Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168

aslına bakarsan bizde herşeyi kendimiz yaptık, çoğumuzun hikayesi aynı çünkü hep bişey istemeyenler olarak aza talim etmişiz aferin bize
neyse en azından kimseye muhtaç olmadan kimseye söz hakkı tanımadan yaptık öyle düşünelim.

üzüldüm ama takma canım, üstündeki parayı bile almışlar bu canımı acıttı gerçekten , bi insan nasıl yapar bilmiyorum ama biz olsak üstüne katarda veririz heralde.

canım benim ya sana sarılmak istedim şuan.

benim ailem yapar daha fazlasını da ben engel olmak zorunda kalıyorum çünkü diğer tarafta adet yokmuş ve diğer gelinlerine de yapmadıkları ne varsa ona sıgınıp sana yaparsak ayıp olur diyorlar, tövbeler olsun

ama sıkma canını bu sekilde ailemiz bile olsa kimseye muhtaç değiliz öyle düşünelim.
varsın çorabıda almasın, hiç takılma bile.

aslına bakarsan hepimizin coğumuzun ailesi normal aile ama yoktan var etmek bence biraz insanların elinde, biraz çaba ve istek aslında.
bak bize herkes çocuguna en iyisini almaya çalışıyoruz, ucuz yada pahalı fark etmez ama bi çaba var en azından.

ben mesala bi çok anne gibi çalışıyorum, inan çocuguma daha fazla ne yapabilirim diye sabah 6 da uyanmak zorunda kalıyoruz.
hep bi çaba baktığında, neden çocugumuz için.

insanda biraz ailesinden bu sebeple bi beklentiye giriyor.
o sebeple boşver canım hiç üzülmeye bile değmez.

ay valla şeytan diyor sal bi bakalım kimin ne olduğu görünsün bu defada eşime kıyamadığımdam işte onu ailemin gözünde mahçup hissettirmemek için yapıyorum yemin ederim.

Öyle canım bu benim ilk çocuğun olacak inşallah. İçimde varlığını öğrendiğimden beri daha net anladım bazı şeyleri.
Allah tan işimiz gücümüz var da kimseye muhtaç değiliz. Her şeyini yapabiliyoruz.
İnşallah her anne her şeyini istedigi gibi yapabilir ve sağ salim kucağına alır çocuğunu.

Ayy kızlar sizin takı mevzularını okuyunca bi garip geldi. Benim kayınvalide de hastaneye gittiğimiz için küstü bize şaka gibi Ben o nst ye falan girdiğim gün eşim annemlere bıraktı beni hastane annenlere yakın bi şey olursa onlar götürsün en azından diye. Bu arada benim evim ilçede ailem merkezde yaşıyor hastaneye yakınlar. Neyse beni bıraktığı günün akşamı eşim annesine yemeğe gitmiş akşam, annesi eşimin üstüne gitmiş ne var da hastaneye gidip duruyorsunuz bi sizin mi çocuğunuz var falan. Eşim de karşılık vermiş seni ilgilendirmez benim karım benim çocuğum demiş küsmüşler. Ona küsmüş beni de aramıyor yani naptın hareket ediyor mu bebek ya da sağ sakim evinize geldiniz mi falan yok. Bu arada zırt pırt hastaneye gitmiyorum 1.5 ayı geçmişti en son gideli hani hareketsizlik durumu olmasa daha da gitmezdim yani. Hastane parasını ilaç parasını falan da kendi ailem verdi yani valideye noldu ben de anlamadım . O öyle yapınca ben de arayıp sormadım hiç aman ya boş yere strese sokuyorlar

Ayy delirtirler insanı okurken sinir kaplıyor içimi. Benim kv de bana devlet hastanesinde doğuramaz mısın demişti sanki doğum parasını ondan istedik. Kendisi 28 yıl önce özel hastanede doğum yapmış birisi.

Gerçekten bazen o kadar mantıksız hareket ediyorlar ki Allahım acaba bende mi sıkıntı var diye düşünüyorum. Eltim hamileyken her kontrol parasını kendisi verdi, bana bir kere bile teklif etmedi teklif etmediği gibi gittiğime de karıştı Kafa yemelik gerçekten

Doğuracak yerlerim özelde doğurmak istiyor de

Altınlarıma dokunmamışlar ya bu onlar için biz sizin için her şeyi yaptık demek.. düğün parası da yıllardır onların insanlara taktıklarıymış geri gelmiş o yüzden almaya hak bulmuşlar...

Amaan artık düşünüp takmıyorum.. benim ailem bebeğimin çeyizini aldı çok şükür. Beşiğinden biberonuna nevresim setine kadar aldılar o yüzden o taraftan bişi beklemiyorum

Birde ailemin künye yaptırmış olmasına bozulmuşlar güya onlar yaptıracaklarmış yersen.. hayatta yaptırmazlar dünyanın en pinti ailelerinden birine gelin gitmiş olabilirim
Aaa bence benim ki birinciliği kapabilir .
Evin bir oğluyla evliyim.ilk torun benim oğlum alacağı bir çorap için bütün pazarı gezer.en ucuzunu alır gelir.oyuncaklari gereksiz bulur, bu yaşta çocuk kitap mi okur diye kitapları masraf olarak görür. Doğum günlerinde pazardan en ucuz takımı alır gelir.ya polyester olur yada boyası akar gider.
Yine de teşekkür ederim sesimi çıkarmıyorum kadının huyu bu kendine de cimri.kendine cimri olmasa daha çok kızarım herhalde

Çok iticiler ya pinti insanları çok itici buluyorum

Okurken oha dedim gerçekten.İsteyen istediği kadar gidebilir hastaneye Allah Allah insanlar ne garip yahu. İnsan konuşurken düşünür bu beni ilgilendiren bişey mi diye ilginçler resmen

Okurken oha dedim gerçekten.İsteyen istediği kadar gidebilir hastaneye Allah Allah insanlar ne garip yahu. İnsan konuşurken düşünür bu beni ilgilendiren bişey mi diye ilginçler resmen
Hastanede ebe kızıyor nasıl bunca zaman gelmezsin diye evde kaynana kızıyor niye sürekli gidiyorsun diye… Ben şimdiden lohusalığa falan kendimi hazırladım

Adaletli en azından

Ortaya bombayı attın vallahi hepimiz ne çok dertliymişiz
Ahah şu kayınaile konusu çok malzeme veriyor ya Benim ablama kayınvalidesi pahalı bir kolye almıştı, yeğenime de ayrı takı takmıştı kadın. Kadın bir de zengin falan değil yani, oğluna düşkün olan yapıyor bence. Benim eş ailesi durumu yok, eşim veriyor onlara. O yüzden bebeğe çeyrek dışında beklentim yok Annemler künye falan yaptırcak, takılarını takar. Kıyafet falan baya şey aldılar ya Kız tarafı genelde daha hevesli heralde Valla erkek anneleri sizsiniz, geleceğin gelinleri size emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…