Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
-4 kilo ile tamamladım ilk 3 ayı

almayınca da cok üzülüyordum ama bu aralar 1 haftadır bişeyler yiyorum en azından bulantım hala devam etse de ,kusmam azaldı.
öğürmelerim ve bulantım devam
çok yoruldum ama hasta gibiyim sürekli, keşke alsaydım diyorum.

Dikiş olayını pek anlayamadım ama dikişler de dahik yumuşacık comfortlux olanlar bir deneyin isterseniz olmadı iade edersiniz. Ben başka taytlarla rahat edemiyorum ama bunlar yok gibi oluyor
Merhaba,
Akşam denemeye gideceğim. Şu anda hamile olmayanları da kullanıyor musunuz? Benim karnım baya çıktı.

Merhaba,
Akşam denemeye gideceğim. Şu anda hamile olmayanları da kullanıyor musunuz? Benim karnım baya çıktı.
Normalde s giyiyordum onu bile hala kullanıyorum ki karnım 6-7 aylık gibi M aldım şu an yeni. Bunlar hamilelik değil standart olanlar. Bir tane de m hamileler için olandan almıştım çok önceden onu henüz denemedim. Karın kısmı çok yüksek çünkü yazın zor olur diye düşündüm.

Merhaba arkadaşlar. Ben 16+3 teyim fakat hala cinsiyeti göstermedi aranızda 16 haftalık olupta cinsiyeti ogrenmeyen var mı? Ozelede gittim devletede göstermiyor kendini

Sizin öncekiler kız mı
İki kızım bir oğlum var bende oğluma arkadaş olsun istiyorum oğlum çok istiyor sürekli karnımı öpüyor diyor anne ne olur erkek olsun o yüzden çok istiyorum bide oğlum epilepsi sara hastası olduğu için onun kırılmasını istemiyorum artık hayırlısı inşallah

12 haftada erkeğe benziyor dediler 13 haftada
Normal de kız çocukları böyle oluyor diyorlar ama bilmiyorum tam
kıza benziyor dediler şu an 16 hafta hep arkası dönük. Tabikide ne olursa olsun çok mutluyum sağlıklı olması benim için en önemlisi fakat bilmiyor sabırsızlanıyorum öğrenmek için

Merhaba arkadaşlar. Ben 16+3 teyim fakat hala cinsiyeti göstermedi aranızda 16 haftalık olupta cinsiyeti ogrenmeyen var mı? Ozelede gittim devletede göstermiyor kendini
Bana 11 de kıza benziyor dedi. Son gittiğimde başka doktor vardı. O daha anlaşışmaz küçük dedi. Tekrar gidicem başka doktora cuma.

Evet işte bı öyle bi böyle diyorlar aklımızı karıştırıyorlar canım. Eltimin ise 20 haftaya kadar kız dediler
Bana 11 de kıza benziyor dedi. Son gittiğimde başka doktor vardı. O daha anlaşışmaz küçük dedi. Tekrar gidicem başka doktora cuma.
22 haftada erkek dediler erkek doğurdu o yüzden bu öyle bir böyle bebekte kendini gostermiyor dün gittim sadece bir ayagini başını ve göbeğini gorebildik

Öyle oluyor ya çok kez. Valla benim arkadasa da 12 de kız dediler 16 da erkek. Şimdi oğlu olcak. Siz ne hissediyorsunuz?

He yok benim değil, C cankulagi nın bebeği erkek. Onun 3 kızı vardı, erkek istiyordu. Gönlündeki oldu. Sizin belli olmadı mı daha?
Doktor 14 haftalıkken erkeğe benziyor dedi hatta dedi kendinide erken göstermiş sonra iki hafta sonra gittim o zaman da baya baktı dedi galiba kıza benziyor ben sordum hatta iki hafta önce böyle dediniz dedi tam net değil tomurcukları var tam belli olmuyor dedi o yüzden daha gitmedim daha

Rabbim hayırlısını versin inşallah

Erkektir o. Bazen o tarz yorum yapabiliyor doktorlar. İnşallah erkektir gönlünüzdeki olur

Çok sevindim Kalbinizdeki oldu
Çok şükür ama inan çok karışık duygulardaydim eşim 15 gün önce kalp krizi geçirdi artik ne dusuncegimi şaşırmıştım rabbim evladımı sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin eşimle çocuklarımla birlikte büyütmeyi nasip etsin herseyin başı saglikmiş

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin bir daha yaşatmasın, sağlıcakla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin analı babalı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…