- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #6.621
Benimki unuttumu acaba11 de bırakıp 12 de vitaminlere başladım ben. Genelde de 12 ye kadar folik asit kullanılıyor diye biliyorum canım
Kullandığımız ilaçlar ve vitaminler vücudumuzdn atılırken farklı belirtiler olabiliyor. Mesela b 12 alınca idrarın kokusu da değişiyor tuvalet resmen b12 kokuyor. Ya da demir ilacı kullanınca gaita rengi siyahlaşıyor. İdrarın yağlı görünümlü olması da buna bağlı evet, ki zaten A,D,E,K vitamini hariç diğer bütün vitaminler suda çözünür ve idrarla atılır. Fazla vitamin alımı sonucunda yağlı idrar görünümü de normal. Gebelik dolayısıyla vitamin kullanıyoruz e bir kaç belirti de olur öylekızlar selam vitamin konusu açılmışken fark eden var mı acaba aranızda bazı vitaminlerden özellikle b vitamininden kaynaklı idrarda yağ olabiliyor yani tuvalette yüzeyde hafif yağlı bir görüntü fark eden oldu m. normal diyorlar ama ben biraz taktım bu konuya köpük olursa protein kaçağı yağlı görünüm olursa b vit sebepli diyolar.
çok teşekkür ederimKullandığımız ilaçlar ve vitaminler vücudumuzdn atılırken farklı belirtiler olabiliyor. Mesela b 12 alınca idrarın kokusu da değişiyor tuvalet resmen b12 kokuyor. Ya da demir ilacı kullanınca gaita rengi siyahlaşıyor. İdrarın yağlı görünümlü olması da buna bağlı evet, ki zaten A,D,E,K vitamini hariç diğer bütün vitaminler suda çözünür ve idrarla atılır. Fazla vitamin alımı sonucunda yağlı idrar görünümü de normal. Gebelik dolayısıyla vitamin kullanıyoruz e bir kaç belirti de olur öyleeğer farklı ve rahatsız edici şikayetleriniz varsa tabii ki doktorunuza danışın.
Rica ederimmmçok teşekkür ederim
Kullandığın folik asidin içeriğinde diğer vitaminler de vardır belki gerek görmemiştirBenimki unuttumu acaba bende öyle biliyorum çünkü
Bana da demirin iyi gerek yok dedi. Sen bunu kullan başka bişi kullanma dedi.Ben hamile kalmadan öncesinden DioFol ve d vitamini damlası kullandım ilk 12 hafta da onunla devam ettim 12. Haftadan sonra elinde bitince başka takviyeye geç diyip sizin attiginiza geçirdi .ekstra Demir ve d vitamini verdi(d vitaminim çok düşük geldi damlaya ragmen )sonra başka bir doktora gittim senin demirin şu an gayet iyi şu an Demir başlamaya gerek yok takip altında dursun sadece dedi.kramplarim için de magnezyum kullanıyorum
Evet gerçekten ben de inceledim içeriği güzel. Güven veriyor insana.Bende hamile kalmadan bunu kullandım gerçekten fiyatına göre içeriği çok iyi benimde depolarım çok iyi çıkıyordu hep gebelikten sonra da folactive kullanıyorum
Gerek görmemiştir şimdilik değişikliğeBenimki unuttumu acaba bende öyle biliyorum çünkü
Bende de şu an karnımın altında bi ağrı sancı var ufaktan anlamlandıramadığım. Sanırım eşim gelince kontrole gideceğim içim rahat etsin diyeKızlar ben dün gece hiç uyuyamadım ya sanki karnımın içinde küçük bir balon şişip sönüyor gibiydi. Acaba çocuk mu geriniyor diye düşündüm. Karnımın sağ tarafı semsert oluyordu
kızlar bi sorum var sizce almalı myım? kullanışlı mı yada ne kadar kullanılır bilemiyorum. ( Yataş Juno yatak)
yorum yapar mısınız alan var mı yada kullanan
Eki Görüntüle 3633120
Nolcak acaba bu evhamlı hallerimizBende de şu an karnımın altında bi ağrı sancı var ufaktan anlamlandıramadığım. Sanırım eşim gelince kontrole gideceğim içim rahat etsin diye
Merhabalar kızlar bişey sormak istiyorum bugün 12. haftaya girdim ve doktorum;
1.si: Orzak Ocean Mummy kullanıyordum devam etmemi söyledi folik asitli olan devam yani siz folik asidi nekadar kullandınız ve ilave olarak
2.si Orzak Ocean D3K2 verdi.
Kullanan varmı bunları merak ettim.
cidooss @banaderlerelif @mayda123 @cankulagi @min1270
@Lilayyy
Kızlar çok teşekkürlerValla dişler hamilelikten olmuş. İlk ay olmuştu doktor işlem yapamam çocuk düşer yada zarar görür demişti. Sonradan arttı problemler.Anca şimdi hafiften tedaviye başlıyoruz. İltihap hem idrar hem kan. Hamilelikte oluyormuş. Cinsiyete gelince haftaya pazartesi belli olcak ama ben eminim kız. Sürekli rüyamda kız bebek, kız çocuğum olmuş görüyorum Erkek olmaz bence. Zaten kıza benziyor demişti. Kızlar bu arada eşim bana karşı ilgilidir, bebeği de istiyordu ama annemlere gittim 1 hafta. Adam bebek nasıl diye sormuyor. Bana nasılsın nasıl oldun diyor. Hani yanındaykende öyle. Karın okşama vs yok adamda. Çok yoğun ayrı ama insan az bebekle ilgili olur. O da canımı sıkıyor. Arkadaşımın eşi karnıyla konuşuyormuş, işte videolar paylasıyor. Bizimkinde yok o tarz şeyler. Hani çok da ilgili biridir. Ablamın eşi bebek doğunca ağlamıştı(Sert gözükmezine rağmen).
Unutmamistir ben de sordum 15. Haftada geçeceğiz dedi başka vitamine. Tarzları farklı olabiliyor Dr larınBenimki unuttumu acaba
Gaz olabilir mi?Kızlar ben dün gece hiç uyuyamadım ya sanki karnımın içinde küçük bir balon şişip sönüyor gibiydi. Acaba çocuk mu geriniyor diye düşündüm. Karnımın sağ tarafı semsert oluyordu
Ya bende çoğu şeyi favoriledim almak için ama eşim daha erken bekle diyor hevesimi kaçırıyor:/Kızlar ben bugün biraz çarşıda gezdim. Daha once de bakmistim birkaç mağazaya. Anne yanı park yatak ve bebek arabası için. Şu anda indirimler var malum. Adı büyük kendisi küçük bir şehirdeyim çok fazla seçenek yoktu ama internetle kıyas ettiğimde daha pahalı geldi magazalar. Biraz önce anne yanı park yatak ve bebek arabasını internetten sipariş verdim. İnşallah güzel gelir okuduklarım gibi
Ben de henüz erken diye alışveriş isteğimi biraz tatmin etmek için kitap, zeka kartları vs alıyorum uygun gördüğümde :)Ya bende çoğu şeyi favoriledim almak için ama eşim daha erken bekle diyor hevesimi kaçırıyor:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?