Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Ayy gerçekten mi ben çok yiyordum

Ben de bayılırım nara. 2 narı annem ayıklıyor saklama kabına alıp bitirene kadar yiyorum. İlk ayıklamasında bi anda hepsini yemiştim ama şimdi daha az porsiyonlarla tüketiyorum.

İlk hamileliğimde de exotic %100 nar suyu içiyordum küçük boy. 1 ananası tek seferde yiyordum. Ananas da tüketmeyin derler.

Benim bildiğim böyle riskli şeyler aşırı yenmediği sürece hiçbir sorun olmuyor. Çok çok fazla tüketimde sıkıntı çıkabilir.

Ben bebeğin beyin gelişimi için çok önemli besinlerden biri diye duymuştum eşime ve anneme sürekli ayıklatıp yiyordum. Yoksa çok sevdiğim bir meyve değil

Ayaklanmış narı tüketmede sorun yok, narı sıkarken beyaz kısımlardan gelen maddelerin fazla tüketimi risk oluşturabilir sadece o da kanıtlı değil. Ananas için de abartılmazsa sorun yok, özellikle ortasındaki sert kısımda sık bulunan bir bileşenin fazla tüketilmesi risk oluşturabilir. Ama günlük normal miktar tüketmeye mani olacak bir delil yok.

Delil olmasa bile ihtimal olmasi yeterli bence riske atmaya gerek yok

Nar yemeyin lutfen riskli bizim haftalarimizda rahmi rahatlatiyor Allah korususn dusuk riski yaratiyor
Ya evet meyveye düşkünlüğüm aşırı arttı Buda şekeri sınırda çıkardı, ama narın düşük tehlikesi olduğunu bilmiyordum iyi ki dediniz teşekkür ederim zaten şeker yüklemesinden sonra meyve yemeye korkar oldum

Ayva yiyin o sekerlide degil hemde faydali

Ben bebeğin beyin gelişimi için çok önemli besinlerden biri diye duymuştum eşime ve anneme sürekli ayıklatıp yiyordum. Yoksa çok sevdiğim bir meyve değil

Ben tamamen sevdiğimden yiyorum. Faydasını da hiç bilmiyordum ama geçen gün annem söylüyordu hamileler nar yemeli çok faydalı diye. Hiç araştırmadım sonra. Hem zevkle yiyip hem de bebeğime iyi gelen bir şeyse harika o zaman

Bende meyveye bayılıyorum

merhaba herkese çok nadir yazıyorum ve her geldiğimde 100 küsür sayfa okuyorum. Bir arkadaşımızın doğumu olmuş umarım durumlar iyidir ve sağlıkla güzel haberlerini alırız. Ben klinik psk yüksek lisans yapıyorum okul ve sınavlar zorladığından buralarda bulunamıyorum.

Canım bende aynı durumdayım korkutmak istemiyorum ama doktoruma anlattım rahim uzunluguna bakalım dedi tesadüf ki Allah’dan bakmış 25 sınır benim 14 e düşmüş erkenden tedbir aldım ilaçla dinlenerek takdir Allah’ın doktora gidince bi baktır istersen
Benim evin yüksek katlı ve dairem dublex giyinme odam alt katta in çık merdiven çok kullandım birde umre ziyaretim oldu kendimi çok yordum bebek baskı yaptı kaşık ağrısı yada ayakta durunca rahmim çıkacak gibi hemen uzanıyorum biraz geçiyor sağa sola dönerken zorlandım bu hafta full kaşık ağrısı çektim hep uzanıyorum doktora gitmesen dahi dinlen kendini yorma çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…