Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Pazartesi yeni doktora geçiş yapmayı düşünüyorum gidip ona muayene olucam bakalım o neler dicek

Pazartesi yeni doktora geçiş yapmayı düşünüyorum gidip ona muayene olucam bakalım o neler dicek
Endişelenme kendini strese sokma Allahın izniyle bir sıkıntı olmayacak zaten doktor ciddi bir sorun görseydi bu şekilde konuşmazdı için rahat olsun canım

Benimkinde kalpte parlaklık yok ama başka bir şey var. Hiçbir sorun olmayabilir ama her kromozomal anomali usgde belirgin olmayabiliyor. Bana da Dr emin olmak için fetal DNA önerdi ama aldırmayı düşünmediğim için yaptırmadım. Zaten bir kez bu ihtimali duyduktan sonra insanın kafasından silinmiyor. İnşallah sağlıklıdır bebişlerimiz

Bence devletteki doktorlar böyle değil ama benim yorumum tabi bu. Mesela plesenta previa var bende, dr dediki sezeryan olursun ne var, illa normal doğum mu istiyosun ki dedi . Hani plesenta previaya arkadasın özeldeki doktoru riskli demiş, illaki riski vardır ama devlettekiler o kadar abartmıyor bence . Bende o durumu geçiçi diye duydum, Allah bebeğinizi korusun Bende fetal yaptırmadım yani, çünkü aldırmak istemiyordum. Fetal falan yaptırınca bile herşeyin riski var ama ben sağlıklı doğcağını düşünüyorum

Kızlar bugün sırt kemiklerim çatlayacak gibi ağrıyo sanki kaburgalarım kırılmış. Belim de ağrıyo ama sırtım daha çok çok fenayım sıcak duş falan da aldım geçmedi napıcam been

Kızlar bugün sırt kemiklerim çatlayacak gibi ağrıyo sanki kaburgalarım kırılmış. Belim de ağrıyo ama sırtım daha çok çok fenayım sıcak duş falan da aldım geçmedi napıcam been
Sirta sicak su torbasi ama kilifli cok sicak olmamis olur, iyi gelir mi ki? ben belime koymustum ise yaramisti

Me Özellikle ayaktaysam uzun süre
doktordan bugün geldim kuyruk sokumumun ağrısını sormayı unuttum ya ama düzenli değil ara ara vuruyor.dediğiniz gibi özellikle ayaktaysam ve böyle uzun süreli oturduysam sırtımı yaslamadıysam felaket oluyorum ya

Ben onu sormuştum normalmiş. Bebek ben burdayım diyor işte

Bol bol masaj yaptırcaksın eşine. benim her akşam böyle sürekli masaj yaptırıyorum o zaman rahatlıyor o bölge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…