- 26 Eylül 2024
- 1.249
- 404
- 38
- 28
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #6.801
Acilde kadın dogum oluyor genelde isterseniz gidin danışın iciniz rahat etsinKafam çorba oldu resmen. Tansiyon değilde bu ilaç ve iğneler beni tereddüte sokuyor randevuma birkaç gün var beklesem mi bilmiyorum
Yok yok moral bozmayın, doktor öyle demiş olsa bile tek sebebi o olmayabilir, ama yine de kontrol olun. Bir şey yoktur Allah'ın izniyle. Havalar sıcak bir tanıdık organik hindistancevizi yağı ile burnunu nemlendirirdi. Bir nemlendirme deneyinKızlar hem ilaçlarımı yazdırmak için hmde bu burun kanaması olayını netlestireyim diye sağlık ocağına gittim. Aile hekimi bana hem coraspin hem oksapar kan sulandiricilari kullandığım için kanama olmuştur kadın doğum uzmanına gitmemi söyledi ilaçların bırakılması gerekiyor dedi kanama normal değil dedi. tansiyonun da 9 olması düşük sayılır falan dedi moralim çok bozuldu
inşallah sağlıkla gelsin hepsi yuvalarınaGüzel düşünelim güzel olsun arkadaşımbenim ikili test sonucum yüksek risk grubunda gelince test yaptırma kararı aldık fakat sürekli bir terslik. Lakin en güzel şeyler zorluklardan sonra gelirmiş. Bebişlerimiz sağlıcakla güzelliklerle gelecekler
kanamadan kastınız sadece burnun kanaması mı ?Kızlar hem ilaçlarımı yazdırmak için hmde bu burun kanaması olayını netlestireyim diye sağlık ocağına gittim. Aile hekimi bana hem coraspin hem oksapar kan sulandiricilari kullandığım için kanama olmuştur kadın doğum uzmanına gitmemi söyledi ilaçların bırakılması gerekiyor dedi kanama normal değil dedi. tansiyonun da 9 olması düşük sayılır falan dedi moralim çok bozuldu
13 te bana kız demişti doktorum 2 gündür rüyamda erkek bebek görüyorum doktor yanlış görmüşKızlar bugun nipt testi için firmaya ulaştım. 15 günde iki defa çalışılmış fakat yeterli numune sonucu gelmediğinden güvenilir bir sonuç olmayacak. Ücretsiz tekrarlayacağız dediler. Aksi bir insanda değilim ama gebelik boyunca neredeyse tüm tahlillerim bu şekilde sıkıntılı oldu. Doktora gitmişken cinsiyet de bakalım garanti olsun dedik. 13. Hafta da doktorum kız demişti bu sefer 16. Hafta da da bu çocuğumuz erkeğe benziyor dedi bir şoku da orada yaşadımArtık nipt sonucu benim için kesin olacak. Grupta sonradan erkeğe dönenlere ben de katılacağım galiba
Geçmiş olsun canım sende de mi pıhtılaşma var ? Benimde var sadece Oksapar kullanıyorum. Pıhtılaşma varsa kullanmaya devam ettirir sanırım doktorun belki coraspini bıraktırırKızlar hem ilaçlarımı yazdırmak için hmde bu burun kanaması olayını netlestireyim diye sağlık ocağına gittim. Aile hekimi bana hem coraspin hem oksapar kan sulandiricilari kullandığım için kanama olmuştur kadın doğum uzmanına gitmemi söyledi ilaçların bırakılması gerekiyor dedi kanama normal değil dedi. tansiyonun da 9 olması düşük sayılır falan dedi moralim çok bozuldu
Ben de biraz araştırdım dolap uygulamasında yeni etiketli ürün olup orada satış yapan mağazalar var. Aynı ürün daha ucuz. Bir parça aldım kargolandı bakalım nasıl gelecek. Eğer güzel olursa oradan bakarım yineBen yenidoğanı 2 tane, 1-3 ayı 8 tane alıp kurutmaya atmayı daha mantıklı bulurdum. Kızımın kıyafetleri duruyor ama biri Yaz biri kış bebeği olduğu için yenidoğan sonrası uymuyor. Toplu ikinci el satan birinden uyguna aldım 0-6 ay kıyafetleri.
Seveceğin ürünler burada. Hemen bu dolabı incele! Üstelik ilk alışverişine özel %80 indirim!Ben de biraz araştırdım dolap uygulamasında yeni etiketli ürün olup orada satış yapan mağazalar var. Aynı ürün daha ucuz. Bir parça aldım kargolandı bakalım nasıl gelecek. Eğer güzel olursa oradan bakarım yine
Çok iyi gerçekten her şey etiketin yarı fiyatına. Ürünler geldiğinden yeniden bilgi verir misiniz?Seveceğin ürünler burada. Hemen bu dolabı incele! Üstelik ilk alışverişine özel %80 indirim!
