Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    54
Ben bebeği hissedemiyorum henüz sanki karnım boşmuş gibi😁 Ama cuma embrıyoyu görürüm umarım. Umarım cuma gösterir keratalar🥰🥰🥰
Bence zaten bu zamanlarda hissetmek mümkün değil bulantım veya ağrım vs olmasa bana da boş gibi geliyor karnım ilerleyen zamanlarda hareketlerini hissedince geçer bu his diye düşünüyorum

Bence zaten bu zamanlarda hissetmek mümkün değil bulantım veya ağrım vs olmasa bana da boş gibi geliyor karnım ilerleyen zamanlarda hareketlerini hissedince geçer bu his diye düşünüyorum
Bulantınız nasıl ne boyutta? Kacıncı haftanız? Ya benim 2 gundur midem şişti bulanmıyordu sanki yanıyordu . Ben soda içtim dayanamadım. Bugün hafif bulanır gibi oldu ama şimdi iyiyim. İştahım kesiliyor.

Bulantınız nasıl ne boyutta? Kacıncı haftanız? Ya benim 2 gundur midem şişti bulanmıyordu sanki yanıyordu . Ben soda içtim dayanamadım. Bugün hafif bulanır gibi oldu ama şimdi iyiyim. İştahım kesiliyor.
Sekizinci haftamdayim canım .altıncı haftaya girerken aşırı bir bulantı başlamıştı yedinci haftada prilam verdi doktor ilacı aldığım günlerde hiç bulantım olmuyor ama her gün de içmiyorum açıkçası icmedigim günlerde yine alttan alttan o bulantı oluyor .benim bulantım zirvede iken bile iştahım var her şeyi canım istiyor ama önüme gelince midem kalkiyordu ilaçtan sonra rahatladım diyebilirim.sen Hac haftaliktin kaçırmışım

Sekizinci haftamdayim canım .altıncı haftaya girerken aşırı bir bulantı başlamıştı yedinci haftada prilam verdi doktor ilacı aldığım günlerde hiç bulantım olmuyor ama her gün de içmiyorum açıkçası icmedigim günlerde yine alttan alttan o bulantı oluyor .benim bulantım zirvede iken bile iştahım var her şeyi canım istiyor ama önüme gelince midem kalkiyordu ilaçtan sonra rahatladım diyebilirim.sen Hac haftaliktin kaçırmışım
Benim 6 haftaya yaklaştı.Bulantı yaşamaktan öok korkuyorum bir de🥲 Acaba cuma gidicem doktora söylesem mi? Sizce soda zararlı mı? Ben soda içiyorum

Benim 6 haftaya yaklaştı.Bulantı yaşamaktan öok korkuyorum bir de🥲 Acaba cuma gidicem doktora söylesem mi? Sizce soda zararlı mı? Ben soda içiyorum
Ne kadar doğrudur bilmiyorum geçenlerde sağlıkla alakalı bir sayfada güncel markaların gebelikte tüketilmemesi gerektiğini görmüştüm.bir marka söylüyorlardı bu kullanılabilir diye ama unuttum adını . açıkçası normalde soda içen bir insan olmadığım için çok araştırmadım doktoruna gidince daha doğru bilgi alırsın bence .bulantıya da yapacak bir şey yok umarım daha fazlasını yaşamazsın ama yaşarsan da zaten doktor ilaç verir canım biraz dişimizi sıkacağız bebeklerimiz için 🫶🏻

Sade maden suyu içindeki minerallarden ve magnezyum dan dolayı çok faydalı günde 1 tane muhakkak için meyveli soda içmeyin full şeker çünkü

Sade maden suyu içindeki minerallarden ve magnezyum dan dolayı çok faydalı günde 1 tane muhakkak için meyveli soda içmeyin full şeker çünkü
Günde bir şişe sorun olmaz diye biliyorum hatta içeriğindeki minerallerden dolayı yararlı
Çok teşekkürler. Valla anca rahatlıyorum soda ile, şimdide içim rahatladı🥰

