- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #8.401
Evet bende elime birşey geçmeyeceğini bilirim mesela o yüzden sorunları aileye anlatma taraftarı değilim. Onlar damadını çok seviyor bunu anlatırsam onların arasını bozmuş gibi olurum ailem kinlensin istememAile asla unutmuyor. Kinleniyorlar. Mesela sen affetsen bile içsel olarak onlar affetmiyor.
Walla olabiliyor bende yoktu yaptim ciktienfeksiyon var mıdır ki ya emfeksiyon olsa bi belirtisi olmaz mı sarı renk dışında
Doktor kontrlonuz ne zaman? Yakınsa içiniz rahatlar gidince. Allahın ıznıyle iyidirİyi akşamlar hamişkolar kafayı yicem 16+5 ve ben hala bebişi hissetmiyorum diğerlerinde hiç böyle olmamıştı mutlaka hissetmeye başlamıştım uzanıp elimi koyup bekleyince böyle olunca da sürekli iyi mi herşey yolunda mı diye sorguluyorum sizde durumlar nasıl ?
Aynen gerek yok bence de.Sınır daha çok açılıyor. Geçen ablamın arkadaşları buluşmuştu. Ortamda 5 evli kadın vardı, 5 ininde evliliğinde bir sorun vardı. Mesela 1 tanesi maddi durum, diğeri kocası ilgisiz, birinın koca ailesi vs vs . Herkes bir şeyi değiştirmek istiyorduEvet bende elime birşey geçmeyeceğini bilirim mesela o yüzden sorunları aileye anlatma taraftarı değilim. Onlar damadını çok seviyor bunu anlatırsam onların arasını bozmuş gibi olurum ailem kinlensin istemem
Evet evet benim de planım ekim gibi başlamak. Hala tam anlamıyla o enerjiyi bulamadım kendimdebenimkine de bir tulum geldi hediye o kadar tek tulum ile devam ediyoruz hayatımıza : ) hiç araştırma gücüm bile yok modelleri markaları son dakikaya sıkışmaz umarım bebeğimize oda yapmak istiyoruz bu arada ekim - kasım gibi alışveriş yapabilirim belki hem mobilya hem kıyafet ve özel ihtiyaçlar öyle bir tarih koydum kafama : )
bende başta temiz çıktı test şimdi bilemedim var mı yok mu idrarım sabah sarı bol su içtiğimde sarılık gidiyor takip edicem bu hafta bakalımValla bende var geçmiyor. İnşallah siz de yoktur. Piskolojim bozuldu. Gebelikte oluyormuş. Ama benim idrarda sarı.
olumsuz etkisi var mı bebeğe acaba bilmiyorum bendeWalla olabiliyor bende yoktu yaptim ciktikene gibi yapisti
Ahahaha çok iyi. Ben de 2 hafta iyi oldum bu hafta yine buzdolabı poşetiyleyimHer hafta sonu avmlerde geziyorum diyebilirim 12. Haftadan sonra iyi hissetmeye başladım bu seferde kocam iyi hissetmemeye başladı
Aile asla unutmuyor. Kinleniyorlar. Mesela sen affetsen bile içsel olarak onlar affetmiyor.
Kesinlikle öyle, affetmek olarak olmasa da onlar bu duruma daha büyük tepki gösterir, üzülür, kızar ama benim iyiliğim için susmak zorunda kalırlarsa da içlerine atarlar.Öyle olur bazen canım dediğine dökemezsin içini ama bir yabancıya dökülüverirsin. Bu hissi yaşamayan bilmez. Senin için her şeyi yapabilecek insanların hiçbir şey yapamayacağını bilirsin ama bazen bir yabancının duasında şifa bulursun. Bebek istediğim dönemde yaşadım bunları ben de . Hayat çok tuhaf çok garip ama bazen de harika bir şey. Gün doğmadan neler doğar.
Aslına bakacak olursanız her evlilikte mutlaka memnuniyetsizlik yaratan ufak ta olsa bir sebep vardır ama bunlar asilmayacak şeyler değil aşılmasa bile her ailede olabileceğini kabullenip durumu değiştirmeye çalışacağız yada birşeylerin yoluna girmesi için sabredecegiz. Her olanı biteni aileye anlatmak doğru değil Allah korusun geri dönüşü olmayan ayrılıklara sebep olacak şeyler de o ayrı ama evine eşine geri doneceksek kimse bizim ne yaşadığımızi bilmese daha iyi.Aynen gerek yok bence de.Sınır daha çok açılıyor. Geçen ablamın arkadaşları buluşmuştu. Ortamda 5 evli kadın vardı, 5 ininde evliliğinde bir sorun vardı. Mesela 1 tanesi maddi durum, diğeri kocası ilgisiz, birinın koca ailesi vs vs . Herkes bir şeyi değiştirmek istiyordu
Zaten haftada bir gidiyprum yakında koyacaklar beniDoktor kontrlonuz ne zaman? Yakınsa içiniz rahatlar gidince. Allahın ıznıyle iyidir
Yok cnm ya hic korkma sen test yaptirolumsuz etkisi var mı bebeğe acaba bilmiyorum bende
eylülde doğum yapacak arkadaşımla konuştum şimdi o da fitil kullandı 3. ayına kadar bırakınca bi süre akıntım geldi normalmiş dedi. 1 hafta daha takip edip olmazsa doktorumşa görüşeceğimYok cnm ya hic korkma sen test yaptir
BEnim 3.kez olusum dert etme asla
Çok güzelmiş ikiside güle güle kullanınBunları aldım trendyola lohusa takım yazdım uygun olan için en ucuzdan sırala dedim bunu beğendim. Diğer beyaz içinde sadece beyaz seçenekleri sıralattırdım. Kendi bedenimden bir beden büyük aldım gelsin duruma göre değişim iade yaparım. Beyaz olanı bir arkadaşım da giymişti çok güzel durmuştu
Aynen aynenBende oradan aldım baş harfi B
Canım biraz midem rahatsız konuşmaları tam okuyamadım. Eşinle şu an bozuksunuz ve birarada değilsiniz olarak anladım. Bebişten haberi var mı.Kesinlikle öyle, affetmek olarak olmasa da onlar bu duruma daha büyük tepki gösterir, üzülür, kızar ama benim iyiliğim için susmak zorunda kalırlarsa da içlerine atarlar.
Dünya hayatı grlip geçici, gerçekten ne mutluluk, ne de hüzün
Ve gerçekten de bir yabancının senin derdini bile bilmeden, iyiliğin için dua etmesi o kadar kıymetli ki..
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim
Güzeldir bence ya çok fazla ürünü var o markanında. Bana Avent hediye geldi arkadaşlarımdan şuan tek Biberon yeterli diye düşündüm belki ilk zamanlar ihtiyaç olmaz ya da ihtiyaç durumuna göre sonrasında yedeklerim. Stok yapmak istemiyorumAynen aynenwee baby de güzel diye duydum aldım biberon falan ama doğru mu yaptım bilmiyorum
En iyi kararı siz verirsiniz. Annelik bence her şeyden üstün bir duygu.Bizlere muhtaç küçük canlılarımız olacakKesinlikle öyle, affetmek olarak olmasa da onlar bu duruma daha büyük tepki gösterir, üzülür, kızar ama benim iyiliğim için susmak zorunda kalırlarsa da içlerine atarlar.
Dünya hayatı grlip geçici, gerçekten ne mutluluk, ne de hüzün
Ve gerçekten de bir yabancının senin derdini bile bilmeden, iyiliğin için dua etmesi o kadar kıymetli ki..
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?