Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    58
Ya bende çoğu şeyi favoriledim almak için ama eşim daha erken bekle diyor hevesimi kaçırıyor:/
Biz de erken diyorduk hatta ben öyle diyordum en fazla Sonra fikir olsun bakalım dedim son aylarda agirlasmadan bak diyenler oldu. Ben de aklımızda belirlediğimiz şeyler olsun sonra fazla gezmeyiz kafasında baktım eşimle. Çarşıda fiyatları görünce ve netten de Bi bakalım derken ekonomik açıdan eşim hemen ikna oldu erkekleri ikna etmenin yolu sanırım işin parasal boyutunu bahane etmek

Ya bende çoğu şeyi favoriledim almak için ama eşim daha erken bekle diyor hevesimi kaçırıyor:/
ben kendime birden yük etmemek adına aydan aya ufak tefek almaya başladım. cinsiyeti öğrenince 2 tane elbise aldım hemen allah gıydırmeyı nasip etsin. bir dahaki ay da emzirme örtüsü, puset örtüsü, müslin ağız mendili (herkes kesinlikle bol bol al diyor), muslın battaniye alacağım. onun dışında en yakın arkadası kızının yeni doğanlarını verdi koca bir poşet o yüzden çok yeni doğan kıyafeti almayı düşünmüyorum.

bana 12. haftadan sonra kullandığım folik asidi bıraktırdı. onun yerine imom diye bir markanın karısık vitamınını verdi. içinde folik asitte var

kızlar bi sorum var sizce almalı myım? kullanışlı mı yada ne kadar kullanılır bilemiyorum. ( Yataş Juno yatak)
yorum yapar mısınız alan var mı yada kullanan
Eki Görüntüle 3633120
çok uzun süre kullanılmıyor diye duygum ben. kendime sling alacağım ilk aylarda temas cok onemlı bence o yüzden slingle göğsümde tutmayı düşünüyorum sürekli. sonrasında da arkadaşım çok basit bir ana kucağı verdi onu kullanırım tabi durursa içinde :))

reflu yatağını yaşadığım şehirde belediye hediye olarak gönderdiği paketin içinde gönderiyor mesela :)

Çok teşekkür ederim gerçekten tüm kafamda ki soruları cevaplamışsın

Bende bi bakıcam ya yorumları iyi az süre kullanımda bile herkes memnun kalmış neredeyse

Sevgili Kızkardeşlerim,

Az önce fetal dna sonucum geldi hemen doktora yazdım mesaisi bitmişti tabi ama baktı sağolsun benim için

Çok şükür rabbime sağlıklı sonuçlar hiç bir sıkıntı yok demiş

Cinsiyetimiz
kızımız oluyoooooor şükürler olsun
Sağlıkla gelsin de Buda işin merak ettiğimiz tarafı tabiki

Darısı sonuç bekleyenlerin başına, heyecandan uyuyamadım kaç gündür

Sağlıkla gelsin minik prenses Darısı diğer arkadaşların başına

Sen
Oleyyy tertemiz haberler aldık Sağlıkla gelsin tatlı kuşummm

Rabbim anali babali buyutsin canim cok sevindim

Sağlıkla gelsin darısı hepimizin başına kaç günde çıktı sonucunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…