Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
bebeğin ayakları rahim ağzına çok yakınmış öyle dedi aşağıda taşıyorsun biraz dedi doktor
Bende oyleyim cnm
Bu bizim icin bir risk dojtorun bu yuzden bakmistir
Takip edelim deme nedeni de rahim agzinda oldugu icin orada bi incelme olayini kacirmamak icindir
Progesfan verir incelme gorurse

Bende oyleyim cnm
Bu bizim icin bir risk dojtorun bu yuzden bakmistir
Takip edelim deme nedeni de rahim agzinda oldugu icin orada bi incelme olayini kacirmamak icindir
Progesfan verir incelme gorurse
evet progestan fitil verdi şimdi onu kullanıyorum senındemı oyle canım uzunluk ne senın

Ben de geçen yazmıştım size mi yazdım hatırlamıyorum ama tayt üstü birseylerle çok rahat ediyordum ben normalde de diye. Tayt için mi bu marka? Rahat güzel hamile tayti nerde bulurum bilemedim de ben de. Alıp denediniz mi dikişleri var mı örme şeklinde mi?
Benim bazı dikişlere hassasiyetim oluyor batıyor da. İç çamaşırı mesela bulamadım çarşıda aynı sebeple. Cok var ama kasık yerinde dikis var ya da yan dikişleri cok sert. En son e bebekte gördüm klasik iç çamaşırları gibi sadece altından ve yandan dikilmiş, tamamen pamuklu, lastiği çok hafif ve sıkmıyor. Aldım bir tane denedim çok beğendim birkaç tane daha aldım S ve M olarak. Göbek büyüdükçe beden alacağım ordan. Çamaşır konusunu hallettim ama tayt ve pijama hala soru işareti fikir lazım

Oysho taytlarının üstüne tayt tanımam bir kere kullanmaya başlayınca başka taytlarla insan rahat edemıyor. bence deneyın iade hakkınız oluyor zaten. ben de yazınki indirimlerinden kışlık sıcak tutan bir hamile taytını aldım ama bu havalarda tayt giyemiyorum elbıse eteklerde sıkmaya başladı ama masraf etmekte istemiyorum o yüzden yaz hemen bitsin :)

Ben hamile yastığı bayağı oldu kullanıyorum. İki parça şeklinde olup ortası cırt cırtla ayarlanabilenden. Bazen tek parça kullanıyorum. Karnımı destekleyince o çekme tarzında sancı daha az oluyor uyurken

Reactions: hku
Ayniyiz

Ben nasıl kendimi ekleyebilirim acaba yeni üyeyim de son adet tarihim 9 Mayıs muhtamel doğum zamanı 12 Şubat diyor

Çok geçmiş olsun kendinizi cok yormayın

Nasıl etiket yapacam acaba buraya eklenmek için

Kendi kadın dogum Dr unuz ne diyor? İlk 3 ayı geride bıraktık o yüzden değerlendirebilir ilaç kullanımı konusunu. Sonuçta kalp bu ciddiye alınmayacak birsey değil. Bizim artık kan hacmimiz artıyor ve kalbimize daha çok yük biniyor. Şikayetleriniz ondan geri geldi muhtemelen

Kayıp yaşayan anneler daha çok zorlanıyor kendini telkin etmek konusunda evet çok haklısınız ama artık en riskli dönemi geride bıraktık hersey güzel gidecek daha iyi olacak diyip duruyorum ben kendime mesela herşeyi hissediyorlar bence o yüzden siz ona inanın ki o da inansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…