Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ben aslan burcuyum aslan olmasından iyidir bence
Eskiden sevmediğim insanların isimlerini de sevmezdim şimdi burçlarını da sevmemeye başladım ahhaha
Aslında sevmemek değil de çocuğun baba tarafı ile ortak özelliklerini bitiremiyor muyuz ya
Şimdi bana benzediciler çıkacak ortaya
neyse artık huyunu kendi huyuna benzetene burçtan kaynaklıdır falan deriz

Valla illa benzeyen tarafları olacak ne yazıkki ben iyi özelliklerinden alsın diye dua ediyorum

Kızlar selam ç. 16+2 deyim. Göbeğim çok şişti sanki zorluyor beni ve baskı yapıyor geriliyor gibi hissediyorum böyle olan varmı bu arada erkek bekliyoruz karnım sivri baya
Ben de erkek bekliyorum 15+4 üm. 2 gündür akşamları çok rahatsız oluyorum. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Akşamın 10 unda eşimi zorla dışarı çıkartıyorum bi yarım saat 40 dk civari yürüyüş yapıyoruz ondan sonra biraz oturabilir duruma geliyorum. Eve gelir gelmez uzanıp uyku çöküyor. 2. Trimesterde enerji geliyor derler ama benim daha çok uykum geliyor bi de akşam 10 dedi mi baygınlık geliyor bana artık. Nobetli çalışıyorum işte de çok zorlamaya başladı beni. Hafta içerisinde vitaminlerime baktiracagim bi

Benimde en başından beri burun tıkanıklığı problemim var çok zor bir durum. Bazen nefesim yetmiyormuş yeterli nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum
Ay o da var hersey var mübarek bende de yani önceden alerjik rinit için ilaç kullanıyordum ve gebelikte bırakınca daha fena oldum. Çift yastık dahi fayda etmiyor oturmam gerekiyor uzun bi süre

Reactions: hku

Canım ben de henüz araştırmadım. Ya perinatologlar ya da çok iyi olan kadın doğumcular da perinatolog olmasalar bile yapıyorlar diye biliyorum. Araştırınca sana da haber vereyim
Okudugum kadarıyla ben de aynı şekilde biliyorum. Perinatolog bakıyor ya da bazı kadın doğumcular bakiyor. Benim mesela kendi Dr um hem bayağı tecrübeli hem cihazı çok iyi. Geçen kontrolde 15 haftayı yeni doldurmuşken bakın burası midesi vs ufak tefek birseyler gösterdi hatta detaylı yine kendisi yapacağını söylemişti 2 li yapılan dönemde konusmustuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…