Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ben geceleri tek yastıkla başlayıp 3 yastıkla şuan hayata devam ediyorum ama dün gece 4. Yastığa doğru adım adım ilerlemeye başladım eşimin kafasının altındaki yastığı çekip aldım . Zaten sinirliyim kendisine umurumda değil gidip kendine başka yastık getirsin

aaa niye sinirlendiniz ki keşke yastığı almak yerine adamı yastık yapsaymışsınız direkt daha iyi olurmuş :)

O zaman canim degisen bise olmaz
Benim surekli tekrar ediyor nedense
Artik can sıkıyor
Inatci enfeksiyonum var gibib

Yaa çok tatlı geldi siniriniz özellikle ayak altına ama değil mi
Benim kadar uysal bir kadını bile çileden çıkaran bir erkekle evliyim. Allah onu başımdan eksik etmesin onu çok seviyorum ama keşke analarınin değiştiremediklerini biz değiştirmekle ugrasmasak. Erkek annesi olacağım Rabbim nasip ederse en çok kadınlara karşı kibar ve nazik olunması gerektiğini öğreteceğim ilerideki gelinim bana sovmesin.

Ahahha buna katılıyorum gerçekten, annem hep bana evlendikten sonra, bir çocuğun olmuş gibi düşün, erkekler hep biraz çocuktur demişti
Gerçekten Türk kadınları, kaynanalarının oğlunu da büyütmek zorunda kalıyor
Allah affetsin ben kaynanama çok sövmüşümdür herhalde dışımdan olmasa da kalbimden..

Ben bı ara aşırı sinirlenmiştim kaynanam da üzerime gelince ben ona baktığım kadar sen bakmadın dedim keşke demeseydim diye pişman da oldum ama aslında gerçek bir cumleydi 2 yıldır evliyim ama 11 yıldır hayatımda . Ona verdiğim emeği annesinin verdiğini zannetmiyorum askere bile ben yolladım. Resmen elimde büyüdü kerata ama en zor zamanlarimda beni çok üzüyor

Ayyy bende elin kızı bana laf etsin arkamdan sövsün istemem o yüzden dünyanın en kılıbık erkeğini yetiştirebilirim. Kılıbık erkek mutlu erkektir

Ay yok valla bizim ilişkinin de geri kalır yanı yok ahahha
Neyse olur öyle şeyler evlilikte, erkekler daha mantıksal bizim de şimdi duygular tavan zaten haliyle anlaşamıyorsun

Selam kızlar,

Burç yorumlarınızı keyifle okudum
Eşim ve babam balık burcu ve hayatımda en çok onları seviyorum
Balık erkekler korkmayın kızlar yetişme tarzı önemli, kocam asla duygusal değil ben başak burcuyum ondan daha duygusal ağlak biriyim bence

Bu sebeple bana şimdi balık kadın nasıl olur onu diyim çünkü etrafımda kadın balık tanımıyorum bende onu merak ediyorum

Olumlu özelliklerinden kim korkar canım
Tabii olumsuzları sıralıycam
Normalde iyiler zaten, ilişkideki gözlemlerim bunlardı
Hayır niye korkutuyorsunuz çocuğu içimizde tutalım diye mi zaten sezaryen mi vajinal mi soruları gelmeye başlayınca korkuyorum içimde tutcam vermicem diyorum bahane arıyorum böyle şeyler yazmayın

Duygusal mısınız aileck peki
Neyse iki balık birbirinizin halinden anlarsınız en azından da
Etrafımdaki bütün balıklar çok sulu göz ya korkuyorum çocuğu susturamazsam ya
Ben başak burcuyum benden daha sulu göz olacağını sanmıyorum boşver ağlasınlar icinde tutmaktansa katı gibi ağlamak en güzeli

Ben aslan burcuyum aslan olmasından iyidir bence
Ayy bencede kusura bakma vallah kaynanam eltim görümcem ücüde aslan burcu ve aşırı derecede o burcu taşıyolae gına geldi artık hallerinden hareketlerinden aslında aslanı hayvan olarak cok severiz evimizin her yerinde aslan figurları var Galatasaraylı olduğumuzdan ama burcu sevemedim malesef ;( sanırım ücünde de olduğu için sinir bozucu oldu zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…