- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #8.261
Bende ama cikmadi ama oyle biseyİdrar tahlilinde çıkıyor eğer idrarda kum varsa
Ben de balık burcuyum. Ben dahil etrafımdaki hiçbir balık duygusal sulu gözlü değil bu çok yanlış biliniyor. Bizim davranışlarımız tepkilerimiz duygusaldır. Hislerimiz çok kuvvetlidir ve ona göre yaşarız hiçbir zaman da yanılmayız. Balıkları çok yanlış tanıyorlar dereye götürür susuz getirirz gerekirse siz balıklara çok üzülmeyin kendinize üzülünYa kova kadını olsa sıkıntı yok da erkek olmaz ya nerden biliyorsunuz diye sormayın
Balık olursa da çok hassas duygusal diyorlar
Bu doğru biraz takıntılıyız bir de. Benimkisi kova olacak memnunum şahsına özel insanlar oluyorlar geneldeBen balık burcuyum. Hiç istemem balık olsun. Üzüldüğüm her şeyde kimseye söylemeden kendi kendimi yerimKova olsun çevreyi yesin bari
Normalde iyi insan olabilirler ama ilişkide çok zorlar egolu ve manipülatifler senin için internetten bu fikrimi destekleyebilecek kova burcu red flag özelliklerini listeledimÇevremde hiç kova erkeği yok nasıl oluyormuş kova burcu erkoları bilenler yazar mııııı
Ben de balık burcuyum. Ben dahil etrafımdaki hiçbir balık duygusal sulu gözlü değil bu çok yanlış biliniyor. Bizim davranışlarımız tepkilerimiz duygusaldır. Hislerimiz çok kuvvetlidir ve ona göre yaşarız hiçbir zaman da yanılmayız. Balıkları çok yanlış tanıyorlar dereye götürür susuz getirirz gerekirse siz balıklara çok üzülmeyin kendinize üzülün
Ayyy buna çok güldüm çünkü ben kova burcuyumBen balık burcuyum. Hiç istemem balık olsun. Üzüldüğüm her şeyde kimseye söylemeden kendi kendimi yerimKova olsun çevreyi yesin bari
Sadece olumsuz özellikleri sıralamak adil mi bilemedimNormalde iyi insan olabilirler ama ilişkide çok zorlar egolu ve manipülatifler senin için internetten bu fikrimi destekleyebilecek kova burcu red flag özelliklerini listeledim
Bağımsızlık takıntısı → Fazla özgürlük isteyip bağlanmaktan kaçınabilir. “Ben kimseye ait değilim” tavrı ilişkiyi zorlaştırabilir.
Duygusal soğukluk → Romantik hislerini göstermekte zorluk yaşayabilir, partnerine “uzak” ya da “ilgisiz” görünebilir.
Ani fikir değişiklikleri → Bir gün çok ilgili, ertesi gün mesafeli davranabilir. Tutarsızlık yorucu olabilir.
İnatçılık ve sabit fikir → Kendi doğrularından kolay kolay dönmez, “benim bildiğim en doğru” tavrına girebilir.
Toplum önceliği → Bazen partnerinden çok arkadaş çevresine, ideallerine ya da sosyal hayata önem verebilir.
Mesafe koyma → Duygular derinleştiğinde geri çekilip, “alanına girildiğini” düşünebilir.
Bir sitedeki yorumlar hele berbat bunlar iyisi
Şöyle olmayı hep istedim ama olamıyorum, oğlum böyle olacaksa okeyAyyy buna çok güldüm çünkü ben kova burcuyumve çok doğru aslında çok ince yaklaşırım insanlara ama bir süre sonra karşılığını göremezsem artık kendim ön plana çıkarım yani kendimi üzmem bi başkasını da kasıtlı üzmem ama tek başımada içimde yaşamam açık kart oynarım mesela konuşmak tartışmak isterim önce ama karşı tarafta bu yoksa yine açıkça konuşur yoluma bakarım haksızlığa uğradıysam hırsımdan duramam Dostlar kovalar bu dünya için güzel bi burç merak etmeyin
48 saatte bir kan verin bunlarla olmaz. Artış takip etmek gerek. İnşallah sağlıkla ilerlerÖncelikle herkese hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler dünyaya inşallah. Benim size bir sorum olacaktı bata 4 gün kala kaset test yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı acile gidip kan verdim 25 çıktı değerim bugün dayanamadım bi idrar testi daha yaptım değer biraz düşük geldi bana göre sizede bir sormak istedim. 1 gün arayla testler bu şekilde çıktı. Değeri bu kadar düşük çıkıp gebeliği ilerleyen varmı aranızda dediğim gibi bata 4 gün kala çıktı bu değerim
İnan gerek yok bak böyle olunca daha kıymetliŞöyle olmayı hep istedim ama olamıyorum, oğlum böyle olacaksa okeyben hep kendimi yedim ne gerek var ki
Eşim kova. Ben çok memnunum yaa.Çevremde hiç kova erkeği yok nasıl oluyormuş kova burcu erkoları bilenler yazar mııııı
Küçük yakışıklı prens geliyorSelamlar ben bugün cinsiyet öğrendim bir oğlanda benden
Canım idrarda çıkıyor enfeksiyon yüksekse zaten şüpheleniyorlar. Beni ultrasona yönlendirmişti mecbur kalıp. Orda da bakmışlardı demişlerdi ya küçük taş ya da kum var dediler. Ama tedavi şekli aynı yani yine o tek kullanımlık toz verdiler bi serum taktılar o kadarBende ama cikmadi ama oyle bisey
Olumlu özelliklerinden kim korkar canımSadece olumsuz özellikleri sıralamak adil mi bilemedim
seninkine kankaKüçük yakışıklı prens geliyor
Erkekler kızları geçti
ben yaptığımda kıpkırmızı çıkmıştı değerimde zaten baya yüksekti 4000 lerdeydi. 2 gün sonra tekrar kan verdim 8000 lerdeydi.Öncelikle herkese hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler dünyaya inşallah. Benim size bir sorum olacaktı bata 4 gün kala kaset test yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı acile gidip kan verdim 25 çıktı değerim bugün dayanamadım bi idrar testi daha yaptım değer biraz düşük geldi bana göre sizede bir sormak istedim. 1 gün arayla testler bu şekilde çıktı. Değeri bu kadar düşük çıkıp gebeliği ilerleyen varmı aranızda dediğim gibi bata 4 gün kala çıktı bu değerim
Oyyyseninkine kanka
Bata 4 gün kala beta hcg 25 çıktıysa pozitiftir ama takibi gerekir. (Hastanelerin almış olduğu referans değeri geneldeÖncelikle herkese hayırlı olsun, sağlıcakla gelsinler dünyaya inşallah. Benim size bir sorum olacaktı bata 4 gün kala kaset test yaptım çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı acile gidip kan verdim 25 çıktı değerim bugün dayanamadım bi idrar testi daha yaptım değer biraz düşük geldi bana göre sizede bir sormak istedim. 1 gün arayla testler bu şekilde çıktı. Değeri bu kadar düşük çıkıp gebeliği ilerleyen varmı aranızda dediğim gibi bata 4 gün kala çıktı bu değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?