Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    39
Ben 5+3 ye gitmistim ilk keseyi görmüştük 15 gün sonra da kalp atışı için çağırmisti ama bu hafta gidemedim haftaya gideceğim .sen de keseyi görürsün ama kalp atışı için erken olabilir

Canım yaşadıkların için çok üzüldüm buradaki tüm güzel annelerin duaları seninle Allah sonunu güzel eylesin sağlıkla en güzel haberler ile kolaylıkla al mucizeni kucağına inşallah
Aminnn Allah razı olsun herkes meleğini kucağına sa Salim alsın İnsallah gelişleri ile mutluluk sağlık getirsin ömrümüze

Ben 5+3 ye gitmistim ilk keseyi görmüştük 15 gün sonra da kalp atışı için çağırmisti ama bu hafta gidemedim haftaya gideceğim .sen de keseyi görürsün ama kalp atışı için erken olabilir
Yaa o zaman biz de kalp atışını duyamayız muhtemelen. Benim de 5+4 olacak cumartesi ama beta hcg ye göre 6. Hafta oluyor gibi bilemedim

Yaa o zaman biz de kalp atışını duyamayız muhtemelen. Benim de 5+4 olacak cumartesi ama beta hcg ye göre 6. Hafta oluyor gibi bilemedim
Beta değeri değişken canım. 5+2 de gitmiştim ben vajinal yoldan kese gördü ama kalp atışı için 2 hafta sonra dedi.

Canım ben dün gittim doktor 5+5 dedi kese için gittim ama kalp atışını da duyduk çok şükür ama yeniydi daha Oyüzden doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi bence doktor için acele etmeyin biraz daha bekleyin görünmeyebilir

Ayyy inşallah vardır birbirimize dua edelim güzel haberleri buraya yazalım insallah

Yaa çok sevindim pazar günü değerim 1000,0 çıkmıştı umarım yükselmiştir keseyi görebilirim

En son değerin kaçtı canım ve adet tarihin ? Karından mı göremedi

Pazar günü 694.5tu
17 mayıs son adet tarihim
4+4 görünüyorum uygulamada
Kese oluşumu var dedi
Sadece karnımdan baktı
Pzt netleşir dedi
Zaten daha ultrasona girmeden şimdi görünmez kese demişti ama yine de baktı
Folik asite 12.haftaya kadar devam et dedi bi de

Yaa maşallah Bakalım biz de cumartesi gidecez artık dayanamayız daha fazla

Evet sabah kararsızdın sanki ama erken gitmişsin bence biraz daha bekle canım en azından kalp atışını da alırsın

Evet canım olabilir hayırlısı artık bu günlere de şükür
Benim beta az önce çıktı 17.381 şuan. 6.haftadayım daha. O yüzden betaya göre tam hafta belirleyemiyorlar keseye bağlı. Şükür bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza da gerisi mühim değil

Aynen öyle inşallah Sizin son adet tarihiniz kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…