Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    62
zara home da fln cok güzel kulplar var aslında yılıdz şeklinde, çok tatlı böyle fare şeklinde (normalde hiç sevmem fare:)) eminim daha farklı eğlenceli tarzlarda vardır öyle de bakabılırsınız

Bende ablamdan alcam walla
Gercekten zibina para.vermek istemem zaten ablama da en guzel seylero almistik
Cok mantikli
Ben yaza mayo bile almam yegenimkiler duruyor hemde.mis.gibi

Reactions: hku
Cok mantikli
Süper sanki bebeğin giydiğinden nolucak ki toplasan kaç kere gıymıstır yanı

Reactions: hku
Ben yenidoğanı 2 tane, 1-3 ayı 8 tane alıp kurutmaya atmayı daha mantıklı bulurdum. Kızımın kıyafetleri duruyor ama biri Yaz biri kış bebeği olduğu için yenidoğan sonrası uymuyor. Toplu ikinci el satan birinden uyguna aldım 0-6 ay kıyafetleri.

gebelde çevremde bazı bebekler hızlı büyüyor bazıları uzun oluyor yenidoğan kıyafeti çok alma ay ay çok değişebiliyor stok yapma çok getirende vs çok oluyor dendi mantıklı buldum benim ilk bebeğim eşya vs hep baştan alacağım için sanırım kıyafet vs daha az alacağım

anne yanı yatak önerileri için kanz mı chicco mu önerirsiniz ya da aranızda daha önceden kullanan var mıdır yorumlarınız nedir?

Kızlar inanılmaz gaz sancısı var tuvalete çıkamıyorum bağırsaklar artık dolmuş baskı bütün göbek çevreme belime falan etkili bir çözümü olan var mı evde lavman var ama kullanmak sakıncalıdır diye onu es geçtim başka ne yapabilirim?

anne yanı yatak önerileri için kanz mı chicco mu önerirsiniz ya da aranızda daha önceden kullanan var mıdır yorumlarınız nedir?
Chicco kullandım ben iyiydi ama onu birine vermiştim. Park yatağın üst kısmını kullanmayı deneyeceğim aynı rahatlık olur mu bilmiyorum ama

Chicco kullandım ben iyiydi ama onu birine vermiştim. Park yatağın üst kısmını kullanmayı deneyeceğim aynı rahatlık olur mu bilmiyorum ama
ben oda yapacağım ama ilk zamanlar için bi anne yanı beşik veya park yatak fikrim var bu hafta müsait değilim haftaya falan bi müsaitlikte gidip bakacağım

Öğretmem arkadaslarım kasım ara tatilinden sonra okula devam edecek misiniz rapor vs alıp. Benim dogum ocak sonu gösteriyor belki daha erken..o yüzden kararsız kaldım
Ben etmeyeceğim hocam, zaten eşimle farklı bir ilde görev yapıyorum. Açıkcası evime gelip rahat rahat gebeliğimi geçirmek istiyorum. Doğum izni artırılır diye çok umutlanmıştım. Yine de ocak ayına doğru farklı gelişmeler olabilir fakat olmazsa da yapacak bir şey yok diyip doğum izni bitince yaz tatiline kadar ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorum.

Yaaaa gözünüz aydın bana yazmistiniz ikilide sizedemi erkek demişlerdi acaba bana 45 derecelik açı var yukarı doğru demişti sizede tam böyle çıkıntı var yukarı falan erkek olabilirmi dedi acaba

Kızlar bugun nipt testi için firmaya ulaştım. 15 günde iki defa çalışılmış fakat yeterli numune sonucu gelmediğinden güvenilir bir sonuç olmayacak. Ücretsiz tekrarlayacağız dediler. Aksi bir insanda değilim ama gebelik boyunca neredeyse tüm tahlillerim bu şekilde sıkıntılı oldu. Doktora gitmişken cinsiyet de bakalım garanti olsun dedik. 13. Hafta da doktorum kız demişti bu sefer 16. Hafta da da bu çocuğumuz erkeğe benziyor dedi bir şoku da orada yaşadım Artık nipt sonucu benim için kesin olacak. Grupta sonradan erkeğe dönenlere ben de katılacağım galiba

bende dün verdim kanı haftaya çıkacak dediler sabırsızlıkla bekliyorum zaten geç verdim şansa içimden dedim banada yetersiz numune derler bu aksilikler silsilesinde bende bazı aksilikler yaşadım

Kızlar hem ilaçlarımı yazdırmak için hmde bu burun kanaması olayını netlestireyim diye sağlık ocağına gittim. Aile hekimi bana hem coraspin hem oksapar kan sulandiricilari kullandığım için kanama olmuştur kadın doğum uzmanına gitmemi söyledi ilaçların bırakılması gerekiyor dedi kanama normal değil dedi. tansiyonun da 9 olması düşük sayılır falan dedi moralim çok bozuldu

Cok mantikli
Yegenim sayesinde bebegime hic kiyafet almama gerek kalmadi dndjsj sadece birkac parca kendi begendigim gezme kıyafeti alicam ogluma :)

Benimde 10-6 cikiyor tansiyorum yuksek olmasi sıkıntı düşük iyidie dedi ebe ama ben dediginiz ilaclari almıyorum

Magnezyum verdimi doktorun? Bende ise yaradi tuvalet konusunda ama agrilarimi almadi

bende dün verdim kanı haftaya çıkacak dediler sabırsızlıkla bekliyorum zaten geç verdim şansa içimden dedim banada yetersiz numune derler bu aksilikler silsilesinde bende bazı aksilikler yaşadım
Güzel düşünelim güzel olsun arkadaşım benim ikili test sonucum yüksek risk grubunda gelince test yaptırma kararı aldık fakat sürekli bir terslik. Lakin en güzel şeyler zorluklardan sonra gelirmiş. Bebişlerimiz sağlıcakla güzelliklerle gelecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…