Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Tayt ben de şimdi giyemem zaten şort etek elbise ile devam. Çünkü en sıcak şehirlerden birindeyim ama şimdiden 1 tane bile olsa alıp koyayım ki sonra o anda ihtiyacım olup müsait olamazsam sıkışmak istemiyorum iç çamaşırı mesela bi gün bi kalktım rahatsız ediyor. Bi günde farklı bi hisse geçiş yapabiliyorum

Ve evet sonrasında kullanılmayacak şeylere fazla masraf etmek istemiyorum. Teşekkür ederim öneri için

Kadın doğum doktorum direk kardiyolojiye yönlendirdi o da beloc kullanılmalı ama önce bir gel holter takalım dedi. Bir gideceğim bakalım. Beloc için de tekrar kadın doğum doktoruma danışacağım

Dikiş olayını pek anlayamadım ama dikişler de dahik yumuşacık comfortlux olanlar bir deneyin isterseniz olmadı iade edersiniz. Ben başka taytlarla rahat edemiyorum ama bunlar yok gibi oluyor

Merhaba tabloda yer alan bilgileri verirseniz ben ekleyeyim
Tamam canım adet tarihim 9 Mayıs muhtamel doğum zamanı 12 Şubat diyor 4 çocuk daha cinsiyeti ni bilmiyorum Teşekkürler

evet iç çamaşırları benim de fenaalardaa aldım ben de internetten gelmesını beklıyorum :)

Canim kahverengi onemseme ama tup bebekte kanama ne yazikki kaderimiz
Bende yasadim
Dinlen vucudun sana dinlenmeni oneriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…