Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Malesef olmayabiliyor. İdrar tahlili verdiniz mi?
gebeliğimin başında vermiştim genel test idrar kültürü vs son kontrolüm geçen haftaydı doktorum sarı akıntı daha fitil yeni bıraktık olabilir demişti fitl kullanırken normalmiş sarı sarı aksr demişti ama 2 hafts oldı geçmedi bugün biraz aklıma takıldı

Valla bende var geçmiyor. İnşallah siz de yoktur. Piskolojim bozuldu. Gebelikte oluyormuş. Ama benim idrarda sarı.

Amiin Allah razı olsun. Maalesef bende ne yaşarsam yaşayayım asla aileme yansıtmıyor anlatmıyorum bile çünkü verecekleri tepki size verilen in aynısı olacak. Yada Evlenmeseydin diyecekler . Herkesin yükü kendine ağırdır Allah kimseye taşıyamayacağı yükler bindirmesin ama bunanda şükür demekten başka çaremiz yok kuzum . Benim bebeğim yaşama sevincim olacak hatta beni bu hayata bağlayan tek mutlu şey olacak diyebilirim.

Bizde de durum aynı ben yazsam bunu yazardım

Aile asla unutmuyor. Kinleniyorlar. Mesela sen affetsen bile içsel olarak onlar affetmiyor.

Öyle olur bazen canım dediğine dökemezsin içini ama bir yabancıya dökülüverirsin. Bu hissi yaşamayan bilmez. Senin için her şeyi yapabilecek insanların hiçbir şey yapamayacağını bilirsin ama bazen bir yabancının duasında şifa bulursun. Bebek istediğim dönemde yaşadım bunları ben de . Hayat çok tuhaf çok garip ama bazen de harika bir şey. Gün doğmadan neler doğar.

Belki o da kendince dönemsel birsey yaşıyordur. Geçicidir önceden böyle değilse. Biz de herseyden etkilenir durumdayız zaten. İkisi birleşince böyle şeyler olabiliyor

Belki o da kendince dönemsel birsey yaşıyordur. Geçicidir önceden böyle değilse. Biz de herseyden etkilenir durumdayız zaten. İkisi birleşince böyle şeyler olabiliyor
Yaa çok şükür öyle büyütülecek şekilde tartışıyoruz diyemem hatta şuan ben kendime bu kadar sıkıntı yapıyorum ama onun bundan haberi bile yok söylesem ne yaptım ki diyecek. Hicbirsey olmamış gibi davranıyor ama malum hamilelik hormonlarindan mi bilmiyorum herşey batıyor bana . Benimle daha çok ilgilensin istiyorum. İşten gelip beraber çay içelim film izleyelim istiyorum. Hafta sonunu bana ayirsin istiyorum ama bu isteklerim ona baskı gibi geliyor tartışıyoruz sonra

İyi akşamlar hamişkolar kafayı yicem 16+5 ve ben hala bebişi hissetmiyorum diğerlerinde hiç böyle olmamıştı mutlaka hissetmeye başlamıştım uzanıp elimi koyup bekleyince böyle olunca da sürekli iyi mi herşey yolunda mı diye sorguluyorum sizde durumlar nasıl ?

Bizde de durum aynı ben yazsam bunu yazardım
Böyle söyleyince komik geliyor cidden kendime bile ama öyle bir an geliyor ki mesela en basitinden sarılıp oturmak istiyor bana gelenler geliyor gönlü olsun diye oturuyorum sonra bir şekilde gidiyorum yüzü düşüyor üzülüyorum da sonra ama elimden bir şey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…