Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Bizim gelinimizin bebeğine de denildi aynısı ve zamanla kapandı birçoğunda da oluyor canım
Teşekkür ederim İnşallah benim yavrumun da kapanır
Çok teşekkür ederim siz de en güzel haberleri alırsınız inşallah.

Cok geçmiş olsun, yegenimde de bobrekte genişleme var demislerdi dogduktan sonra bile konstrole gitti ama ilac vs tedavi olmadan kendiliginden gecti suan 8 yasinda saglikli, insallah sizin de oyle olur

Benim de yeğenimde aynı şekilde böbreğinin birinde genişleme vardı gayet sağlıklı doğdu kendisi 2 haftalık :)

Allah sizden razı olsun çok sağ olun

162 cok yuksek degil aslinda keske 75 gr ile verseymis doktor iki kere ugrasmiyormus oyle yapanlar sanirim gecmis olsuj diyetle cozulur bence
Evet keşke en başta 75gr lık verseydi. Ben de sonradan öğrendim birçok doktor öyle yapıyormuş. 100gr lık içtiğimde sonucum temiz çıktı ama hala ben ne yaşadım ya diye soruyorum kendime. Uzun süre aç kalmak hamişken çok zor. Neyse ki sonuç temiz çıktı

Kendini suçlama içini ferah tut lütfen. Pazartesi de bebişin güzel haberlerini alacağız inşallah

Hiç canını sıkma çoğunlukla kapanabilecek cinstendir. Belki doğana kadar kapanır, belki de doğduktan sonra kapanır. Fetal eko ya gidip baktırmanı tavsiye ederim. Çocuk kardiyoloji olan yerlerde var, onlar ne diyecekler bakalım. sen içini ferah tut, iyi düşün iyi olsun inşallah Benim de ilk kızımda vsd vardı çok genişti 8 mm ama Allah dermansız dert vermesin derler ya, çok şükür tedavisini oldu şu an çok sağlıklı :)

Detaylıya girdim bir sorun yok çok şükür ama yüzünü göstermiyor tam olarak. Dr 2. kez çıkardı. Muayeneyi tamamlamam için görmem lazım dedi. Çok kötü böyle olması
İlk kızım da aynısını yapmıştı. Bekleyeceğiz.

Çok geçmiş olsun canım benim de bildiğim zamanla kapanıyor doğduktan sonra kendiliğinden geçiyor Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bol bol dua et Allahın izniyle geçecek

Canım benim içinde tutma hiçbir zaman,ağlamak içini boşaltır,bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın Allahın izniyle olumlu düşün bebişinle konuş sen üzülürsen o da hisseder en kısa zamanda sevinç gözyaşlarına dönsün güzel haberlerle gel inşallah

Sizi çok iyi anlıyorum ben de her kontrolde elim kalbimde giriyorum resmen ihç bi sebep yokken. Annelik evham demekmiş..

Bu genişlemeler düzeliyor benim bildigim kadarıyla mesela bende bir ay önce kalpte hafif parlaklık var demişti dr ama detaylıda bir şey söylenmedi yani düzelebilen şeyler demek ki..

Kalbini ferah tut. Her ay başka bir evham yükleniyor herkese bu ay da ben crp ile ugrasıyorum sürekli bir enfeksiyon dua edelim birbirimize

D vitamini kullananlar vardı aramızda.
Bana doktorunuzun hangi marka d vitamini verdiğini yazar mısınız lütfen?

Perinatolog d vitamini 50 binlik günde 9 damla kullanılmalı dedi bana ama bende d2k3 1000iu olan bir damla var. Adama hangi marka önerirsiniz diye sormayı da unuttum. Elimdeki olur diye düşündüm. Ama 1000iu olanmış meğerse.

Sizin doktorlarınız ne diyor bu konuda?

benim
Benim kızım da göstermedi sonra doktor yürüyüş yap gel dedi 20 dk yürüm merdiven cıktım gösterdi

Hem solgar ın kalsiyum ve d vit kullanıyorum bir de ocean mummy içinde de var ekstra

benim

Benim kızım da göstermedi sonra doktor yürüyüş yap gel dedi 20 dk yürüm merdiven cıktım gösterdi

Benimki de biraz gösterdi sonunda. Tamamlandı. 1 saat bekledim ben de.

Bana damla önerdi. Kalsiyuma gerek yok dedi
Araştırıyorum

Ben bir sise coledan 150 binlik kullandim gunde 6 Damla, degere gore degisiyor kac damla olacagi aslinda, bende simdi ara verdi doktor, d vitamininin fazlasi da zararmis sanirim, doktorunuzun dedigi givi kullanin bence

Ben bir sise coledan 150 binlik kullandim gunde 6 Damla, degere gore degisiyor kac damla olacagi aslinda, bende simdi ara verdi doktor, d vitamininin fazlasi da zararmis sanirim, doktorunuzun dedigi givi kullanin bence

Kendi doktorum kullanma dedi aslında ama
Perinatolog 50 bin iu günde 9 damla kesinlikle al dedi. Drlar farklı görüşte bu konuda.
Değerinize baktırmaya gerek yok çünkü herkeste eksik dedi. Bu şekilde kullanım şart dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…