Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
P papatyamm13 dün park yatak geldi. Annem ve eşim içinden çıkan yatağı hiç yeterli bulmadılar mecburen yatak alacağız
Park yatak güzel ama dimi biz çok beğendik biz daha çıkıp bakamadik içine güzel Bi yatak denk getirirsek alırız. Ya da o gelen yatağın altına elimizde pamuk var onlardan minik bi döşek yapıp o yatağı da üstüne mi koysak soğuk olmasın diye bilemedim bakcaz artık

Aaaa niye koccamaannn kabarık allı pullu bi gelinlik giyip oglunuzla o garip dans seremonisinden yapmaz misiniz çok modaa
bir erkek annesi olacak biri olarak şöyle oğlumun tahtla salona getirildiği, eşim damatlık ben gelinlik giydiğim simli topuzlu kafayla bir sünnet düğünümüz olmasın mı

Mərhabalar kızlar
20 haftalık ikiz hamileyim
Mide yanması yaşiyorum
Yemek yerken sanki midemde bir baskı varmış gibi oluyor sizde de boylemi oluyor

Evet çok beğendik kurulumu ve toplaması çok basit çok kullanışlı. Boyutu da çok ideal. E bebekte var park beşiğin boyutuna uygun yataklar gidip bir bakacağım. Yenidoğan için sert yatak öneriliyormuş sanırım

Aaaa niye koccamaannn kabarık allı pullu bi gelinlik giyip oglunuzla o garip dans seremonisinden yapmaz misiniz çok modaa
Eğlenceyi, düğünleri vs çok çok severim ama sünnet düğünü denince tüylerim diken diken oluyor sevemedim o adeti malesef zaten 2-3 aylıkken sünnet ettirmeyi düşünüyoruz

Mərhabalar kızlar
Mide yanması yaşiyorum
Merhaba 19 haftalık ikiz gebeyim henüz mide yanmam başlamadı ama yağlı kızartma tatlı pilav vs hiç yemiyorum neredeyse. Çay midemi yaktı bikaç sefer onu da bıraktım

Mərhabalar kızlar
Mide yanması yaşiyorum
Merhaba bende de 20. Haftada başlayan mide yanması sorunu oldu. Artık geceleri uyuyamaz hale geldim cayır cayır yanıyor. Soğuk süt, tahin, karbonatlı su, soda hiçbiri işe yaramadı. Yarın doktorumla görüşüp gaviscon şuruba başlamayı düşünüyorum.

Kızlar bu doğumu ayarladınız mı? Hangi hastane nasıl, fiyatı falan hallettiniz mi?
Hamileliğim planlı olmadığı için özel sigortama gebelik eklettirmemiştim.
Mecburen hastaneden doğum paketi aldım. İstanbul için söyleyebilirim ki doğumlar özellikle sezaryenler çok yüksek. ocak sonrası zamlara da denk geleceğimiz için en azından doğuma kadar olan muayenelerim içinde olsun o paranın, mantığıyla yaklaştım.

Ben şehirdışındayım ama İstanbula gelicem. Fiyatlar ne kadar acaba? Gecen sene kuzenım acıbademde 90 bine yaptırmıştı

Ben şehirdışındayım ama İstanbula gelicem. Fiyatlar ne kadar acaba? Gecen sene kuzenım acıbademde 90 bine yaptırmıştı
Acıbadem şubeleri çok değişiyor.ben anadolu yakasını araştırmıştım altunizade de karar verdim ataşehir ve altunizade 216 bindi doğum paketi. Kartal kozyatağı çok daha uygundu.
Bunlar paket dediğim gibi sadece doğum için değişiyordur muhtemelen.

Fiyatlar o kadar değişken ki. İstanbul’da olacaksa özellikle her semt her hastane çok başka fiyatlar verebilir. Soruşturmak lazım.
Benim sigortam doğumu kapsadığı için bedavaya gelecek. Sigorta yoksa paket alıp sabitlemek en doğru karar bence. Ama sadece doğum için de sabitleme var mı bilmiyorum.

Kızlar bu doğumu ayarladınız mı? Hangi hastane nasıl, fiyatı falan hallettiniz mi?
ben istanbulda medipole gidiyorum doğum paketi yok muayenelerim testlerim ücretli şubat gibi sezaryen 75 bin falan olucak sadece doğum yapıp çıkmak hiçbişey dahil değil isteğe bağlı sezaryen normal vs hepsi değişiyor

Evet sert olunca bebek içine gömülüp boğulma riski daha az oluyor sanırım o yüzden. Pamuk o yüzden düşündüm sert oluyor besiğin altından soğuk gelmesine engel olur belki diye. Bebeğin üstünde yatacağı yine o hazır bebek yatağı olacak yani. Öyle bi düşündüm bilmiyorum mantıksız da olabilir e bebek ten bakayım bi ben de o zaman

Merhaba, mide yanmanız nasıl oldu acaba benim de aynı şikayetim var ikinci gebeliğim ilkinde 30. Haftadan sonra yaşamıştım şuan çok erken gibi hissediyorum ve inanılmaz rahatsız edici
Yaklaşık 4 5 gün çektim alev topu gibiydi. Şeytanın kulağına kurşun geçti. Dediğiniz gibi bebek büyüsü son aylarda olurmuş ama şimdi çok erken. Sizinki de gelip geçici birşeydir inşallah. Ben yalnızca bir defa gaviskon içtim o da iyi gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…