- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #6.881
Ben açıkçası o konuda hiç düzenli davranmadım çünkü folik asit aşırı kusma yapıyordu bende kullanamadım. Doktorum her marka aynı etkiyi göstermez dedi ama bilmiyorum artık 2 farklı denedim ikisi de kusma yaptıBende folik asite karşı duyarlılık oluşmuş, ne zaman içeriğinde folik asit olan bir şey kullansam ishal yapıyor
Ben anne yanı park yatak sipariş ettim elele markasından. Kargoya verilmiş, elime ulaşınca görüp daha net yorum yapabilirim. Ama birkaç mağaza gezdim farklı markalar baktım hemen hemen hepsi aynı sayılır bu tarzlarda. Bazısının ismi var diye daha pahalı sadece. Kumaş tipleri kurulumlari vs çok benziyor hepsi birbirineanne yanı yatak önerileri için kanz mı chicco mu önerirsiniz ya da aranızda daha önceden kullanan var mıdır yorumlarınız nedir?
Dr sürekli yat demediyse meyve yiyip üstüne ılık su içip hafif yürüyüş yapın. Dikkat ettim hareketli olduğum yürüdüğüm günler daha az sorun yaşıyorum gaz ve tuvalete çıkma konusundaKızlar inanılmaz gaz sancısı var tuvalete çıkamıyorum bağırsaklar artık dolmuş baskı bütün göbek çevreme belime falan etkili bir çözümü olan var mı evde lavman var ama kullanmak sakıncalıdır diye onu es geçtim başka ne yapabilirim?
Kullandığım süre boyunca nefes darlığı, nefesimin bana yetmemesi, ishal gibi rahatsızlıklar yaşadım, sonra bunu araştırınca folik asit kaynaklı olabileceğini öğrendim. Gerçekten de aşırı derecede rahatsız edici mide-bağırsak problemi şikayetim vardı. Ne yaparsam yapayım geçmedi. Sonra bırakınca 3-4 gün içinde büyük oranda değişiklik gözledim. Nefes darlığım geçti. Doktoruma söyledim bırak dedi, zaten artık ihtiyacın yok dedi. Bıraktım nadir de olsa böyle durumlar oluşabiliyor dediBen açıkçası o konuda hiç düzenli davranmadım çünkü folik asit aşırı kusma yapıyordu bende kullanamadım. Doktorum her marka aynı etkiyi göstermez dedi ama bilmiyorum artık 2 farklı denedim ikisi de kusma yaptı
Ay hadi hayırlı olsun Allah içinde görmeyi de nasip etsin bizlereBen de aldım
Çok iyi bir indirim vardı bitti maalesef alışveriş için indirim bekleyin çok uygun fiyata geliyoray indirim devam ediyorsa bende bakayım
İnşallah buradaki herkes sağlıkla, esenlikle bebeklerini kucağına alırAy hadi hayırlı olsun Allah içinde görmeyi de nasip etsin bizlere
Evet gerçekten öyle benim bel ağrılarım başladı hareket etmem lazımDr sürekli yat demediyse meyve yiyip üstüne ılık su içip hafif yürüyüş yapın. Dikkat ettim hareketli olduğum yürüdüğüm günler daha az sorun yaşıyorum gaz ve tuvalete çıkma konusunda
Ben de aynı şekilde Zıbın birkaç tulum bir de şapkaİnşallah buradaki herkes sağlıkla, esenlikle bebeklerini kucağına alırteşekkür ederim. Çok almadım ben ilk 1 ay olacak sonra küçük gelecek diye, ufak tefek kendimi motive edecek alışverişler yapıyorum sadece
Bu etkileri ilk defa duydum geçmiş olsunKullandığım süre boyunca nefes darlığı, nefesimin bana yetmemesi, ishal gibi rahatsızlıklar yaşadım, sonra bunu araştırınca folik asit kaynaklı olabileceğini öğrendim. Gerçekten de aşırı derecede rahatsız edici mide-bağırsak problemi şikayetim vardı. Ne yaparsam yapayım geçmedi. Sonra bırakınca 3-4 gün içinde büyük oranda değişiklik gözledim. Nefes darlığım geçti. Doktoruma söyledim bırak dedi, zaten artık ihtiyacın yok dedi. Bıraktım nadir de olsa böyle durumlar oluşabiliyor dedi
1 tane 9 parça hastane çıkışı aldım, bir tane 5 parça. Bu ikisi yenidoğan için, bir de kış bebeği olacağı için örgü battaniye değil de kundak bezi mi denir bilmiyorum, ondan aldım. Annem daha bizim bebeklikten kalan bazı şeyleri saklamış çok tatlı nakışlı bezler, benim pike örtülerim, kardeşimin battaniyesi, bir kaç kıyafeti derken.. gözlerim dolduBen de aynı şekilde Zıbın birkaç tulum bir de şapka
