Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    62
Yok yok moral bozmayın, doktor öyle demiş olsa bile tek sebebi o olmayabilir, ama yine de kontrol olun. Bir şey yoktur Allah'ın izniyle. Havalar sıcak bir tanıdık organik hindistancevizi yağı ile burnunu nemlendirirdi. Bir nemlendirme deneyin

inşallah sağlıkla gelsin hepsi yuvalarına

kanamadan kastınız sadece burnun kanaması mı ?

Merhaba kızlar bende gruba yeni giriş yaptım doktor %70 kız dedi ama sizlerinde yorumunu almak istedim

Eklentiler

• IMG_0950.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 31
13 te bana kız demişti doktorum 2 gündür rüyamda erkek bebek görüyorum doktor yanlış görmüş bunu görünce korktum benimde yanlış görmüş olmasın doktor haftaya gideceğiz bakalım o zaman belli olur

Geçmiş olsun canım sende de mi pıhtılaşma var ? Benimde var sadece Oksapar kullanıyorum. Pıhtılaşma varsa kullanmaya devam ettirir sanırım doktorun belki coraspini bıraktırır

Ben de biraz araştırdım dolap uygulamasında yeni etiketli ürün olup orada satış yapan mağazalar var. Aynı ürün daha ucuz. Bir parça aldım kargolandı bakalım nasıl gelecek. Eğer güzel olursa oradan bakarım yine

Seveceğin ürünler burada. Hemen bu dolabı incele! Üstelik ilk alışverişine özel %80 indirim!
‎Dolap - İkinci El Alışveriş

Seveceğin ürünler burada. Hemen bu dolabı incele! Üstelik ilk alışverişine özel %80 indirim!
Bakmak isteyen olursa bi bakın, dışarıda fiyatlara bakmadım ben daha ama trendyola göre uygun geldi

Çok iyi gerçekten her şey etiketin yarı fiyatına. Ürünler geldiğinden yeniden bilgi verir misiniz?

Evet ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Peki iznimiz bitince yazın maaşımız otomatik olarak yatacak mı sanki sene sonu seminerine katılmak lazım diye okumustym bir yerde

Geçmiş olsun canım sende de mi pıhtılaşma var ? Benimde var sadece Oksapar kullanıyorum. Pıhtılaşma varsa kullanmaya devam ettirir sanırım doktorun belki coraspini bıraktırır
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. Pıhtılaşma yok tüp bebek tedavi sürecinde transfer beklerken kendiliğinden hamile kaldım diye tedbir amaçlı verdiler o veriş biraktirmadilar hala. İnşallah biraktirirlar ama bebeğin sağlıklı olması önceliğimiz tabi

Çok iyi gerçekten her şey etiketin yarı fiyatına. Ürünler geldiğinden yeniden bilgi verir misiniz?
Tabi tabi veririm, benim favorilerimden atmıştım mağazaları, kendi aldığım ürün de başka mağazadandı, ama çok var böyle mağaza. Ürün gelsin bir bakalım, sonra oradan yaparız alışverişimizi

Doktorumuz 13. Hafta da yüzde doksan kız ama siz yine de bekleyin dedi fakat öyle olmuyor işte hocam hemen ismini bile seçip öyle sevmeye başlamıştım ben de bugün ilk bir duyunca kaldım sağlıcakla gelsinler de erkek kız hepsini severiz inşallah baştan geldiği gibi gider sizin

Hindistan cevizi yağı yokta nemlendiriyorum bazen vazelin veya zeytin yağı ile ama kanamanın kuruluktan olmadigini düşünüyorum

Evet ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Peki iznimiz bitince yazın maaşımız otomatik olarak yatacak mı sanki sene sonu seminerine katılmak lazım diye okumustym bir yerde
Hocam genellikle ücretsiz izine ayın 15 inde ayrılış işlemi yapıyorlar maaş ödeme farkı olmasın diye. Onu idare ile görüşüp uygun bir vakit ayarlarız. Ücretsiz izini ben 2-3 ay kullanacağım gibş olacak. Zaten yaz döneminde ücretsiz izin sonlandırmayı düşünüyorum ben eylülde göreve başlamayı istediğimden. O süre zarfında da bir hafta seminerler çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Canım pıhtılaşma yoksa iğneyi bıraksan bile sorun olmaz. Doktorun daha iyi bilir tabi inşallah sağlıkla ilerler her şey

Ayyy evet isim buluyoruz kızım diye seviyorum karnımı hayaller kuruyorum gecen tulum vs alacaktım pembeli morlu rüyama girince yanlış cinsiyet almayım dedim iyiki almamışım tabii sağlıkla kucağımıza alalım inşallah erkek kız farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…