- 16 Ekim 2016
- 3.079
- 2.451
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #6.641
Biz de erken diyorduk hatta ben öyle diyordum en fazlaYa bende çoğu şeyi favoriledim almak için ama eşim daha erken bekle diyor hevesimi kaçırıyor:/
Onlari henüz arastirmadim ben. Ama almak istiyorum bi ara muhakkak. Kullanan kişilerin bebeklerinde gerçekten fark var benceBen de henüz erken diye alışveriş isteğimi biraz tatmin etmek için kitap, zeka kartları vs alıyorum uygun gördüğümde :)
ben kendime birden yük etmemek adına aydan aya ufak tefek almaya başladım. cinsiyeti öğrenince 2 tane elbise aldım hemen allah gıydırmeyı nasip etsin. bir dahaki ay da emzirme örtüsü, puset örtüsü, müslin ağız mendili (herkes kesinlikle bol bol al diyor), muslın battaniye alacağım. onun dışında en yakın arkadası kızının yeni doğanlarını verdi koca bir poşet o yüzden çok yeni doğan kıyafeti almayı düşünmüyorum.Ya bende çoğu şeyi favoriledim almak için ama eşim daha erken bekle diyor hevesimi kaçırıyor:/
bana 12. haftadan sonra kullandığım folik asidi bıraktırdı. onun yerine imom diye bir markanın karısık vitamınını verdi. içinde folik asitte varKızlar folik asit takviyeleriniz kacinci ayda değişti ben 11+5 te kontrole gittim doktor artık 16. Haftaya kadar gelmene gerek yok dedi hatta 17. Haftada gelsen olur dedi o zamana kadar folik asit kullanımı sorun olur mu acaba ki ben gebelikten hemen hemen 9 ay önce başladım folik aside
çok uzun süre kullanılmıyor diye duygum ben. kendime sling alacağım ilk aylarda temas cok onemlı bence o yüzden slingle göğsümde tutmayı düşünüyorum sürekli. sonrasında da arkadaşım çok basit bir ana kucağı verdi onu kullanırım tabi durursa içinde :))kızlar bi sorum var sizce almalı myım? kullanışlı mı yada ne kadar kullanılır bilemiyorum. ( Yataş Juno yatak)
yorum yapar mısınız alan var mı yada kullanan
Eki Görüntüle 3633120
reflu yatağını yaşadığım şehirde belediye hediye olarak gönderdiği paketin içinde gönderiyor mesela :)Benim baktığım kadarıyla da böyle şeyleri gereksiz bulmuşlar. Hatta çok bilindik marka olmayan reflu yatağı gelmiş birine hediye. O kadar memnun kalmış ki onu öneriyordu. Şu kenarları simit gibi çevrili olan en basit tiplerden hani
Güzel bir düşünceymis burda öyle bir uygulama yokreflu yatağını yaşadığım şehirde belediye hediye olarak gönderdiği paketin içinde gönderiyor mesela :)
baya bir şey gönderıyorlar belediyenın sayfasına bakın yıne ıstersenızGüzel bir düşünceymis burda öyle bir uygulama yok
Bebek yardım başvuruları vs var başka birsey yokmuş tahmin ettigim gibibaya bir şey gönderıyorlar belediyenın sayfasına bakın yıne ıstersenız
Çok teşekkür ederim gerçekten tüm kafamda ki soruları cevaplamışsınBana 3 çocuklu bir anne olmazsa olmazım bu yatak, mutlaka almalısın diyerek çok övdü. Ben de aldım.
3 ay kadar kullanılıyordu sanırım.
gayet severek kullandım.
Bir de ayakları hafiften havada kaldığı için rahat gaz çıkarmasını sağlıyor. Kızım içinde uyuyordu.
Masanın üstüne, yanımda kanepe üzerine koyuyordum.
Annemlere giderken de yanımda taşıyordum.
Minnacık bebek başka nereye koyulur ki başka, iyi ki almışım diyordum kendi kendime.
Ama anneme kalırsa boyun kısmını hiç beğenmedi. Bebeğe zarar verecek bu, hiç sevmedim dedi durdu. Oraya ekstra bi bez koyuyordu hatta. Yükseltiyordu o bölgeyi. Hiç sorun yaşamadım neticede.
Sonra başka bir arkadaşıma ve kuzenime de verdim. Kılıfı yıkanabiliyor çünkü. Onların da annesi sevmedi. Bence büyükler beğenmiyor hiç.
Fakat 2.bebeğime de kullanacağım. Herkesin fikri başka. Siz de bolca yorum okuyun. Ben birinci ağızdan, tecrübeli bir anneden duyduğum için tereddütsüz almıştım.
bebek yardım başvurusu olarak geçiyor olabılır başvurun beş bin tl de para yatırıyorlar. biz devletten zengin değilizBebek yardım başvuruları vs var başka birsey yokmuş tahmin ettigim gibi
Sağlıkla gelsin minik prensesSevgili Kızkardeşlerim,
Az önce fetal dna sonucum geldi hemen doktora yazdım mesaisi bitmişti tabi ama baktı sağolsun benim için
Çok şükür rabbime sağlıklı sonuçlar hiç bir sıkıntı yok demiş
Cinsiyetimiz
kızımız oluyoooooor şükürler olsun
Sağlıkla gelsin de Buda işin merak ettiğimiz tarafı tabiki
Darısı sonuç bekleyenlerin başına, heyecandan uyuyamadım kaç gündür
Oleyyy tertemiz haberler aldıkSevgili Kızkardeşlerim,
Az önce fetal dna sonucum geldi hemen doktora yazdım mesaisi bitmişti tabi ama baktı sağolsun benim için
Cinsiyetimiz
Anladım canım bende şimdi yazayım sorayım başı kalabalıktı biraz aklına gelmemiş olabilirbana 12. haftadan sonra kullandığım folik asidi bıraktırdı. onun yerine imom diye bir markanın karısık vitamınını verdi. içinde folik asitte var
Rabbim anali babali buyutsin canim cok sevindimSevgili Kızkardeşlerim,
Cinsiyetimiz
Evet öyle gerçekten ama sorayım ben yinede çünkü artık 17. Haftadan sonra kontrole gidicemUnutmamistir ben de sordum 15. Haftada geçeceğiz dedi başka vitamine. Tarzları farklı olabiliyor Dr ların
Fazla kullanımı sıkıntı yaratırım mı diye endişe ettim çünkü otizim falan yapar diyorlarGerek görmemiştir şimdilik değişikliğe
Oda olabilir belki de soyledigin gibidirKullandığın folik asidin içeriğinde diğer vitaminler de vardır belki gerek görmemiştir
Sağlıkla gelsin darısı hepimizin başınaSevgili Kızkardeşlerim,
Cinsiyetimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?