Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    63
Bende folik asite karşı duyarlılık oluşmuş, ne zaman içeriğinde folik asit olan bir şey kullansam ishal yapıyor
Ben açıkçası o konuda hiç düzenli davranmadım çünkü folik asit aşırı kusma yapıyordu bende kullanamadım. Doktorum her marka aynı etkiyi göstermez dedi ama bilmiyorum artık 2 farklı denedim ikisi de kusma yaptı

anne yanı yatak önerileri için kanz mı chicco mu önerirsiniz ya da aranızda daha önceden kullanan var mıdır yorumlarınız nedir?
Ben anne yanı park yatak sipariş ettim elele markasından. Kargoya verilmiş, elime ulaşınca görüp daha net yorum yapabilirim. Ama birkaç mağaza gezdim farklı markalar baktım hemen hemen hepsi aynı sayılır bu tarzlarda. Bazısının ismi var diye daha pahalı sadece. Kumaş tipleri kurulumlari vs çok benziyor hepsi birbirine

Dr sürekli yat demediyse meyve yiyip üstüne ılık su içip hafif yürüyüş yapın. Dikkat ettim hareketli olduğum yürüdüğüm günler daha az sorun yaşıyorum gaz ve tuvalete çıkma konusunda

Kullandığım süre boyunca nefes darlığı, nefesimin bana yetmemesi, ishal gibi rahatsızlıklar yaşadım, sonra bunu araştırınca folik asit kaynaklı olabileceğini öğrendim. Gerçekten de aşırı derecede rahatsız edici mide-bağırsak problemi şikayetim vardı. Ne yaparsam yapayım geçmedi. Sonra bırakınca 3-4 gün içinde büyük oranda değişiklik gözledim. Nefes darlığım geçti. Doktoruma söyledim bırak dedi, zaten artık ihtiyacın yok dedi. Bıraktım nadir de olsa böyle durumlar oluşabiliyor dedi

Ben de aynı şekilde Zıbın birkaç tulum bir de şapka

Bu etkileri ilk defa duydum geçmiş olsun

Ben de aynı şekilde Zıbın birkaç tulum bir de şapka
1 tane 9 parça hastane çıkışı aldım, bir tane 5 parça. Bu ikisi yenidoğan için, bir de kış bebeği olacağı için örgü battaniye değil de kundak bezi mi denir bilmiyorum, ondan aldım. Annem daha bizim bebeklikten kalan bazı şeyleri saklamış çok tatlı nakışlı bezler, benim pike örtülerim, kardeşimin battaniyesi, bir kaç kıyafeti derken.. gözlerim doldu ah bir de cinsiyeti belli olsa çok güzel kıyafetler de alınır da söylediler daha

Ay ne şanslısınız o kadar güzel hastane çıkışı yeni doğan setleri var ki ben kararsız kalıyorum hangisini alacağıma,benim çocukluktan kalma hiçbir şeyim yok ama kayınvalidem eşimin birkaç tane hırkasını saklamış,bizim cinsiyet belli kızımız olacak inşallahben o yüzden ufak ufak bakıyorum siz de hayırlısıyla öğrenirsiniz inşallah cinsiyeti

O kundak bezleri çok kullanışlı oluyormuş, hafif kalın gibi kışlık esnemeyen bir kumaş degil mi pazen deniyor onlara. Ben de hiç bilmiyorum Annem aldırdı birde iki üç tane ince müslin örtü aldık müslin örtülerin desenli olanlarını yiyesim geliyor kuşlu kurbağalı fln olanlar

Artık siz de saklarsınız bebeğin eşyalarını gerçekten çok güzel kız bebek takımları var, eskiden erkek bebeğim olsun önce, kardeşine abi olur diye düşünürdüm, cicili bicili kıyafetleri görünce kızım olmasını istedim
Bebeğin ilk kıyafetinin beyaz olması sünnetmiş, ben de öyle olsun diye unisex bi beyaz takım aldım ama kız olursa artık burada bol bol tatlı tatlı şeylere bakarız

Eski tip beyaz bez üzerine nakış işlemeli olanlardan var, çiçek falan işlemişler üzerine el emeği olduğu o kadar belliydi ki, annem ortaya çıkarınca güzel bir yıkandı tekrar kaldırıldı, artık doğuma yakın bir daha yıkanır, pazen kumaş benim bebeklik örtümmüş. Küçükken de çok severdim ben bunu kullanayım, oyun oynayayım ver derdim, yok ileride lazım olur oynama yıpranmasın derdi demek bu günlere saklanıyormuş

Kızım olsa hemen şöyle bir takım

Aa evet biliyorum onlar da çok güzeller ne güzel saklamış her şeyi benim bir tek kalın bi battaniyem var sanırım geriye kalan şimdi aklıma geldi onu bi sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…