Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Yeterki sağlıkla doğsunlar doğum şekli çok önemli değil ama sezaryende uyumadan her şeyi hissedecek olma düşüncesi beni biraz korkutuyor

Yeterki sağlıkla doğsunlar doğum şekli çok önemli değil ama sezaryende uyumadan her şeyi hissedecek olma düşüncesi beni biraz korkutuyor
evet ben de korkuyorum. ne olursa olsun büyük bir ameliyat çünkü. sonrası da düşündürüyor ama hiç sezeryan ağrısı yaşamayan arkadaşlarım da oldu

aminnn inşallah gerçekten yarısını geçtik bile:) benim ocak 19 gozukuyor allah nasip ederse doğurdummm her şey yolunda yazmak nasip olsun
Ayyy evet ya inşallahhh 19 ocak oğlak mı oluyor ne zaman geçiyor kovaya burçlar
19 şubata kadar kovaymış
39+1 e kadar doğurursam kova
39+2 sonrası olursa balıkmış yeni baktım :) kova kısa sürüyormuş

Evet geliyorr tükürdüklerimi yalatmaya bir oğlakçık:)) ben de balığım kız mıydı senin?

Aslında bir sey hissedilmiyor ya. Yani farkındasınız biseyler yaptıklarını dokunduklarını ama his de yok çok da kelimelere dökebileceğim bir durum değil.
Ben sezaryen oldum mecburen kızım dönmedi. Sezaryende bazı durumlar var dikkat edildiği taktirde zorlayıcı bir tarafı yok bana göre. Tabii ki kişiden kişiye değişebilir bu durum. Ben hastanede çıktıktan bir gün sonra e bebeğe alışverişe bile gitmiştim

Nane rahim kaslarını uyarıyormus gebelere tavsiye etmiyorlar ya teşekkür ederim yine de. Limonlu çay içerim bol bol artık
adaçayı komple yasak , ıhlamur sanırım 1 bardak içiliyor içine çok ıhlamur atmadan. boğazlarınız kötüyde taze zencelifi frenchpress de bekletip 2 dk 1 çay kaşığı bal koyup içerseniz boğaz için çok iyi o yasak değil. şifa olmasını dilerim geçmiş olsun çok

ağlarım biliyosun ha kese ha kalp atışı ay cinsiyet fetal hareket derken yolu yarıladık

maşallah darısı başımıza inşallah bizim de öyle olur. yatıp kalkarken zorluyormuş sanırım karın kaslarından destek alındıgı ıcın

ağlarım biliyosun ha kese ha kalp atışı ay cinsiyet fetal hareket derken yolu yarıladık
evet ya neler yaşadık şaka gibi
insan okuyunca duygulanıyor bende bi girip baktımda cidden öyle ya.

çok şükür bu zamana geldik hergün ayrı bi streesle
sonrası da su gibi aksın istiyorum ,sonra da bu zamanlar bitmesin istiyorum ay ne zormuş bu analık yaaa

bende anlamsız bir sabırsızlık oluştu aynı bedende olmak çok güzel ama böyle kucağıma alıp sevmek istiyorum hayalini kuruyorum hep ilk bebek olduğu için sanırım herşey güzel olsun güzel gelişsin hepimiz için inşallah

inan ki bende de durum aynı, bi an önce doğsun seveyim istiyorum sonra da bu zamanları bir daha belki yaşayamayacağım için tadını çıkarmak istiyorum.
daha yeni bulantılarım kusmalarım bittiğinden insan içine çıkmaya başlayınca keyfini sürmek istiyorum
rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ben de bir an önce doğsun sağlıkla kucağıma alayım istiyorum çok sabırsızim kavuşacagimiz zamana gün sayıyorum. Evet hamilelikte güzel ama olsun hele ilk ayları hayal ettikçe mutlu oluyorum

bugün çok yakın tanıdığım doğum yaptı öyle güzel geldi ki ondan iyi şeyler duyup güzel haber almak insan çok hevesleniyo birden bildiğin birinin pozitif doğum hikayesini görmek su gibi kolaylıkla doğuralım( derken sezaryen planladı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…