Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Kizlar
Bazen sizinde bel agrilariniz
Ne bileyim kasik cekilmeleriniz durdugu oluyor mu
Öyle oluyor bazen ve o zamanda cok endiseleniyorum
Sabahtan beri agrim sizim yok
Ben de 2 gündür oyleyim ama geceleri bazen karnımin altında hafif ağrılar hissediyorum. Gün içinde iyiyim ama bende endişeleniyorum

Benim 15+6. Kızlar doktor hiç bebek önde dedimi size. Benim sattan önce çıkıyo bebek
Benimde 16+2. İlk kalp atışını duyduğumuzda 2 gün önde dedi sonrakinde 1 hafta öndeydi. Diğer gebelik gruplarını okuyorumda arada orada bebeği önde olanların şeker problemi olup olmadığından şüpheleniyor doktorları umarım öyle olmaz bizimde

Ben arada saga dogru yatiyorum
Bazen sag musaade etmesede
Sola komple yattigimda bazen elim ödemleniyor benim
Cunku kan akisi tek tarafli neticede
O zaman saga donuyorym.mecburen
Daraldığımda ben de sağa dönüyorum ama oraya da uzun süre yüklensem orda da aynı şey olur büyük ihtimalle. Şu hamile yastıklarından alıp sırttan desteklesem faydası olur mu ki karnım daha çok çıkmadı erken diyordum ama alsam olur gibi

Ben walla 1 yastik aldim ama zerre anlamadim ne ise yario

Ben aldim ebebekten u şeklinde olani 799₺ fiyati olan, cok rahatlatti sirtimi belimi ama boyun fitigima iyi gelmedi simdi ters kullaniyorum cok ise yaramiyor

Kizlar
Bazen sizinde bel agrilariniz
Ne bileyim kasik cekilmeleriniz durdugu oluyor mu
Öyle oluyor bazen ve o zamanda cok endiseleniyorum
Sabahtan beri agrim sizim yok
Bel ağrım genelde ayakta durduğumda oluyor. Ben hamileliğin başından beri öyle çok kasık ağrısı çekilmesi vs yaşamadım sadece regl günlerim geldiğinde oluyor o kadar. Ama normaldir bence endişelenme

en kotu saglik ocagina giderim kalp dinlerim ama saglik ocagida oylesine aliyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…