Teşekkür ederimBu etkileri ilk defa duydum geçmiş olsun
Ay ne şanslısınız o kadar güzel hastane çıkışı yeni doğan setleri var ki ben kararsız kalıyorum hangisini alacağıma,benim çocukluktan kalma hiçbir şeyim yok ama kayınvalidem eşimin birkaç tane hırkasını saklamış,bizim cinsiyet belli kızımız olacak inşallah1 tane 9 parça hastane çıkışı aldım, bir tane 5 parça. Bu ikisi yenidoğan için, bir de kış bebeği olacağı için örgü battaniye değil de kundak bezi mi denir bilmiyorum, ondan aldım. Annem daha bizim bebeklikten kalan bazı şeyleri saklamış çok tatlı nakışlı bezler, benim pike örtülerim, kardeşimin battaniyesi, bir kaç kıyafeti derken.. gözlerim dolduah bir de cinsiyeti belli olsa çok güzel kıyafetler de alınır da söylediler daha
O kundak bezleri çok kullanışlı oluyormuş, hafif kalın gibi kışlık esnemeyen bir kumaş degil mi pazen deniyor onlara. Ben de hiç bilmiyorum Annem aldırdı1 tane 9 parça hastane çıkışı aldım, bir tane 5 parça. Bu ikisi yenidoğan için, bir de kış bebeği olacağı için örgü battaniye değil de kundak bezi mi denir bilmiyorum, ondan aldım. Annem daha bizim bebeklikten kalan bazı şeyleri saklamış çok tatlı nakışlı bezler, benim pike örtülerim, kardeşimin battaniyesi, bir kaç kıyafeti derken.. gözlerim dolduah bir de cinsiyeti belli olsa çok güzel kıyafetler de alınır da söylediler daha
Artık siz de saklarsınız bebeğin eşyalarınıAy ne şanslısınız o kadar güzel hastane çıkışı yeni doğan setleri var ki ben kararsız kalıyorum hangisini alacağıma,benim çocukluktan kalma hiçbir şeyim yok ama kayınvalidem eşimin birkaç tane hırkasını saklamış,bizim cinsiyet belli kızımız olacak inşallahben o yüzden ufak ufak bakıyorum siz de hayırlısıyla öğrenirsiniz inşallah cinsiyeti
Eski tip beyaz bez üzerine nakış işlemeli olanlardan var, çiçek falan işlemişler üzerine el emeği olduğu o kadar belliydi ki, annem ortaya çıkarınca güzel bir yıkandı tekrar kaldırıldı, artık doğuma yakın bir daha yıkanır, pazen kumaş benim bebeklik örtümmüş. Küçükken de çok severdim ben bunu kullanayım, oyun oynayayım ver derdim, yok ileride lazım olur oynama yıpranmasın derdi demek bu günlere saklanıyormuşO kundak bezleri çok kullanışlı oluyormuş, hafif kalın gibi kışlık esnemeyen bir kumaş degil mi pazen deniyor onlara. Ben de hiç bilmiyorum Annem aldırdıbirde iki üç tane ince müslin örtü aldık müslin örtülerin desenli olanlarını yiyesim geliyor kuşlu kurbağalı fln olanlar
Ay ne şanslısınız o kadar güzel hastane çıkışı yeni doğan setleri var ki ben kararsız kalıyorum hangisini alacağıma,benim çocukluktan kalma hiçbir şeyim yok ama kayınvalidem eşimin birkaç tane hırkasını saklamış,bizim cinsiyet belli kızımız olacak inşallahben o yüzden ufak ufak bakıyorum siz de hayırlısıyla öğrenirsiniz inşallah cinsiyeti
Aa evet biliyorum onlar da çok güzellerEski tip beyaz bez üzerine nakış işlemeli olanlardan var, çiçek falan işlemişler üzerine el emeği olduğu o kadar belliydi ki, annem ortaya çıkarınca güzel bir yıkandı tekrar kaldırıldı, artık doğuma yakın bir daha yıkanır, pazen kumaş benim bebeklik örtümmüş. Küçükken de çok severdim ben bunu kullanayım, oyun oynayayım ver derdim, yok ileride lazım olur oynama yıpranmasın derdi demek bu günlere saklanıyormuş
Ay inşallah vardır, çok duygulu oluyor bakıncaAa evet biliyorum onlar da çok güzellerne güzel saklamış her şeyi benim bir tek kalın bi battaniyem var sanırım geriye kalan şimdi aklıma geldi onu bi sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?