- 19 Haziran 2024
- 189
- 209
- 23
- 32
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #6.781
zara home da fln cok güzel kulplar var aslında yılıdz şeklinde, çok tatlı böyle fare şeklinde (normalde hiç sevmem fare:)) eminim daha farklı eğlenceli tarzlarda vardır öyle de bakabılırsınızKızlar ben odayı değiştirmeye bile başladımKızıma yapmıştık geçen sene ağustosta aralık sonunda doğdu kızım ve iyi ki de erken yapmışım. Son aylarda hareket kabiliyetim azaldı hastane çantasını hazırlamak ütülemek bile zor gelmişti. Şimdi de annemlere yakın bir yere taşınacağız ama oğluma da eşya aldım odayı değiştireceğim. Sizce dolap kulplarını pembe mavi mi yapayım yoksa ikisine uygun farklı bir renk mi? Şuan böyle odası ama mavi tonlarını da ekleyeceğim yeni evimize
Bende ablamdan alcam wallabenim eşime sorsan arkadasımdan gelen yenı doğanları bile almayacaktı ama alısverıse cıkıp fıyatları görünce hemen vazgeçti:) her seyı bir anda nasıl alacağız ki bu devirde her sey ucmus gıtmıs. hıc yeni doğan almama gerek kalmayacak bu şekilde parasını geç gerçekten israf günah yanı. ama elbise aldım çünkü kızımın ilk yazı yaa nasıl almimmmm :)))
Süper sanki bebeğin giydiğinden nolucak ki toplasan kaç kere gıymıstır yanıBende ablamdan alcam walla
Gercekten zibina para.vermek istemem zaten ablama da en guzel seylero almistik
Cok mantikli
Ben yaza mayo bile almam yegenimkiler duruyor hemde.mis.gibi
Kesinlikle oyleeeeSüper sanki bebeğin giydiğinden nolucak ki toplasan kaç kere gıymıstır yanı
Ben yenidoğanı 2 tane, 1-3 ayı 8 tane alıp kurutmaya atmayı daha mantıklı bulurdum. Kızımın kıyafetleri duruyor ama biri Yaz biri kış bebeği olduğu için yenidoğan sonrası uymuyor. Toplu ikinci el satan birinden uyguna aldım 0-6 ay kıyafetleri.Kızlar bu arada fazla yenidoğan kıyafet alma dediler bana da 10 tane hastane çıkışı almıştım ama küçülür diye kurutmaya da atmadım ve bana zor yetti her bebek aynı mıdır bilmiyorum ama 1 ay yine kullandık ve her gün birkaç kere değiştirdik kış olduğu için hemen de kurumadı peteklerin üstüne koydum bebeğim de 3,5 kilo doğmuştu normal düzeydeydi. Bu sene de 15 tane falan düşünüyorum yenidoğan hastane çıkışlarından.
gebelde çevremde bazı bebekler hızlı büyüyor bazıları uzun oluyor yenidoğan kıyafeti çok alma ay ay çok değişebiliyor stok yapma çok getirende vs çok oluyor dendi mantıklı buldum benim ilk bebeğim eşya vs hep baştan alacağım için sanırım kıyafet vs daha az alacağımBen yenidoğanı 2 tane, 1-3 ayı 8 tane alıp kurutmaya atmayı daha mantıklı bulurdum. Kızımın kıyafetleri duruyor ama biri Yaz biri kış bebeği olduğu için yenidoğan sonrası uymuyor. Toplu ikinci el satan birinden uyguna aldım 0-6 ay kıyafetleri.
