Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Bilmediği konuya ya bunu araştırayım dönüş yapayım ya da Dr una sor demesi lazım. Takip etmiyorsa da emin olmadığı yorumu yapmamalı. Ben aktif çalışıyorum yıllardır, lisansustu egitim de aldim ama hiçbir zaman net bilmediğim emin olmadığım konuda yorumda bulunmadim hastalara. Sağlık konusu şakaya gelecek birsey değil

Kesinlikle haklısın. Bu şekilde insanı tedirgin de ediyorlar zaten.

Benimkide aynı işte riskli gebe ilan etti beni tetanoz aşısı vurmadı senin erken doğum riskin var diyerek şimdide benim gidip vurdurasım gelmiyor hala vurdurmadım şimdide gel vuralım diye arayıp duruyor garipler

Bende progestan kullandim bir ay zaten onlem amacli ufacik ihtimalde veriliyor.
Doktor risk yok dememis muayenemi etti ebe sanki nerden bilecek
Yurtdisindaki makakeleri ve kitaplari okudugumda orda surec ebeyle gidiyor doktor gormuyorlar bile ama ebeleri ona gkre geliştiriyor kendini. Bizimkiler arkadasin da dedigi gibi guncellemiyor bilgilerini sabit fikirliler, chat gpt onlsrdwn iyi biliyor

Veriyorlar canım fark etmiyor. Ocak ayında da bu grupta görecegiz artık o haberleri ilk haberi belki de benden alırsınız hayırlısıyla zamanında gelsinler inşallah

Nst de sonuç ne oldu canım sancı cıktı mı

Anladım çok geçmiş olsun ben çalışıyorum mecburen kalkmak zorundayım haftaya doktor randevum var inşallah kötü bir durum yoktur

Veriyorlar canım fark etmiyor. Ocak ayında da bu grupta görecegiz artık o haberleri ilk haberi belki de benden alırsınız hayırlısıyla zamanında gelsinler inşallah
Ayyy böyle yazdığınızda çok heyecanlanıyorum Ocak sonlarına doğru doğumların başlayacağını düşünüyorum bende

Şu hikayeler umut verici Allah bize de nasip eder inşallah

Amin inşallah Şu kadınların erkeklerden daha güçlü olması boşuna değil Hep bir savaş sjjdk

Bende varım malesef ve sabah 6 da kalkıp işe gidiyorum birde gece kızım uyandırıyor ve Sibel ağrımdan asla uyuyamıyorum ne yapıcam bilmiyorum
Ay Rabbim yardımcın olsun şikayetimden utandım gerçekten çalışan anne olmak daha zor kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…