Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Eğlenceyi, düğünleri vs çok çok severim ama sünnet düğünü denince tüylerim diken diken oluyor sevemedim o adeti malesef zaten 2-3 aylıkken sünnet ettirmeyi düşünüyoruz
Yaa evet şaka bir yana ben de sevemiyorum. Sünnet adı altında çocukların eğleneceği tarzda bi eğlence oyunlu bir organizasyon falan yapılabilir ama belki yani kendi tarzımızı yaparız biz de klasik sünnet gibi değil de ben de en küçük ne zan yapılabilir derse Dr o zaman yaptırmak istiyorum eşimle de hemfikiriz. Hem travma olmasin büyüyünce hem de bebekken daha hızlı iyileşiyor diye

Kızlar bu doğumu ayarladınız mı? Hangi hastane nasıl, fiyatı falan hallettiniz mi?
Dr uma doğum dediğim anda daha bunları konuşmaya çok erken diyip kapatıyor. Hiç soramadım özel muayenehaneye gidiyorum bi de Dr a ayri hastaneye ayrı vereceğim ama şimdi sorsam ocakta güncellenecek diyecekler tahmin edebiliyorum

Siz hemşireydiniz değil mi? Hiç devlet düşünmediniz mi?

Kızlar toplu cevap vereyim, fiyatlar çok pahalı. Valla eşim devlette diye gidiyordum ama doğumu özelde yapmaya karar verdim. Fiyatlardan haberim yoktu.Mecbur ödücez

Kızlar toplu cevap vereyim, fiyatlar çok pahalı. Valla eşim devlette diye gidiyordum ama doğumu özelde yapmaya karar verdim. Fiyatlardan haberim yoktu.Mecbur ödücez
Hastane kadar doktor da çok önemli. Uygun hastaneler de var oralarda iyi doktor araştırmak iyi olabilir.

Siz hemşireydiniz değil mi? Hiç devlet düşünmediniz mi?
Evet düşündüm ama çalıştığım hastanede kadın dogum branşı yok. Kadın doğum hastanesinde de eger sezeryan olursa takip eden Dr yapıyormuş ama vajinal doğum olursa o anki nöbetçi kimse o yaptırıyormuş doğumu. Benim kaybım da olduğu için zaten sürecimiz stresli geçti bir de doğum zamanı nasıl olacak kime denk gelecek diye stres yapmak istemedim. Güvendiğim ve istedigim saatte ulaşabilecegim bi dr yapsın doğumumu diye düşündüm. Doğum şekli de henüz belli değil. Maddi olarak zorlayacak bizi ama yapacak birsey yok, sağlıkla bu süreci atlatalım da

Benim gittiğim hastanede doğum+fotoğrafçı+oda süsleme 50 bin ocak ayında yeniden zam olacak. Sizin ne kadar? Medicalpark 100 bin mesela

Annemde altına döşek yaptıralım dedi evde doğal yünü varmış. Yün yastık yorgan ben bile kullanamıyorum alerji yapıyor bebek nasıl kullansın pamuğu araştırayım olmadı bizde öyle bişey yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…