- 2 Nisan 2025
- 262
- 269
- 18
- 28
Pazartesi yeni doktora geçiş yapmayı düşünüyorum gidip ona muayene olucam bakalım o neler dicekOlumlu konuşuyorsa doktor gidip 1 fikir daha almaya gerek duymuyorum ama ne zaman olumsuz bir durumdan bahsedilse mutlaka 2.-3. Doktora gözükürüm. Gebeliğimde ders oldu bana. Bence siz de 3. Doktora gözükün bakalım o ne diyecek. Bu arada çok geçmiş olsun umarım hiçbir şey çıkmaz sağlıkla dünyaya gelir bebeğiniz
Endişelenme kendini strese sokma Allahın izniyle bir sıkıntı olmayacak zaten doktor ciddi bir sorun görseydi bu şekilde konuşmazdı için rahat olsun canımPazartesi yeni doktora geçiş yapmayı düşünüyorum gidip ona muayene olucam bakalım o neler dicek
Chat gbt böyle yorumlamış :Pazartesi yeni doktora geçiş yapmayı düşünüyorum gidip ona muayene olucam bakalım o neler dicek
Benimkinde kalpte parlaklık yok ama başka bir şey var. Hiçbir sorun olmayabilir ama her kromozomal anomali usgde belirgin olmayabiliyor. Bana da Dr emin olmak için fetal DNA önerdi ama aldırmayı düşünmediğim için yaptırmadım. Zaten bir kez bu ihtimali duyduktan sonra insanın kafasından silinmiyor. İnşallah sağlıklıdır bebişlerimizBunu yapıyorum akşamları ama gerçekten annelik delilikmiş sürekli takip eder oldumsevindim geçici bi durum olmasına
Birde hazır sormuşken aklımda bişi daha kalmıştı onuda sorayım, kusuruma bakmayın
21.haftada detaylı ulturasona girdim. Perinatoloji doktoru kalpte parlaklık gördüğünü ama çocuğumun burun kemiği ve ense kalınlığının normal olduğunu, tedirgin olmamam gerektiğini söyledi ve takip edelim dedi. Kendi kadın doğum doktorum bana ısrarla fetal yaptır doğumda bi sürpriz olmasın, bu durum geçici bi durum değil ki takip ediyosun diyip duruyor. Hatta bi sorun çıkarsa düşünmen ve gebeliği sonlandırman için 2 haftan kaldı dedi pazartesi günü. Bayağı araştırıp video izledim. Bu durumun geçici olabileceğini çoğu doktor söylüyor. Doktorumun beni sürekli tedirgin ettiğini ve olumsuz konuştuğunu farkettim.
Acaba kalpte parlaklık durumunu yaşayan var mı ?
Doktorların bu huyları beni çok geriyor, inşallah güzel şeyler duyacaksın canım içini ferah tut dualarımız seninlePazartesi yeni doktora geçiş yapmayı düşünüyorum gidip ona muayene olucam bakalım o neler dicek
Aynı şekilde gece ben dinlenme pozisyonuna geçince o uyanıyorOglumda gece kusu 11 den sonra 2 ye kadar dum tek tek oynuyor hdjsjs
Bence devletteki doktorlar böyle değil ama benim yorumum tabi bu. Mesela plesenta previa var bende, dr dediki sezeryan olursun ne var, illa normal doğum mu istiyosun ki dedi . Hani plesenta previaya arkadasın özeldeki doktoru riskli demiş, illaki riski vardır ama devlettekiler o kadar abartmıyor bence . Bende o durumu geçiçi diye duydum, Allah bebeğinizi korusunBunu yapıyorum akşamları ama gerçekten annelik delilikmiş sürekli takip eder oldumsevindim geçici bi durum olmasına
Birde hazır sormuşken aklımda bişi daha kalmıştı onuda sorayım, kusuruma bakmayın
21.haftada detaylı ulturasona girdim. Perinatoloji doktoru kalpte parlaklık gördüğünü ama çocuğumun burun kemiği ve ense kalınlığının normal olduğunu, tedirgin olmamam gerektiğini söyledi ve takip edelim dedi. Kendi kadın doğum doktorum bana ısrarla fetal yaptır doğumda bi sürpriz olmasın, bu durum geçici bi durum değil ki takip ediyosun diyip duruyor. Hatta bi sorun çıkarsa düşünmen ve gebeliği sonlandırman için 2 haftan kaldı dedi pazartesi günü. Bayağı araştırıp video izledim. Bu durumun geçici olabileceğini çoğu doktor söylüyor. Doktorumun beni sürekli tedirgin ettiğini ve olumsuz konuştuğunu farkettim.
Acaba kalpte parlaklık durumunu yaşayan var mı ?
Ikinciyi kendi dogurucaklarsa istesinler hahahwEşimin benden beklentisi;
Sirta sicak su torbasi ama kilifli cok sicak olmamis olur, iyi gelir mi ki?Kızlar bugün sırt kemiklerim çatlayacak gibi ağrıyo sanki kaburgalarım kırılmış. Belim de ağrıyo ama sırtım daha çokçok fenayım sıcak duş falan da aldım geçmedi napıcam been
Mearanızda kuyruk sokumu ağrıyan var mıdır
doktordan bugün geldim kuyruk sokumumun ağrısını sormayı unuttum ya ama düzenli değil ara ara vuruyor.dediğiniz gibi özellikle ayaktaysam ve böyle uzun süreli oturduysam sırtımı yaslamadıysam felaket oluyorum yaMeÖzellikle ayaktaysam uzun süre
Ben onu sormuştum normalmiş. Bebek ben burdayım diyor iştedoktordan bugün geldim kuyruk sokumumun ağrısını sormayı unuttum ya ama düzenli değil ara ara vuruyor.dediğiniz gibi özellikle ayaktaysam ve böyle uzun süreli oturduysam sırtımı yaslamadıysam felaket oluyorum ya
ben burdayım dediği bir sürü yöntemi var sağolsunBen onu sormuştum normalmiş. Bebek ben burdayım diyor işte
Yeni gördüm mesajınızıKapsül damla yada stick şeklinde var trendyolda en iyisi stick mi sizce ?
Bol bol masaj yaptırcaksın eşine. benim her akşam böyle sürekli masaj yaptırıyorum o zaman rahatlıyor o bölgeKızlar bugün sırt kemiklerim çatlayacak gibi ağrıyo sanki kaburgalarım kırılmış. Belim de ağrıyo ama sırtım daha çokçok fenayım sıcak duş falan da aldım geçmedi napıcam been
Ben, yalkasik 3-4. Aydan beri var. Uzun sure oturunca oluyoraranızda kuyruk sokumu ağrıyan var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?