyorum.
Cinsiyeti öğrenince yaz

Kızlar ben bugün biraz çarşıda gezdim. Daha once de bakmistim birkaç mağazaya. Anne yanı park yatak ve bebek arabası için. Şu anda indirimler var malum. Adı büyük kendisi küçük bir şehirdeyim çok fazla seçenek yoktu ama internetle kıyas ettiğimde daha pahalı geldi magazalar. Biraz önce anne yanı park yatak ve bebek arabasını internetten sipariş verdim. İnşallah güzel gelir okuduklarım gibi

Ya bende çoğu şeyi favoriledim almak için ama eşim daha erken bekle diyor hevesimi kaçırıyor:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…