Chicco kullandım ben iyiydi ama onu birine vermiştim. Park yatağın üst kısmını kullanmayı deneyeceğim aynı rahatlık olur mu bilmiyorum amaanne yanı yatak önerileri için kanz mı chicco mu önerirsiniz ya da aranızda daha önceden kullanan var mıdır yorumlarınız nedir?
ben oda yapacağım ama ilk zamanlar için bi anne yanı beşik veya park yatak fikrim var bu hafta müsait değilim haftaya falan bi müsaitlikte gidip bakacağımChicco kullandım ben iyiydi ama onu birine vermiştim. Park yatağın üst kısmını kullanmayı deneyeceğim aynı rahatlık olur mu bilmiyorum ama
Ben etmeyeceğim hocam, zaten eşimle farklı bir ilde görev yapıyorum. Açıkcası evime gelip rahat rahat gebeliğimi geçirmek istiyorum. Doğum izni artırılır diye çok umutlanmıştım. Yine de ocak ayına doğru farklı gelişmeler olabilir fakat olmazsa da yapacak bir şey yok diyip doğum izni bitince yaz tatiline kadar ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorum.Öğretmem arkadaslarım kasım ara tatilinden sonra okula devam edecek misiniz rapor vs alıp. Benim dogum ocak sonu gösteriyor belki daha erken..o yüzden kararsız kaldım
Yaaaa gözünüz aydınFetal sonucum çıktı. Her şey yolunda. Cinsiyet konusunda bütün tahminler hatalı çıktı.
Çünkü bir KIZIM daha oluyor.
Şükürler olsun.
Tüm anne adaylarına sağlıklı, hayırlı evlat nasip olsun inşallah.
bende dün verdim kanı haftaya çıkacak dediler sabırsızlıkla bekliyorum zaten geç verdim şansa içimden dedim banada yetersiz numune derler bu aksilikler silsilesinde bende bazı aksilikler yaşadımKızlar bugun nipt testi için firmaya ulaştım. 15 günde iki defa çalışılmış fakat yeterli numune sonucu gelmediğinden güvenilir bir sonuç olmayacak. Ücretsiz tekrarlayacağız dediler. Aksi bir insanda değilim ama gebelik boyunca neredeyse tüm tahlillerim bu şekilde sıkıntılı oldu. Doktora gitmişken cinsiyet de bakalım garanti olsun dedik. 13. Hafta da doktorum kız demişti bu sefer 16. Hafta da da bu çocuğumuz erkeğe benziyor dedi bir şoku da orada yaşadımArtık nipt sonucu benim için kesin olacak. Grupta sonradan erkeğe dönenlere ben de katılacağım galiba
Yegenim sayesinde bebegime hic kiyafet almama gerek kalmadi dndjsj sadece birkac parca kendi begendigim gezme kıyafeti alicam ogluma :)Bende ablamdan alcam walla
Gercekten zibina para.vermek istemem zaten ablama da en guzel seylero almistik
Cok mantikli
Ben yaza mayo bile almam yegenimkiler duruyor hemde.mis.gibi
Benimde 10-6 cikiyor tansiyorum yuksek olmasi sıkıntı düşük iyidie dedi ebe ama ben dediginiz ilaclari almıyorumKızlar hem ilaçlarımı yazdırmak için hmde bu burun kanaması olayını netlestireyim diye sağlık ocağına gittim. Aile hekimi bana hem coraspin hem oksapar kan sulandiricilari kullandığım için kanama olmuştur kadın doğum uzmanına gitmemi söyledi ilaçların bırakılması gerekiyor dedi kanama normal değil dedi. tansiyonun da 9 olması düşük sayılır falan dedi moralim çok bozuldu
Magnezyum verdimi doktorun? Bende ise yaradi tuvalet konusunda ama agrilarimi almadiKızlar inanılmaz gaz sancısı var tuvalete çıkamıyorum bağırsaklar artık dolmuş baskı bütün göbek çevreme belime falan etkili bir çözümü olan var mı evde lavman var ama kullanmak sakıncalıdır diye onu es geçtim başka ne yapabilirim?
Kafam çorba oldu resmen. Tansiyon değilde bu ilaç ve iğneler beni tereddüte sokuyor randevuma birkaç gün var beklesem mi bilmiyorumBenimde 10-6 cikiyor tansiyorum yuksek olmasi sıkıntı düşük iyidie dedi ebe ama ben dediginiz ilaclari almıyorum
Güzel düşünelim güzel olsun arkadaşımbende dün verdim kanı haftaya çıkacak dediler sabırsızlıkla bekliyorum zaten geç verdim şansa içimden dedim banada yetersiz numune derler bu aksilikler silsilesinde bende bazı aksilikler yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?