- 15 Şubat 2025
- 499
- 370
- 18
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #8.381
Beni anlatın, hamileyken kocası oyun oynuyormuş, ilgi göstermiyormuş, kadın da ayrılmış diyinÖyle tabiki ama bazen hayat bizi o şartları yaşamaya zorlayabiliyor ve kalmaktan durumu idare etmekten başka çare bırakmıyor
gebeliğimin başında vermiştim genel test idrar kültürü vs son kontrolüm geçen haftaydı doktorum sarı akıntı daha fitil yeni bıraktık olabilir demişti fitl kullanırken normalmiş sarı sarı aksr demişti ama 2 hafts oldı geçmedi bugün biraz aklıma takıldıMalesef olmayabiliyor. İdrar tahlili verdiniz mi?
Valla bende var geçmiyor. İnşallah siz de yoktur. Piskolojim bozuldu. Gebelikte oluyormuş. Ama benim idrarda sarı.gebeliğimin başında vermiştim genel test idrar kültürü vs son kontrolüm geçen haftaydı doktorum sarı akıntı daha fitil yeni bıraktık olabilir demişti fitl kullanırken normalmiş sarı sarı aksr demişti ama 2 hafts oldı geçmedi bugün biraz aklıma takıldı
Amiin Allah razı olsun.Çok sağ olun gerçekten Allah razı olsun, anneme bile söylemedim bazı şeyleri,
O yüzden aileme çok garip geliyor, eşimle barışmamı kötü birisi olmadığını söylüyorlar.
E haliyle de bebeğin, babasız büyümesinin zor olacağını söylüyorlar ve bunu her söylediklerinde ben daha da kötü oluyorum.
Zamanla insanoğlu her şeye alışıyor, ben de sizler için dua ederim.
Allah en kısa sürede kalplerimize, bedenimize, ruhumuza ferahlık versin inşallah
Öyle konuşunca üzüldüm ama şimdi valla gözüm dolduBeni anlatın, hamileyken kocası oyun oynuyormuş, ilgi göstermiyormuş, kadın da ayrılmış diyinbebeği tek doğurup göstermeyecekmiş diyin
Bizde de durum aynıBizde de durum tam tersi evde olduğu süre boyunca ilgisi sürekli benim üstümde ,hamile değilken de öyleydi ama eskiden bu kadar bunalmazdım şimdi halim olmadığından mı hormonlardan mı bilmiyorum ilgisi cidden bunaltiyor bazı zamanlarda
Nerde hata yapıyorum acabaaaaBizde de durum aynıben yazsam bunu yazardım
Bende oradan aldım baş harfi BOioi tabanı vakumlu tabak ve kaşığı gelmiş 3 harfli kırmızı renkli bi market zincirineFiyatı İnternete göre çok uygun haberiniz olsun kızlar diyecektim ben de. Erken ama bu tarz pahalı şeyleri buldukça almayı düşünüyorum
Aile asla unutmuyor. Kinleniyorlar. Mesela sen affetsen bile içsel olarak onlar affetmiyor.Amiin Allah razı olsun.Maalesef bende ne yaşarsam yaşayayım asla aileme yansıtmıyor anlatmıyorum bile çünkü verecekleri tepki size verilen in aynısı olacak. Yada Evlenmeseydin diyecekler . Herkesin yükü kendine ağırdır Allah kimseye taşıyamayacağı yükler bindirmesin ama bunanda şükür demekten başka çaremiz yok kuzum . Benim bebeğim yaşama sevincim olacak hatta beni bu hayata bağlayan tek mutlu şey olacak diyebilirim.
YaaBenim enerjim bi ara yerine geldi ama aldılar
Öyle olur bazen canım dediğine dökemezsin içini ama bir yabancıya dökülüverirsin. Bu hissi yaşamayan bilmez. Senin için her şeyi yapabilecek insanların hiçbir şey yapamayacağını bilirsin ama bazen bir yabancının duasında şifa bulursun. Bebek istediğim dönemde yaşadım bunları ben de . Hayat çok tuhaf çok garip ama bazen de harika bir şey. Gün doğmadan neler doğar.Çok sağ olun gerçekten Allah razı olsun, anneme bile söylemedim bazı şeyleri,
O yüzden aileme çok garip geliyor, eşimle barışmamı kötü birisi olmadığını söylüyorlar.
E haliyle de bebeğin, babasız büyümesinin zor olacağını söylüyorlar ve bunu her söylediklerinde ben daha da kötü oluyorum.
Zamanla insanoğlu her şeye alışıyor, ben de sizler için dua ederim.
Allah en kısa sürede kalplerimize, bedenimize, ruhumuza ferahlık versin inşallah
Yeterince su içiyor musunuzValla bende var geçmiyor. İnşallah siz de yoktur. Piskolojim bozuldu. Gebelikte oluyormuş. Ama benim idrarda sarı.
Belki o da kendince dönemsel birsey yaşıyordur. Geçicidir önceden böyle değilse. Biz de herseyden etkilenir durumdayız zaten. İkisi birleşince böyle şeyler olabiliyorMaşallah diyelim . Benim eşim ben hamile değilken zaten tedavi sürecinde olduğumuz için ilgisi yerindeydi ama hamile kalimca sanki rahatlık geldi buda bende bir boşluk yarattı . Arada gelip karnımı öper canım oğlum der. Ben küsken bile yapıyor bunu ben geri çekilince alay eder gibi oğlumu seviyorum buna engel olamazsin diyor iyice sinirleniyorum.
Haklı aslında . Benim kendime bir el becerisi yada uğraş bulmam lazım . Oğluma çeyiz yapacamSon cümle mükemmel anlatıyor ya
Malesef içmiyorum. İçsem düzelir mi ki?Yeterince su içiyor musunuz
Ben de wee nin biberonlarından falan aldım evet lazım olacakBenim ablam çalışıyor orda bana da bunları almış
Yaa çok şükür öyle büyütülecek şekilde tartışıyoruz diyemem hatta şuan ben kendime bu kadar sıkıntı yapıyorum ama onun bundan haberi bile yok söylesem ne yaptım ki diyecek. Hicbirsey olmamış gibi davranıyor ama malum hamilelik hormonlarindan mi bilmiyorum herşey batıyor bana . Benimle daha çok ilgilensin istiyorum. İşten gelip beraber çay içelim film izleyelim istiyorum. Hafta sonunu bana ayirsin istiyorum ama bu isteklerim ona baskı gibi geliyor tartışıyoruz sonraBelki o da kendince dönemsel birsey yaşıyordur. Geçicidir önceden böyle değilse. Biz de herseyden etkilenir durumdayız zaten. İkisi birleşince böyle şeyler olabiliyor
Böyle söyleyince komik geliyor cidden kendime bile ama öyle bir an geliyor ki mesela en basitinden sarılıp oturmak istiyor bana gelenler geliyorBizde de durum aynıben yazsam bunu yazardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?