Dolap - İkinci El Alışveriş
Seveceğin ürünler burada. Hemen bu dolabı incele! Üstelik ilk alışverişine özel %80 indirim!
Bakmak isteyen olursa bi bakın, dışarıda fiyatlara bakmadım ben daha ama trendyola göre uygun geldiDolap - İkinci El Alışveriş
Milyonların favori uygulaması Dolap’la tanışmaya hazır mısın? Dolap ile artık Kadın, Bebek&Çocuk, Ev&Yaşam, Erkek ve Elektronik kategorilerinde yeni bir dönem başlıyor. Seçkin markaların yeni ve etiketli, ikinci el, sıfır ve sahibinden ürünlerini almak da satmak da Trendyol güvencesi ile...link.dolap.com
Evet ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Peki iznimiz bitince yazın maaşımız otomatik olarak yatacak mı sanki sene sonu seminerine katılmak lazım diye okumustym bir yerdeBen etmeyeceğim hocam, zaten eşimle farklı bir ilde görev yapıyorum. Açıkcası evime gelip rahat rahat gebeliğimi geçirmek istiyorum. Doğum izni artırılır diye çok umutlanmıştım. Yine de ocak ayına doğru farklı gelişmeler olabilir fakat olmazsa da yapacak bir şey yok diyip doğum izni bitince yaz tatiline kadar ücretsiz izine ayrılmayı düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. Pıhtılaşma yok tüp bebek tedavi sürecinde transfer beklerken kendiliğinden hamile kaldım diye tedbir amaçlı verdiler o veriş biraktirmadilar hala. İnşallah biraktirirlar ama bebeğin sağlıklı olması önceliğimiz tabiGeçmiş olsun canım sende de mi pıhtılaşma var ? Benimde var sadece Oksapar kullanıyorum. Pıhtılaşma varsa kullanmaya devam ettirir sanırım doktorun belki coraspini bıraktırır
Evetkanamadan kastınız sadece burnun kanaması mı ?
Tabi tabi veririm, benim favorilerimden atmıştım mağazaları, kendi aldığım ürün de başka mağazadandı, ama çok var böyle mağaza. Ürün gelsin bir bakalım, sonra oradan yaparız alışverişimiziÇok iyi gerçekten her şey etiketin yarı fiyatına. Ürünler geldiğinden yeniden bilgi verir misiniz?
Magnimoreplus ustune tanimam kesinlikle agrida azaltioMagnezyum verdimi doktorun? Bende ise yaradi tuvalet konusunda ama agrilarimi almadi
Doktorumuz 13. Hafta da yüzde doksan kız ama siz yine de bekleyin dedi fakat öyle olmuyor işte hocam13 te bana kız demişti doktorum 2 gündür rüyamda erkek bebek görüyorum doktor yanlış görmüşbunu görünce korktum benimde yanlış görmüş olmasın doktor haftaya gideceğiz bakalım o zaman belli olur
Hindistan cevizi yağı yokta nemlendiriyorum bazen vazelin veya zeytin yağı ile ama kanamanın kuruluktan olmadigini düşünüyorumYok yok moral bozmayın, doktor öyle demiş olsa bile tek sebebi o olmayabilir, ama yine de kontrol olun. Bir şey yoktur Allah'ın izniyle. Havalar sıcak bir tanıdık organik hindistancevizi yağı ile burnunu nemlendirirdi. Bir nemlendirme deneyin
Hocam genellikle ücretsiz izine ayın 15 inde ayrılış işlemi yapıyorlar maaş ödeme farkı olmasın diye. Onu idare ile görüşüp uygun bir vakit ayarlarız. Ücretsiz izini ben 2-3 ay kullanacağım gibş olacak. Zaten yaz döneminde ücretsiz izin sonlandırmayı düşünüyorum ben eylülde göreve başlamayı istediğimden. O süre zarfında da bir hafta seminerler çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Evet ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Peki iznimiz bitince yazın maaşımız otomatik olarak yatacak mı sanki sene sonu seminerine katılmak lazım diye okumustym bir yerde
Canım pıhtılaşma yoksa iğneyi bıraksan bile sorun olmaz. Doktorun daha iyi bilir tabi inşallah sağlıkla ilerler her şeyTeşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. Pıhtılaşma yok tüp bebek tedavi sürecinde transfer beklerken kendiliğinden hamile kaldım diye tedbir amaçlı verdiler o veriş biraktirmadilar hala. İnşallah biraktirirlar ama bebeğin sağlıklı olması önceliğimiz tabi
Ayyy evet isim buluyoruz kızım diye seviyorum karnımı hayaller kuruyorumDoktorumuz 13. Hafta da yüzde doksan kız ama siz yine de bekleyin dedi fakat öyle olmuyor işte hocamhemen ismini bile seçip öyle sevmeye başlamıştım ben de bugün ilk bir duyunca kaldım sağlıcakla gelsinler de erkek kız hepsini severiz inşallah baştan geldiği gibi gider sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?