Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    151
Ben bugün lansinoh mudur nedir ondan sipariş ettim indirime girmişti. Açıkçası herkes o çok iyi dediği için onu siparis ettim anladığım için değil 6 binlerden düşmüştü ben de aldım. Ama yine de pahalı geldi bana bilmiyorum. Bu lasim indirimlerinde aldığınız şeyler olursa paylaşır mısınız? Ben hiçbir şey alamadım bir kaç kıyafet dışında.
Ben de az önce bunu aldım instada bir iki takip ettigim kişi memnun kaldıklarını söylemişti. Çok iyi fiyata düşmüş
https://app.hb.biz/qVoTdmH6766T

İnşallah ben 1 ocakta çıkacağım doğum iznine 32. Haftam tam o zaman. 1 ocak sonrası geçerli diye duydum ben. Bende evden çalışmasam dayanamazdım gerçekten adı yetiyor insanı germeye :)
Ya bizim senle sanırım satlarımız aynı benimde 25 Şubat doğum görünüyor 1 ocakta tam 32. Hafta oluyor, ben sordum Mali müşavire bana dedi ki şimdiden planlama yapma bakalım o zaman ne gösterecek ama yıllık izin kullanıp Ocak maaşını tamamlayıp 1 şubatta tam maaş alabilirsin dedi fakat benimde aklıma plan yapmamak geldi bakalım zaman ne gösterecek çıkarım gerekirse doğum iznine ya saldım gitti😄

İnşallah biz doğum iznine çıkmadan önce resmi gazetede yayınlanır ben 32. Haftada hemen çıkmayı düşünüyorum. Gerçekten daha fazla cekemicem bu iş hayatını. Erken çıkmak etkilemez inşallah. Yani zaten ekstra dört hafta için bu kadar yaygara koptuysa uzulcem 😞
Ben de 34+0 da (20 Aralık civarı) ayrılmayı düşünüyorum doğru hesapladım mı emin degilim ama buna göre ücretsiz izin almadan son bir ayı raporla kapatarak seneyi bitirmiş oluyorum 🥲

Ya bizim senle sanırım satlarımız aynı benimde 25 Şubat doğum görünüyor 1 ocakta tam 32. Hafta oluyor, ben sordum Mali müşavire bana dedi ki şimdiden planlama yapma bakalım o zaman ne gösterecek ama yıllık izin kullanıp Ocak maaşını tamamlayıp 1 şubatta tam maaş alabilirsin dedi fakat benimde aklıma plan yapmamak geldi bakalım zaman ne gösterecek çıkarım gerekirse doğum iznine ya saldım gitti😄
Evet onu alıyoruz tam maaşımızı iş yerinden ama işte sonra doğum izni süremize eklemiyorlarmış telefonda öyle söylediler ben de hala net değilim ama ben de çıkacağım 1 ocakta izne. Artık ayrılırken alırım yıllık izin ücretimi de napayım :)
Ama tabi 1 şubatta tam maaş alıp 1 şubatta izin başlasa çok güzel olurdu. Bunu ne zaman netleştireceğiz acaba akıllarda hep şüphe bizim gibi yapan olmamış mı hiç acaba😂 benim son adet 21 mayıs canım. Hadi bakalım doğumlarımızda yakın olur kesin.

Ben de 34+0 da (20 Aralık civarı) ayrılmayı düşünüyorum doğru hesapladım mı emin degilim ama buna göre ücretsiz izin almadan son bir ayı raporla kapatarak seneyi bitirmiş oluyorum 🥲
32. Haftada çalışabilir raporu aldiktan sonra istirahat raporu alabiliyor muyuz ki acaba işte nezleden soğuk algınlığından kaynaklı falan

Back
X