Kızlar genital bolgede varis problemi yaşayan var mı?
benim yaklaşık 2 haftadır sol bacağımın iç kısmında tam oturduğum yere denk gelen bi morluk oluştu, ince damarlı birsey. Banklara falan sert oturmuş olabilirim diye onemsemedim. Geçmek bilmedi bi türlü. Ara ara agri ve kaşıntı yaptı geçiyor sandım. Ters bi tarafta net de göremiyorum o yuzden aynayla falan baktim ışık tutup. Dün tekrar baktim görünüm koyulasmis ve yanında orayı besleyen kalın bi damar oluşmuş. Kalp damar Dr una gittim varis çorabı yazdı hamileler için olandan. Varis tedavisi emzirme dönemi bitene kadar yapılamıyor dedi. Eve geldim duş alırken genital bölgeme o damarın uzandığını farkettim
vajina girişine kadar elimle hissediyorum damarı. Bu kadar olduğunu Dr a soylememistim farketmedigim için. Çok canım sıkıldı araştırdım baktım daha ilerleyen 30 küsür haftalarda olan ve 2. 3. Gebelikte falan daha çok görülen birseymis. Daha 21. Haftaya yeni ulaştım ben ve ilk gebelik bu
Pıhtı atma riski falan bir sürü şey okudum canım sıkıldı. İçten daha da uzayan birsey var mı derin dokularda ya da bebegi, hamileligi etkileyecek bi durum mu bilmiyorum. Pazartesi kadın dogum randevum var ona da danisacagim fakat böyle birsey yaşayan var mı merak ettim ne yaptı eğer varsa
ayakta çalışıyorum ve rapor kimse vermek istemiyor, idarecim de beni rapor olmadan rahat bi yere vermiyor.. istirahat de edemeyince daha fazla ilerler kötü olur mu endişe ediyorum