Gebeliğin ortasından sonra zaten kilo alımı hızlanacak canım o zaman alırsın diye düşünüyorum.Ben de sezeryandan çok korkuyorum normal doğumdan da korkuyorum ama normal doğum daha mantıklı geliyor sezeryandan sonra bebeğimle ilgilenirken daha çok zorlanırım gibi geldiği için ama zaman neyi gösterir bilemiyoruz tabiki
En kolay sağlıklı nasıl geçecekse öyle olur inşallah 🤲

Rabb'im korktuğunuza uğratmasın inşallah, şimdi bunu yazarken ezan okunuyor. Size dua ettim, Rabb'im kucağınıza almanızı nasip etsin kolaylıkla. Bende 3te gideceğim doktora, 2 kese göründü. Kalp atışı için gideceğiz. Çok korkuyorum, hayırlı sonuçlar alalım hepimiz inşallah 🤲🏼
Doktor muayene nasıl geçti son durum nedir canım bebişler ne durumda hayırlı haberlerle gell ✨🤍🫂

Kızlar ben yediğim her yemekten sonra mide yanması yaşıyorum ve saatlerce geçmiyor yediğim herşey çok ağır geliyor sanki midem ağır yemek ve yağlarla dolu gibi hissediyorum ne yapacağımı şaşırdım artık bu histen nasıl kurtulacağım

Kızlarr hamilelik fikri size de hala çok ilginç geliyor mu? Ben hala şaşkınım. Geçen hafta çok uyku halim vardı bu hafta geçti , sabah mide bulantım oluyo . Bi de inanılmaz keskin koku alıyorum 🤭 kendime deodorant falan asla sıkamıyorum.
Çatlak kremi vs için erken mi daha sizce ? ☺️

Kızlar ben yediğim her yemekten sonra mide yanması yaşıyorum ve saatlerce geçmiyor yediğim herşey çok ağır geliyor sanki midem ağır yemek ve yağlarla dolu gibi hissediyorum ne yapacağımı şaşırdım artık bu histen nasıl kurtulacağım
Doktoruna danış canım belki rennie gibi mide yanması için bi tablet verir. Bide baharatlı falan yememeye çalış bi süre belki ağır geliyordur bu ara biraz sebze çorba meyve ağırlıklı beslenmeyi dene istersen

Benim de olmuştu canım öyle yoğun yandığı zaman normal yemekten ziyade yayla çorbası gibi hafif çorbalar ve haşlama sebze tüketiyorum iyi geliyor yine de doktoruna söylersin gidince

Kızlarr hamilelik fikri size de hala çok ilginç geliyor mu? Ben hala şaşkınım. Geçen hafta çok uyku halim vardı bu hafta geçti , sabah mide bulantım oluyo . Bi de inanılmaz keskin koku alıyorum 🤭 kendime deodorant falan asla sıkamıyorum.
Çatlak kremi vs için erken mi daha sizce ? ☺️
Bence çatlak kremi için daha erken canım kilo almaya başlayıp da göbeğim çıkmaya başlayınca çatlak kremi kullanmayı düşünüyorum ben .bana hamilelikten ziyade aşırı evham yüklendi 😂her şeye evham yapıyorum geçen kalp atışı dinlemeye gideceğimde ya kalbi atmiyorsa diye ağlayarak gittim .hayatta en sevdiğim koku kahve kokusu olabilir o bile burnuma kötü gelir oldu 😂

Bence çatlak kremi için daha erken canım kilo almaya başlayıp da göbeğim çıkmaya başlayınca çatlak kremi kullanmayı düşünüyorum ben .bana hamilelikten ziyade aşırı evham yüklendi 😂her şeye evham yapıyorum geçen kalp atışı dinlemeye gideceğimde ya kalbi atmiyorsa diye ağlayarak gittim .hayatta en sevdiğim koku kahve kokusu olabilir o bile burnuma kötü gelir oldu 😂
Bende böyle ya doktorun kapısında ağlayarak bekliyorum korkudan

Doktor muayene nasıl geçti son durum nedir canım bebişler ne durumda hayırlı haberlerle gell ✨🤍🫂
Kalp atışlarını duyduk çok şükür ❤️ Biri büyük diğeri daha küçük ve nazlı 🤭 şimdilik herşey yolunda, 3 hafta sonra gel dedi doktorum. Rabb'im kucaklarımızı doldursun inşallah 🥰

Back
X