- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #8.281
aaa niye sinirlendiniz ki keşke yastığı almak yerine adamı yastık yapsaymışsınız direkt daha iyi olurmuş :)Ben geceleri tek yastıkla başlayıp 3 yastıkla şuan hayata devam ediyorum ama dün gece 4. Yastığa doğru adım adım ilerlemeye başladım eşimin kafasının altındaki yastığı çekip aldım . Zaten sinirliyim kendisine umurumda değil gidip kendine başka yastık getirsin
Yastık kadar yumuşak olmuyor malum odundan üretiliyor yoksa alırdım ayağımın altınaaaa niye sinirlendiniz ki keşke yastığı almak yerine adamı yastık yapsaymışsınız direkt daha iyi olurmuş :)
Yaa çok tatlı geldi siniriniz özellikle ayak altına ama değil miYastık kadar yumuşak olmuyor malum odundan üretiliyor yoksa alırdım ayağımın altına
O zaman canim degisen bise olmazCanım idrarda çıkıyor enfeksiyon yüksekse zaten şüpheleniyorlar. Beni ultrasona yönlendirmişti mecbur kalıp. Orda da bakmışlardı demişlerdi ya küçük taş ya da kum var dediler. Ama tedavi şekli aynı yani yine o tek kullanımlık toz verdiler bi serum taktılar o kadar
Benim kadar uysal bir kadını bile çileden çıkaran bir erkekle evliyim. Allah onu başımdan eksik etmesin onu çok seviyorum ama keşke analarınin değiştiremediklerini biz değiştirmekle ugrasmasak. Erkek annesi olacağım Rabbim nasip ederse en çok kadınlara karşı kibar ve nazik olunması gerektiğini öğreteceğim ilerideki gelinim bana sovmesin.Yaa çok tatlı geldi siniriniz özellikle ayak altına ama değil mi
Ahahha buna katılıyorum gerçekten, annem hep bana evlendikten sonra, bir çocuğun olmuş gibi düşün, erkekler hep biraz çocuktur demiştiBenim kadar uysal bir kadını bile çileden çıkaran bir erkekle evliyim. Allah onu başımdan eksik etmesin onu çok seviyorum ama keşke analarınin değiştiremediklerini biz değiştirmekle ugrasmasak. Erkek annesi olacağım Rabbim nasip ederse en çok kadınlara karşı kibar ve nazik olunması gerektiğini öğreteceğim ilerideki gelinim bana sovmesin.
Ben bı ara aşırı sinirlenmiştim kaynanam da üzerime gelince ben ona baktığım kadar sen bakmadın dedim keşke demeseydim diye pişman da oldum ama aslında gerçek bir cumleydi 2 yıldır evliyim ama 11 yıldır hayatımda . Ona verdiğim emeği annesinin verdiğini zannetmiyorum askere bile ben yolladım. Resmen elimde büyüdü kerata ama en zor zamanlarimda beni çok üzüyorAhahha buna katılıyorum gerçekten, annem hep bana evlendikten sonra, bir çocuğun olmuş gibi düşün, erkekler hep biraz çocuktur demişti
Gerçekten Türk kadınları, kaynanalarının oğlunu da büyütmek zorunda kalıyor
Allah affetsin ben kaynanama çok sövmüşümdür herhaldedışımdan olmasa da kalbimden..
Ayyy bende elin kızı bana laf etsin arkamdan sövsün istemem o yüzden dünyanın en kılıbık erkeğini yetiştirebilirim. Kılıbık erkek mutlu erkektirBenim kadar uysal bir kadını bile çileden çıkaran bir erkekle evliyim. Allah onu başımdan eksik etmesin onu çok seviyorum ama keşke analarınin değiştiremediklerini biz değiştirmekle ugrasmasak. Erkek annesi olacağım Rabbim nasip ederse en çok kadınlara karşı kibar ve nazik olunması gerektiğini öğreteceğim ilerideki gelinim bana sovmesin.
Öyle valla yeterki kadınını mutlu etsin varsın kılıbık desinler.Ayyy bende elin kızı bana laf etsin arkamdan sövsün istemem o yüzden dünyanın en kılıbık erkeğini yetiştirebilirim. Kılıbık erkek mutlu erkektir
Aynı düşüncedeyim. Kızı olan arkadaşlarım var seninle dünür olmak istiyoruz diyorlarÖyle valla yeterki kadınını mutlu etsin varsın kılıbık desinler.
Değerlendir ama oğlun kılıbık olacaksa seçici ol çünkü bazı kadınlarda var kocasını vezir de eder rezilde . Her kadın haketmiyorAynı düşüncedeyim. Kızı olan arkadaşlarım var seninle dünür olmak istiyoruz diyorlar
Ay yok valla bizim ilişkinin de geri kalır yanı yok ahahhaBen bı ara aşırı sinirlenmiştim kaynanam da üzerime gelince ben ona baktığım kadar sen bakmadın dedim keşke demeseydim diye pişman da oldum ama aslında gerçek bir cumleydi 2 yıldır evliyim ama 11 yıldır hayatımda . Ona verdiğim emeği annesinin verdiğini zannetmiyorum askere bile ben yolladım. Resmen elimde büyüdü kerata ama en zor zamanlarimda beni çok üzüyor
Doğru söylüyorsunuzDeğerlendir ama oğlun kılıbık olacaksa seçici ol çünkü bazı kadınlarda var kocasını vezir de eder rezilde . Her kadın haketmiyoro erkekler altın degerinde
Bilemiyorum. Tek bildiğim bir şey var üzüldüğünle kalıyorsunAy yok valla bizim ilişkinin de geri kalır yanı yok ahahha
Neyse olur öyle şeyler evlilikte, erkekler daha mantıksal bizim de şimdi duygular tavan zaten haliyle anlaşamıyorsun
Aminnnİnan gerek yok bak böyle olunca daha kıymetliKovaların mottosu kendi yolunu çizmektir, Artık minik kovalarımız yada balıklarımız sağlıkla gelsin kucaklarımıza diyelim
Hayır niye korkutuyorsunuz çocuğu içimizde tutalım diye miOlumlu özelliklerinden kim korkar canım
Tabii olumsuzları sıralıycam
Normalde iyiler zaten, ilişkideki gözlemlerim bunlardı
Ben başak burcuyum benden daha sulu göz olacağını sanmıyorumDuygusal mısınız aileck peki
Neyse iki balık birbirinizin halinden anlarsınız en azından da
Etrafımdaki bütün balıklar çok sulu göz ya korkuyorum çocuğu susturamazsam ya
Ayy bencede kusura bakma vallah kaynanam eltim görümcem ücüde aslan burcu ve aşırı derecede o burcu taşıyolae gına geldi artık hallerinden hareketlerindenBen aslan burcuyum aslan olmasından iyidir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?