- 6 Ağustos 2025
- 146
- 83
- 13
- 32
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #8.541
Şu an hem özelde devam ediyorum hem devlette bakalım hakkımda hayırlısı olsun. Devlette arkadaşım doğumuma girecek diye hem manevi hem maddi çok iyi olacak benim için. Diğer yandan da yıllardır doktorum acıbademde birde siz böyle söyleyince doğum sonrası aklıma geliyor devlette servisler nasıl diye inşallah ankaradan birileri çıkarda biraz fikir verir bana .ben bursadayım ama bence aynıdır yıllar önce arkadaşım istanbuldakınde görev yapıyordu o anlatırdı o zamanlar aynı şeyleri şehirden şehire değişeceğini sanmam
Tüm şubelerde var diye biliyorum bu hizmetlerin.Şu an hem özelde devam ediyorum hem devlette bakalım hakkımda hayırlısı olsun. Devlette arkadaşım doğumuma girecek diye hem manevi hem maddi çok iyi olacak benim için. Diğer yandan da yıllardır doktorum acıbademde birde siz böyle söyleyince doğum sonrası aklıma geliyor devlette servisler nasıl diye inşallah ankaradan birileri çıkarda biraz fikir verir bana .
arkadaşınızın doğumunuza girecek olması gerçekten büyük bir rahatlık. özendiğiniz şeyleri kendiniz yaparsınız yine bence bir de şu var acıbadem de olsa böyle hayaller kuruyoruz ama hepsi kısmet allah nasip etsin devlet acıbadem farketmez hepsınde yapılır yanı imkanlar dahilinde her şeyŞu an hem özelde devam ediyorum hem devlette bakalım hakkımda hayırlısı olsun. Devlette arkadaşım doğumuma girecek diye hem manevi hem maddi çok iyi olacak benim için. Diğer yandan da yıllardır doktorum acıbademde birde siz böyle söyleyince doğum sonrası aklıma geliyor devlette servisler nasıl diye inşallah ankaradan birileri çıkarda biraz fikir verir bana .
Bende bebeğinizin sağlıklı olduğuna inanıyorum.Dualarınızla daha iyiyim çok teşekkür ederim,elbette içimdeki endişe geçmiyor ama bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum
Dün başka bir doktora gittim detaylı ultrason değildi ama detaylıca organlara vs herşeye baktı bi sıkıntı görünmüyor bebeğin gayet sağlıklı perinatolojiden randevu al daha detaylı bakılsın için rahat eder dedi ama eğer aldırma gibi bir düşüncen varsa yada test sonuçlarından emin olmak istiyorsan amniyosentez yaptır dedi
Çok geçmiş olsun ben yeni farkettim bu durumu pek takip edemedim . İçinizi ferah tutun Rabbim in izniyle önemli birşey çıkmayacak Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşallahDualarınızla daha iyiyim çok teşekkür ederim,elbette içimdeki endişe geçmiyor ama bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum
Dün başka bir doktora gittim detaylı ultrason değildi ama detaylıca organlara vs herşeye baktı bi sıkıntı görünmüyor bebeğin gayet sağlıklı perinatolojiden randevu al daha detaylı bakılsın için rahat eder dedi ama eğer aldırma gibi bir düşüncen varsa yada test sonuçlarından emin olmak istiyorsan amniyosentez yaptır dedi
Açıkçası süsleme vs çok da istediğim bir şey değil altını değiştirme felan konusu hoşuma gitti. Yardım etmeleri sürekli gelip gitmeleri bunlar iyi şeylermiş.arkadaşınızın doğumunuza girecek olması gerçekten büyük bir rahatlık. özendiğiniz şeyleri kendiniz yaparsınız yine bence bir de şu var acıbadem de olsa böyle hayaller kuruyoruz ama hepsi kısmet allah nasip etsin devlet acıbadem farketmez hepsınde yapılır yanı imkanlar dahilinde her şey
ben annenin hislerine çok inanıyorum bence bir şey olsa hissederdinizDualarınızla daha iyiyim çok teşekkür ederim,elbette içimdeki endişe geçmiyor ama bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum
evet o konuda gerçekten prensesler gibi geçirdi hastanedeki sürecini. ben de açıkçası hastanede yanımda sadece eşimin kalmasını istiyorum. annemlerinde çok içine sineceğini düşünüyorum ortamı görünce bu da beni rahatlatıyor açıkçasıAçıkçası süsleme vs çok da istediğim bir şey değil altını değiştirme felan konusu hoşuma gitti. Yardım etmeleri sürekli gelip gitmeleri bunlar iyi şeylermiş.
