Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Merhaba kızlar normalde mart grubundayım martın ilk haftası doğum gözüküyordu ama kan sulandırıcılar kullandığım için doktor 40.haftaya kadar bekletmem dedi burayada uğradım
Merhaba hoşgeldin sağsalim kucağına aldığın haberini de okuruz inşallah

Bizim de evliliğin ilk aylari olmadı. Ben de vajinismus muyum diye çok baktım, internetten egzersizleri falan denedik artık yine olmasaydı Dr a gidecektim ama işe yaradı şükür. Kendimiz çözdük. Ve biraz ara verince ben de başa dönüyordum. Şimdi yine aynısını yaşıyorum ara verdik ve yine ben aynı şeyleri yaşıyorum alttan muayene gerçekten geriyor catlatma tedavisi denedigimiz dönem yumurta takibi için sürekli alttan baktı Dr ama örtü örtüp resmen görmeden probu yerlestiriyordu ve ince bir prob olmasına rağmen çok rahatsız oluyordum kasıyordum. Şimdi bu hamileligimde hiç alttan bakılmadı şükür. Şimdiki Dr um alttan muayene yapmıyormuş zaten mecbur degilse, cihazı çok iyi artı sen çok zayıfsın rahat görünüyor karından şanslıyız demişti. Doğum konusunu açtığımda hep erken diyip kapatıyor ama ben de vajinal doğum yapabilir miyim bilmiyorum. Kendi korkularimin üstüne bi de genital bolgede varis eklendi, kalp damar Dr u sezeryan önerdi ama kadın dogumcum tek kriter bu değil günü gelince konuşuruz dedi. Bilmiyorum ne olacak

Kızlar hamilelikte cilt bakımını bırakmıştım. Ürünler bebeğe zararlıdır diye. Şimdi yves rocher c vitamını serumuna başlayacağım ama kullanan var mı ya? Korkuyorum bir andan bebeği etkiler mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…