Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Yaa valla daha yarıladık biz yani son ayları düşünemiyorum bi doğsunlar yeter ki sağlıkla zaten gerçekten hepsinin acısını çıkartacağız görsünler günlerini ısırcam her yerini akşam yatmamla başlıyor tekmelemeye, bi de gece lavaboya kalkıp gelince yine oğlum sabah işe gitcem kalkınca oynasana diyorum bu saatte oyun mu olur çocuummm o pofidik ayakları da yiycem ceza olarak yani birikiyor yaptıkları bal oğluşumun gündüz bekle bekle yok tekme falan ya

Ablamda olmuştu ileri seviye. Temizlenirken jilet kullanıyorsan çok dikkatli ol demişti gebelikten sonra geçer dedi eğer ciddi ise gebelik sonunda hala normal doğum önermemisti ama pıhtı vesaire canını sıkma sadece seni rahatisz eden bir şey öyle düşün inşallah

Selam kızlar..
Ben şuan 6 haftalık ikiz gebeyimm biri 6mm biri 3mm bebişlerin kalp atışını da duyduk ama küçük olanınkini çok az duyduk doktor takip edelim geç döllenme olmuş gibi ama bazen birisi kayboluyor dedi kafam takıldı başına gelen var mı çok gerginim..

Hiç korkma canım 10. Haftam da bende öyle yaşadım, progestan fitil kullandım ve 10 gün sonra düzeldi. Korkma sadece bol su iç
Dün oldu bir defa sonra tekrarlamadı şükür Allhım sağ salim vaktinde kucağımıza almayı nasib etsin inşallah

Benimde aynı şekilde gece hareketli demekki bu çocuklar gece kuşu olcaklar yandık öyle olursa uykular baya baya haram olur. Bazen öyle şeyler yapıyorki resmen içim bulanıyor takla mı atıyor napıyorsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…