Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ben vuruldum ya valla, sezeryansa vurulması gerekiyor falan dediler Anlamadım ki yani

Ya bu erkolardan bir cacık olmaz geçen gün burada yazdılar doğum esnasında bayılan erkekler varmış abi sana noluyor bir sakin dur yerinde hep bir ilgi çekme çabası
Aynen. Erkekleri anlayamıyorum ya Arkadaşım eşiyle ebe okuluna falan gitmiş, işte eşi çok düşkün duruyordu bebeğe şuan adam kucağına almıyormuş oyalamıyormuş bile. İşe kaçıyormuş Adam 2. yaparız hemen diyordu, şimdi gerek yok bekleyelim falan. Adamın gözü korkmuş Sanki o çekti herşeyi Bir de doğuma giren erkekler artık kadını anne olarak görüş, bir daha yaklaşmakta çok güçlük çekebiliyorlarmış Çok dertleri var ya

Hastane çantası hazırlayan varmı hanımlar
Ben hazirladim ama daha yikamadim, haftaya yikamasini yapicam. Kendim icin sporcu cantasi bebek icin anne bebek bakim cantasina sigdi :)

1 Hastane cikisi set (alt ust takim ic zibin corap sapka eldiven penye battaniye)
1 alt ust takim 1 tulum 2 zibin 1 yedek sapka eldiven corap
1 kalin battaniye 10 bez 2 alt acma ortusu pisik kremi kasik biberon izotonik sulu islak mendil silikon gogus ucu ne olur ne olmaz kucuk cam biberon kendime 1 gecelik 1 pijama takimi 1 cikis icin eşofman takim depend bez gogus pedi ic camasiri ve corap

Annemle hazirladik cantada olan yazmayi unuttugum yok sanirim :)

Minnoş kalpleri hiçbir şeye dayanmıyor kadınlar ne yapsın olan hep kadına oluyor benimkide çok geç saatlere kadar uyumuyor normalde iyi çocuk doğunca gece ikiye üçe kadar sen bakarsın dedim çocuk doğduğunda saat 10 olduğu gibi ben yatıp uyurum dedi

ahahhahaja Çok komik ya . Bende eşime bebeği ana kucağı( kanguru varya)ile taşı diyorum, yok sepetle taşırım dıyor

Ben de bu hafta cumartesi günü 32 oluyorum aradım raporu cumartesi alabilir miyim diye randevu aldım o güne bilgilendiririm sizi de sağlıkla gelsin tüm bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…