Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
Arkadaşlar adetime beş gün var dün adetime altı gün kala beta yaptım hamile olduğumu öğrendim 46.7 değerle çok mu düşük sebebi ne sizce ne yapmam gerekir iki güne bir takibini yap dedi doktor ve uygulama son adet tarihime göre dört haftalık gebe çıkarıyor beni ama değer bana düşük geldi acaba daha adet günüme var diyemi böyle

Canım değerin çok normal çünkü düşün bu en dipten yükseliyor iki günde bir 2 katı oluyor çok normal benim adetime 5 gün kala daha da düşüktü billiyor musun, dün adetine 6 gün varken yaptırdın demi öyle yazmıştın? Adet günün 500 700 arası olacak tahminim neden kafana taktın bu kadar çok normal bana inan :)))

Ayrıca bazen iki günde iki katı değil 4 katı bile yükseliyor yarın tekrar ver bak göreceksin

Kızlar bugün muayene günümdü keseyi gördük çok şükür ama dr endometriumda küçük kanama yerleri gördü ben şimdiye kadar hiç dışarda görmedim ama hatta lekelenmem bile olmadı bir de ortaya değil de biraz kenara tutunmuş galiba daha ortada olması gerek belki zamanla ortaya kayar dedi onun dışında bi sorun görmedi yolk sac dedikleri beslenme kesesi de oluşmuş ama yine de iki gün sonra tekrar ultrasona çağırdı bir de tekrar beta vermemi istedi sizde böyle şeyler yaşayanlar oldu mu daha önce ya da duydunuz mu bir sıkıntı yoktur inşallah

Bir de coraspin kullanıyordum bende anti beta ıgm pozitif çıkmıştı coraspini stopladı daha fazla kanamaya sebep olmasın diye

Kese boyutunu söyledi mi canım birde haftasını

Haftası 5+2 yazıyor gördüm kese boyutu nedir canım

Bir de coraspin kullanıyordum bende anti beta ıgm pozitif çıkmıştı coraspini stopladı daha fazla kanamaya sebep olmasın diye
Canım çok bilgim olmamakla birlikte evet kan sulandırıcı kana alanı yaratmış olabilir hep duyuyordum, bence keseside zamanla oturur herşey güzel olsun inşallah hayırlı haberler alırsın

5+2 kese boyutu da 0.63cm 6 mm oluyor galiba haftana göre normal kese ile ilgili bi endişem yok güzel düzgün dedi
Yerleşmesi de iyi bence benimki de hemen hemen aynı yerde ama solda bana problem yok dedi ama bizim cihaz çok eskiydi büyütmedi bile ekranı

Eklentiler

• 2EF43637-A587-46BC-9B61-A81947F8C409.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 31
Ay çok sevindim sizinki soldaymış benimki de sağda umarım sağlıkla gelirler
Bak benim foto da seninkinden küçük duruyor ama 8.89mm kesenin boyutu haftası da 5+5 dün gittim bende kalp atışını da duyduk şükür darısı sana canım bende kanama alanı olmadığı halde dün muayeneden sonra 3 4 damla pembe lekelenmem oldu

canım kızlarrr size bi sorum olacak ben araştırma hastanesinde tüp bebek yaptırdım ve o doktora gitmeye devam ediyorum araştırma hastanelerinde de böyle ultrason kâğıdı veriliyo mu yoksa özelde mi veriliyor sadece gülmeyin sakın ilk gebeliğim ya

Arkadaşım muayeneye gidiyor devlete vermiyorlar dedi ama bilmiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…