- 16 Ekim 2016
- 3.785
- 3.192
- 133
Bilmediği konuya ya bunu araştırayım dönüş yapayım ya da Dr una sor demesi lazım. Takip etmiyorsa da emin olmadığı yorumu yapmamalı. Ben aktif çalışıyorum yıllardır, lisansustu egitim de aldim ama hiçbir zaman net bilmediğim emin olmadığım konuda yorumda bulunmadim hastalara. Sağlık konusu şakaya gelecek birsey değilSağlık ocağında ki ebeler de güncel bilgiler yok ya. Bizim ebe de bir degisik. Beta takibi yaparken bana diyor. Her gün iki katı artması lazım.Başka şeyler de var anlatmadigim ama kendileri güncel bilgileri takip etmeleri gerekiyor diye düşünüyorum. Çoğu etmiyor malesef.
Kesinlikle haklısın. Bu şekilde insanı tedirgin de ediyorlar zaten.Bilmediği konuya ya bunu araştırayım dönüş yapayım ya da Dr una sor demesi lazım. Takip etmiyorsa da emin olmadığı yorumu yapmamalı. Ben aktif çalışıyorum yıllardır, lisansustu egitim de aldim ama hiçbir zaman net bilmediğim emin olmadığım konuda yorumda bulunmadim. Sağlık konusu şakaya gelecek birsey değil
Benimkide aynı işte riskli gebe ilan etti beni tetanoz aşısı vurmadı senin erken doğum riskin var diyerek şimdide benim gidip vurdurasım gelmiyor hala vurdurmadım şimdide gel vuralım diye arayıp duruyor gariplerYaa ebe olayına yorum yapmak istedim okuyunca. Benim ebe de beni çok strese sokuyor. Aşı için gidecektim sırf bu yüzden gidesim gelmiyor kadinla muhatap olasım yok. Dün iş yerinde çalışılırken 2 kez aradı müsait değildim ama sonra dönesim de gelmedi aramadım bugün de. Ben de sağlıkçıyım ama kadın doğuma ilgim yok pek bir de hormonlar malum etkileniyorum saçma yorumlar yaptığında. Dr um bana erken doğum riski diye birsey demediği halde bana senin erken doğum riskin var falan dedi. Sebep de ilk 4 ay düşük riskiyle progestan kullanmam ve daha önceki kayıp öyküm ona göre
Bende progestan kullandim bir ay zaten onlem amacli ufacik ihtimalde veriliyor.Yaa ebe olayına yorum yapmak istedim okuyunca. Benim ebe de beni çok strese sokuyor. Aşı için gidecektim sırf bu yüzden gidesim gelmiyor kadinla muhatap olasım yok. Dün iş yerinde çalışılırken 2 kez aradı müsait değildim ama sonra dönesim de gelmedi aramadım bugün de. Ben de sağlıkçıyım ama kadın doğuma ilgim yok pek bir de hormonlar malum etkileniyorum saçma yorumlar yaptığında. Dr um bana erken doğum riski diye birsey demediği halde bana senin erken doğum riskin var falan dedi. Sebep de ilk 4 ay düşük riskiyle progestan kullanmam ve daha önceki kayıp öyküm ona göre
Hmm evet o his rahatsız eder insanı. Acaba dönecek mi ben de çok merak ediyorum nerdeyse 2 aydır bu pozisyondayızYalnız benimkinin ayakları da sağ alt tarafta o yüzden bayağı sıkışmış kalmış.
Ay ben de ayrılcam inşallah 2 haftaya. Hadi geçmiş olsun sana gerçekten yatmak istiyorum sonrasını umursamadanBu cuma izne ayrılıyorum hanımlarrartık dana gibi yatma vakti
İnsan bebeğe odaklanamıyor ki çalışırken sürekli ayakta sürekli stres hali.. 32 de ayrılcam nolacaksa olsun fjjfhAy ben de ayrılcam inşallah 2 haftaya. Hadi geçmiş olsun sana gerçekten yatmak istiyorum sonrasını umursamadan
Veriyorlar canım fark etmiyor. Ocak ayında da bu grupta görecegiz artık o haberleri ilk haberi belki de benden alırsınızAralık anneleri grubuna bakıyorum hep. Doğumlar başlamış. O mesajları görmek bile heyecan verici. Çok az zamanımız kaldı.
