Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    38
Anladım canım testlerin kaçıncı dakikada ikinci çizgiyi çıkardı

Canımsın çok teşekkür ederim dün muayeneden sonra 3 4 damla pembe oldu ama bugün gelen bişey yok çok şükür inşallah da olmaz muayenede doktor çok bastırdı bence ondan kaynaklandı karından baktı ama çok aradı hatta daha fazla bastırmayayım da dedi fark etti kendide ondan kaynaklı oldu belki de bir ağrım sızım yok inşallah sağlıkla devam eder doktor bir hafta sonra gel demişti ozaman gidince net görünür herşey çok zorlamak istemedi ama bebeği ve kalp atışını gördük maşallah dediğin duayı okuyacagım

Doktordan çıktım şimdi kızlar çook şükür kalp atışını duydu vajinal bakmaya gerek kalmadı
Kalp atımı 110 larda gayet iyi buldu 5 hafta sonraya çağırdı
Canımm maşallah çok şükür çok sevindim. Artık 5 hafta güzelce dinlen keyif yap bebiş de sağlıkla büyüsün

Çooook güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla

Bence kılcal damarlara filan bir şey oldu öyle bastırınca. Çok şükür geçip gitti. Bol bol su iç canım yorma kendini bir süre

Merhaba Kızlar,

Yarın ki kan sonucuma göre şimdiden totem yapıp buraya yazıyorum , bende yarın aranızda olmak istiyorum çok amin
bana da bi dua eder misiniz test sonuçlarım pozitif ,Allahın izni ile yarın kanda da görürsem benden mutlusu yok
yazmak iyi geliyor,

Hoşbuldumm Kızlar kaçıncı haftada doktora gittiniz ben de cumartesi gitmeyi düşünüyorum.Gecikmenin 11. Günü olmuş olacak. Acele etmek istemedim doktor kontrolü için. Dün beta hcg değeri 7500 dü. Cumartesi hem kese görüp hem kalp atışlarını duyar mıyız acaba bir sıkıntı yoksa

Tabiki ederiz canım inşAllah pozitif gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…