Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ya kova kadını olsa sıkıntı yok da erkek olmaz ya nerden biliyorsunuz diye sormayın
Balık olursa da çok hassas duygusal diyorlar
Ben de balık burcuyum. Ben dahil etrafımdaki hiçbir balık duygusal sulu gözlü değil bu çok yanlış biliniyor. Bizim davranışlarımız tepkilerimiz duygusaldır. Hislerimiz çok kuvvetlidir ve ona göre yaşarız hiçbir zaman da yanılmayız. Balıkları çok yanlış tanıyorlar dereye götürür susuz getirirz gerekirse siz balıklara çok üzülmeyin kendinize üzülün

Çevremde hiç kova erkeği yok nasıl oluyormuş kova burcu erkoları bilenler yazar mııııı
Normalde iyi insan olabilirler ama ilişkide çok zorlar egolu ve manipülatifler senin için internetten bu fikrimi destekleyebilecek kova burcu red flag özelliklerini listeledim

Bağımsızlık takıntısı → Fazla özgürlük isteyip bağlanmaktan kaçınabilir. “Ben kimseye ait değilim” tavrı ilişkiyi zorlaştırabilir.
Duygusal soğukluk → Romantik hislerini göstermekte zorluk yaşayabilir, partnerine “uzak” ya da “ilgisiz” görünebilir.
Ani fikir değişiklikleri → Bir gün çok ilgili, ertesi gün mesafeli davranabilir. Tutarsızlık yorucu olabilir.
İnatçılık ve sabit fikir → Kendi doğrularından kolay kolay dönmez, “benim bildiğim en doğru” tavrına girebilir.
Toplum önceliği → Bazen partnerinden çok arkadaş çevresine, ideallerine ya da sosyal hayata önem verebilir.
Mesafe koyma → Duygular derinleştiğinde geri çekilip, “alanına girildiğini” düşünebilir.

Bir sitedeki yorumlar hele berbat bunlar iyisi

Yükselen farkı, karakteristik özellikler tabii ki farklılık yaratır, burçlar %100 böyledir diyemem. Zaten burçlar tamamen doğrudur da diyemem ama bence kabul edin her şeyi çok içselleştiriyorsunuz
Yoksa doğrudur canım kesinlikle inanırım sulu derede susuz getireceğinize

Ben balık burcuyum. Hiç istemem balık olsun. Üzüldüğüm her şeyde kimseye söylemeden kendi kendimi yerim Kova olsun çevreyi yesin bari
Ayyy buna çok güldüm çünkü ben kova burcuyum ve çok doğru aslında çok ince yaklaşırım insanlara ama bir süre sonra karşılığını göremezsem artık kendim ön plana çıkarım yani kendimi üzmem bi başkasını da kasıtlı üzmem ama tek başımada içimde yaşamam açık kart oynarım mesela konuşmak tartışmak isterim önce ama karşı tarafta bu yoksa yine açıkça konuşur yoluma bakarım haksızlığa uğradıysam hırsımdan duramam Dostlar kovalar bu dünya için güzel bi burç merak etmeyin

Sadece olumsuz özellikleri sıralamak adil mi bilemedim

Şöyle olmayı hep istedim ama olamıyorum, oğlum böyle olacaksa okey ben hep kendimi yedim ne gerek var ki

Öncelikle herkese hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler dünyaya inşallah. Benim size bir sorum olacaktı bata 4 gün kala kaset test yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı acile gidip kan verdim 25 çıktı değerim bugün dayanamadım bi idrar testi daha yaptım değer biraz düşük geldi bana göre sizede bir sormak istedim. 1 gün arayla testler bu şekilde çıktı. Değeri bu kadar düşük çıkıp gebeliği ilerleyen varmı aranızda dediğim gibi bata 4 gün kala çıktı bu değerim

Eklentiler

• F2285ACF-5D15-4BEF-8DB1-C23C9453FDB9.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 38
48 saatte bir kan verin bunlarla olmaz. Artış takip etmek gerek. İnşallah sağlıkla ilerler

Şöyle olmayı hep istedim ama olamıyorum, oğlum böyle olacaksa okey ben hep kendimi yedim ne gerek var ki
İnan gerek yok bak böyle olunca daha kıymetli Kovaların mottosu kendi yolunu çizmektir, Artık minik kovalarımız yada balıklarımız sağlıkla gelsin kucaklarımıza diyelim

Çevremde hiç kova erkeği yok nasıl oluyormuş kova burcu erkoları bilenler yazar mııııı
Eşim kova. Ben çok memnunum yaa. Genel olarak iyi anlaşırız. Ben de oğlağım dengeliyoruz sanırım iyi ki eşimle evlenmisimm. Başka birileri ile evlensek anlaşamazmışız gibi geliyor.

Bende ama cikmadi ama oyle bisey
Canım idrarda çıkıyor enfeksiyon yüksekse zaten şüpheleniyorlar. Beni ultrasona yönlendirmişti mecbur kalıp. Orda da bakmışlardı demişlerdi ya küçük taş ya da kum var dediler. Ama tedavi şekli aynı yani yine o tek kullanımlık toz verdiler bi serum taktılar o kadar

ben yaptığımda kıpkırmızı çıkmıştı değerimde zaten baya yüksekti 4000 lerdeydi. 2 gün sonra tekrar kan verdim 8000 lerdeydi.
benim ilk gebeliğim ona rağmen bir tavsiye vermek isterim erken öğrenmek pişmanlıkmış :) bana kesenin içi boş dediler mesela kürtaja yönlendirdiler. Sonradan bekledik kalp atışı çıktı. O süre içerisinde yaşadıklarım çok üzücüydü.
Geç öğren direkt böyle şüphelerle uğraşma derim özel bir sebebin yoksa tabi he bi de 2 ay denedim olmadı 3. Ay artık yaz bitişi bakarız dedim ve takip etmedim o ay kaldım. Çok takip etmemekte stresi azaltıp erken kalmayı sağlıyor bence. Allah gönlüne göre versin inşallah

Bata 4 gün kala beta hcg 25 çıktıysa pozitiftir ama takibi gerekir. (Hastanelerin almış olduğu referans değeri genelde
0-5 mIU/ml' dir.)
Biraz bekleyin, kan testini tekrarlayın
Beta hcg değerinin 48-72 saatte bir ikiye katlanması gerekir, evde yaptığınız testi 2 ya da 3 gün arayla yaparsanız daha sağlıklı olur.
Beklenen adet tarihinden 7-10 gün sonra hastanede yapılan testler daha kesindir.
Hayırlı olsun inşallah, takibini yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…