Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Benim annemde de yok hiç 4 doğumu var ama benim etim sıkı baya karın kasları falan olan biriydim birkaç ay öncesine kadar inşallah çatlamam şuan çatlak yok ama kuru ve derilerim hafiften dökülüyor gibi

Elele Madre park yatağı tercih eden oldu mu? Yatağı çok ince görünüyor yeterli olur mu acaba yoksa ekstra yatak almak gerekir mi
Ben aldım bana da ince geldi ama ilk bebeğim acemiyim o yüzden yatak kalınlıklari böyle mi oluyor hep bilemedim Bi ara başka yataklara bakarım mağazalarda diye düşündüm kıyas etmek için. Siz ne yapacaksınız

Kızlar lierac ben karnıma sürüyorum sadece? Siz nerelere sürüyorsunuz? Bu arada gögüs sarkmamamsı için yaptığınız bir şey var mı?
Ben bio-oil natürel olanı bi de bepantol kullanıyorum dönüşümlü. Çok düzenli kullandığım söylenemez ama sürünce göğüslerime de sürüyorum, koyu renkli kısımları ucu falan hariç. Zaten küçük olduğu için benim sarkacak bi boyuta gelmedi o yüzden o konuda birsey yapmadım

Ben de sizinle aynı şekilde sürüyorum unutmadığım günlerde ve mesaiden geldikten sonra ben de çıkartıyorum iz yapıyor diye. Pentinin yorumlarda bahsedilen çamaşırından alcam ama yine de evdeyken kullanmayı düşünmüyorum

Sizde defarmasyon olmaz o zaman gögüste Şu yağdanda alayım ben en iyisi. Sanırım herkes kullanıyor

Benim annemde de yok hiç 4 doğumu var ama benim etim sıkı baya karın kasları falan olan biriydim birkaç ay öncesine kadar inşallah çatlamam şuan çatlak yok ama kuru ve derilerim hafiften dökülüyor gibi
Karın kası varsa bir şey olmaz ya, çağla şikel misali Bendede kuruluk çok mustela kullanıyorum. Kaşıntı yapıyor

Reactions: hku
Karın kası varsa bir şey olmaz ya, çağla şikel misali Bendede kuruluk çok mustela kullanıyorum. Kaşıntı yapıyor
Aaah ahh inşallah ay bende de kaşıntı var ben de turuncu bio oil kullanıyorum ondan mı oldu acaba dedim ama alakası yokmuş 1 haftadır kullanmıyorum hâlâ kaşınıyor. Hindistan cevizi yağına geçiş yapayım belki de nemlendirmesi yetersiz geliyordur

Ben ne yapsam geçmiyor o kuruluk kaşıntı. 4 ayın bitmesini bekliyorum

Arkadaslar kasinti/kuruluk/kirmizi lekelenme 3 unden biri varsa eger surdugunuz krem yada yaglafa alerjen uretiyor vucudunuz
Ben bioderma kullanmistim.mavi kapak bende kasinti+kirmizi lekeler ufaktan baslamisti
Hemen yagi biraktim duzeldi
Ve bu olayi anlamadigi icin gunlerce hastanelerde dolasan gebeler olmus gecmiste diye de 1 ay kadar once buradan yazmistim
Her krem veya yag herkese yaramayabilir
Bu arada lierac catlak engelleyici bir krem ve cok etkilidir cevremde cogu kisi onla hamileligini gecirdi
Cildinuz cok kuruysa sayet ben 3 tane urum kullaniyorum
Mustela krem
Mustela yag
Ve lierac
GUnde 2 max 3 kere de duzenli yapiyorum
Lierac sureceksem mustela yag suruyorum 10 dk kdr emilimini bekleyip sonra lierac suruyorum bunu aksamlari genelde yapiyorum yatmadan lierac ile temas halimin uzun olmasini istedigim icin
Sabahlarida mustela krem suruyorum at kili fircasi ile
Oglende suruceksem yine mustela yag tercih ediyorum

Reactions: hku
Çatlama için yağlanan bölgelere rakamlara ilaveten bikini bölgesinin ön kısmı (göbekten görünmüyor ilerde) ve baldırı ekleyebilirsiniz bu bölgeleri çatlayan arkadaşlarım var.

Selam hanımlar oda nemlendiriciniz var mı. Ya da önerebileceginiz bir marka
merhabalar biz yatak odamızda 3-4 senedir xiomi marka nemlendirici kullanıyoruz çok memnunuz, aromatik damlalardanda bir damla damlattığınızda spa merkezi gibi oluyor çok memnunuz öneririm

Kızlar lierac ben karnıma sürüyorum sadece? Siz nerelere sürüyorsunuz? Bu arada gögüs sarkmamamsı için yaptığınız bir şey var mı?

Selamlar, bana da lierac ın nemlendirmesi çok yetersiz geldi sürdüğümde az bir Aman geçer geçmez kurumayı hissedebiliyorum ben mustelanın ürünlerinden çok memnun kaldım yurtdışında da çok tercih ediliyor bildiğim kadarıyla bir fransız markası, yağ ve nemlendiricisi yoğun nem veriyor. Lierac illa kullanmak istersek yağ ile desteklemek lazım diye düşünüyorum iç bacak, üst basen, karın, göğse sürüyorum. Ben sütyen nadiren takıyorum hala hassasiyet var ama taksakta çok büyüdüğü için yer çekimini engeller mi bilemedim: )

merhabalar biz yatak odamızda 3-4 senedir xiomi marka nemlendirici kullanıyoruz çok memnunuz, aromatik damlalardanda bir damla damlattığınızda spa merkezi gibi oluyor çok memnunuz öneririm
Ben de bugün arastirinca xiaomi yi gördüm sanırım alırsan onu alırım gibi teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…