Merhababen sadece pıhtılaşma ve genetik testi yaptırdım. Pıhtılaşmayı zaten biliyorsunuzdur. 6 tane gen inceleniyor (pai, mthfr gibi) Genetik olarak da eşime ve bana bakıldı. 46xx, 46xy diye bir sonuç çıktı. Her şeyin normal olduğu söylendi. Başka ayrıntılı bir sonuç çıkmadı. Galiba sizin söyledikleriniz daha ayrıntılı incelemeler gerektiriyor.
Benimde büyük 9 kucuk 6 cikiyor genelde ara ara bas ağrım oluyor sizde durum nasil suan?Benim hala basım ağrıyor. Tansiyonunuza baktinizmi . Benim tansiyonum hic 9 un üzerine cikmiyor
Valla karnım aşağıda sağ tarafta Bi sertlik var şekil pek belli değil zaten benim sarkık göbeğim vardi kilom olduğu icin şimdi o toparlanmaya başladı senin karnın çıktımı nasilBen de bu hafta öğrenicem bakalımKarın şekli nasıl?
Çok sevindim, iyi olman, sağlıklı olduğunu düşünmen çok güzel.
Doktor da bir şey görememiş ne güzel.
Randevu aldın mı peki ?
Ben bebeğinizin çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum ya içime öyle doğuyor. Umarımda öyledir. Allah hiçbirimizi evladıyla sınamasın
Bende bebeğinizin sağlıklı olduğuna inanıyorum.Zaten bu tarz rahatsızlıklar çok nadir, Allah kimseyi de sınamasın. Sevindim doktorun dediklerine
Çok geçmiş olsun ben yeni farkettim bu durumu pek takip edemedim . İçinizi ferah tutun Rabbim in izniyle önemli birşey çıkmayacak Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşallahDualarım sizinle
Çok teşekkür ederim kızlar güzel günler bizi bekliyor inşallah evet 21.haftaya randevu aldımben annenin hislerine çok inanıyorum bence bir şey olsa hissederdiniz
Erkektir yaBen sadece teoriyi söyledim. Yandan sivridir
Dualarınızla daha iyiyim çok teşekkür ederim,elbette içimdeki endişe geçmiyor ama bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum
Benim kendi Dr um yapacak o yüzden sormadım daha. 17. Haftada kontrolüm var o zaman soracağımKızlar detaylı ultrosonu kaçıncı hafta yaptırmayı düşünüyorsunuz
Durumun nasıl oldu peki yaptın mı dut çayıYok cnm ama elim degmedi
Bi daha tekrar edicem ama tahlili simdilik tek sase monurol alcam
Ama bende baktrri yuksek cnm lokosit yazmisim hatali olmis
Dut cayi yapma dedi doktorum dut da seker orani fazla imis bosver dediDurumun nasıl oldu peki yaptın mı dut çayı
Bakteri kaç çıktı
Evet dut çok şekerli bir şey diyecektim aslında da panikletmiyim dedimDut cayi yapma dedi doktorum dut da seker orani fazla imis bosver dedi
DAha testin tekrarini persembe yapcam durumum ii gibi
DUn 4 lt su ictim o biraz sanki rahatlatti gibi beni ama kesin sonucu test verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?