27 aralıkta 32+0 oluyorum. Cumartesi gününe denk geliyor. Çalışabilir raporu alacağım.
Cumartesi de rapor veriliyor değil mi bilen var mı acaba?
Nst de sonuç ne oldu canım sancı cıktı mıKızlar bugün kontrolüm vardı karnın bir tarafında çıkıntı çıkması sertleşme regl sancısını vs herşeyi sordum sertleşme tüm karında olsa bile düzenli aralıklarla sertleşmediği ve sancı gibi bir ağrı getirmediği sürece endişelenme dedi bebek bazen bir tarafa toplanır şeklini değiştirir dışarıdan farklı bir görüntü olabilir bu sorun değil dedi arada sancı girerse çok şiddetli ve düzenli olmadığı sürece korkmayın dedi.Bebiş biraz önden gidiyormuş nst ye alacaklar
Ben de bende 32+0 da direkt izne ayrılıcam Allah izin verirse 2 haftam kaldıİnsan bebeğe odaklanamıyor ki çalışırken sürekli ayakta sürekli stres hali.. 32 de ayrılcam nolacaksa olsun fjjfh
Anladım çok geçmiş olsun ben çalışıyorum mecburen kalkmak zorundayım haftaya doktor randevum var inşallah kötü bir durum yokturBen varım 24 haftalktan beri yatıyorum progestan fitil kullanıyorum haftada bir muyane oluyorum evde çok işim olmadıkca kalmıyorum evim 5. Kat dışarı hiç çıkmıyorum önce bu haftaları hayal ettim şimdi hedef 32 34 sonrasında korkuyorum Allah’ın izniyle
Ayyy böyle yazdığınızda çok heyecanlanıyorum Ocak sonlarına doğru doğumların başlayacağını düşünüyorum bendeVeriyorlar canım fark etmiyor. Ocak ayında da bu grupta görecegiz artık o haberleri ilk haberi belki de benden alırsınızhayırlısıyla zamanında gelsinler inşallah
Şu hikayeler umut verici Allah bize de nasip eder inşallahAmin inşallah, benim arkadaşım daha yeni doğum yaptı plasenta previaydı onu da korkutmuşlar 37-38 haftalar arası doğum yaptı, çok şükür kendisi de bebeği de iyi sadece bir gece hastanede yatıp bebeğiyle sağlıklı bir şekilde çıktı hastaneden. Ki onunda kanamaları oluyordu. Çok şükür kanamanız yok inşallahta olmaz.ama olursa da lütfen korkmayın paniklemeyin arkadaşımda sürekli oluyordu hatta 32. Haftada yatırdılar doğum olabilir diye sonra sabahına çıktı 38. Haftaya kadarda bebek bekledi öyle geldi. Hiç korktuğu gibi de olmadı doğumu.
Amin inşallahBiz bugün tam 30+1 olduk çok şükür büyüdüler buraya kadar geldik Allah’ın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız. Çok güzel bir dönemdeyiz hayatımızın en özel en güzel dönemlerinden biri tadını çıkaralım
Ay Rabbim yardımcın olsun şikayetimden utandım gerçekten çalışan anne olmak daha zor kolaylıklar diliyorumBende varım malesef ve sabah 6 da kalkıp işe gidiyorum birdegece kızım uyandırıyor ve Sibel ağrımdan asla uyuyamıyorum ne yapıcam bilmiyorum
Ben yarın bebeğin kıyafetlerini yıkamaya başlayacağım sonraki hafta ütü işleri falan bitince hastane çantasını hazırlamış olurum herhaldeHastane çantası hazırlayan varmı hanımlar
Ya benimkide ayaklarını yüzüne çekmiş, dr bile şaşırdı. Nası yaptı diyorYalnız benimkinin ayakları da sağ alt tarafta o yüzden bayağı sıkışmış kalmış.
Anladım çok geçmiş olsun ben çalışıyorum mecburen kalkmak zorundayım haftaya doktor randevum var inşallah kötü bir durum yoktur
Ya bu erkolardan bir cacık olmaz geçen gün burada yazdılar doğum esnasında bayılan erkekler varmış abi sana noluyor bir sakin dur yerinde hep bir ilgi çekme çabasıAmin inşallahŞu kadınların erkeklerden daha güçlü olması boşuna değil Hep bir savaş sjjdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?