Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Aile asla unutmuyor. Kinleniyorlar. Mesela sen affetsen bile içsel olarak onlar affetmiyor.
Evet bende elime birşey geçmeyeceğini bilirim mesela o yüzden sorunları aileye anlatma taraftarı değilim. Onlar damadını çok seviyor bunu anlatırsam onların arasını bozmuş gibi olurum ailem kinlensin istemem

Doktor kontrlonuz ne zaman? Yakınsa içiniz rahatlar gidince. Allahın ıznıyle iyidir

Enfeksiyon yaşayan annişler en başta su miktariniza çok dikkat edin benim doktorum suyu yeterli icmezsen istediğin kadar ilaç iç yine aynı olacaksın der hep.bir de günlük ped vs kullanmak çok zararlı derdi hiç kullanılmadı bana hamile değilken bile o bölgenin hava alması gerekirken sen hava almasını engelleyip kimyasal bir şey koyuyorsun ve enfeksiyon geçmesini bekliyorsun mantıklı mı sence derdi.pamukli iç çamaşırı giyin hatta evde rahatken iç çamaşırı bile giymeyip bol kıyafetlerle hava almasını sağlayın derdi .mesela alıntı miktarınız fazla ise dışarı çıkarken dahi ped koymaktansa yedek iç çamaşırı alıp değiştirin

Aynen gerek yok bence de.Sınır daha çok açılıyor. Geçen ablamın arkadaşları buluşmuştu. Ortamda 5 evli kadın vardı, 5 ininde evliliğinde bir sorun vardı. Mesela 1 tanesi maddi durum, diğeri kocası ilgisiz, birinın koca ailesi vs vs . Herkes bir şeyi değiştirmek istiyordu

Evet evet benim de planım ekim gibi başlamak. Hala tam anlamıyla o enerjiyi bulamadım kendimde oda konusunu hamilelikte değil de seneye yapmaya karar verdim. Şimdilik İkeadan gardrop ve beşikle halledeceğim.
Dizayn konusunda çok ilgiliyim. Evimi de yaparken tek tek ilgilenmiştim. Bebiş için de güzel bir oda yapmak istiyorum. şu an sağlıklı karar veremem.
gereksiz yere o kadar büyük bütçe de boşa gitmesin istiyorum.

Aile asla unutmuyor. Kinleniyorlar. Mesela sen affetsen bile içsel olarak onlar affetmiyor.
Kesinlikle öyle, affetmek olarak olmasa da onlar bu duruma daha büyük tepki gösterir, üzülür, kızar ama benim iyiliğim için susmak zorunda kalırlarsa da içlerine atarlar.
Dünya hayatı grlip geçici, gerçekten ne mutluluk, ne de hüzün
Ve gerçekten de bir yabancının senin derdini bile bilmeden, iyiliğin için dua etmesi o kadar kıymetli ki..
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim

Aslına bakacak olursanız her evlilikte mutlaka memnuniyetsizlik yaratan ufak ta olsa bir sebep vardır ama bunlar asilmayacak şeyler değil aşılmasa bile her ailede olabileceğini kabullenip durumu değiştirmeye çalışacağız yada birşeylerin yoluna girmesi için sabredecegiz. Her olanı biteni aileye anlatmak doğru değil Allah korusun geri dönüşü olmayan ayrılıklara sebep olacak şeyler de o ayrı ama evine eşine geri doneceksek kimse bizim ne yaşadığımızi bilmese daha iyi.

Çok güzelmiş ikiside güle güle kullanın Ben alt üst pijama şeklinde düşünüyorum gecelikle üşüyebilirim

Canım biraz midem rahatsız konuşmaları tam okuyamadım. Eşinle şu an bozuksunuz ve birarada değilsiniz olarak anladım. Bebişten haberi var mı.
Ayrıca kendini yalnız hissetme. Bizler de burada olma amacımız elimizden geldiğince her konuda destek olmak dertleşmek. Birlikte bu süreçleri geçirmek

Aynen aynen wee baby de güzel diye duydum aldım biberon falan ama doğru mu yaptım bilmiyorum
Güzeldir bence ya çok fazla ürünü var o markanında. Bana Avent hediye geldi arkadaşlarımdan şuan tek Biberon yeterli diye düşündüm belki ilk zamanlar ihtiyaç olmaz ya da ihtiyaç durumuna göre sonrasında yedeklerim. Stok yapmak istemiyorum

En iyi kararı siz verirsiniz. Annelik bence her şeyden üstün bir duygu.Bizlere muhtaç küçük canlılarımız olacak Umarım hakkınızda hayırlısı olur, Allah içinizi ferahlatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…