- 29 Haziran 2024
- 1.840
- 2.433
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.621
Yaa o stresle onların kötü muamelesi hiç çekilmezCanım tercih senin ama ben özelden yana oldum hep sebebi devlette zaten doğum yapmam çok ebe arkadaşım var kötü muamele ediyorlar onlarda gördükten sonra gelemem ben öyle şeylereözel daha konforlu daha özenli davranıyorlar diye düşünüyorum
Bu çok kişisel bir tercih bence doktorunla iletişimin güzelse,güven yönünden iyi hissediyorsan vs gerek yok bence .ama bu konularda rahat hissetmiyorsan özelde de bakabilirsin.benim doktorum devlette ve çok uzun süredir tanıdığım çok güvendiğim birisi olduğu için özel arayisina girmedim,kendi doktorumun özeli olsaydi giderdim ama yok o yüzden devlette devam etmeyi düşünüyorumKızlar eşim devlette olduğu için ben devlete gidiyorum şimdilik ama sizce kendime özelde doktor bulayım mı?
Ay inşAllah gönlüne göre bir doktor bulursun canım ya doktor seçmek çok zor bu dönemdeEvet biliyorum canımbende ondan öyle dedim kuşum cuma da gideyim aşırı rahatlayacam bende 12.haftaya kadar gitmem tekrar memlekete gidip ordan doktor seçecem artık kendime
Canım etkilemek istemem ama gözlerimle gördüm duydum resmen kötü muamele hatta kızmıştım arkadaşıma neden böyle davranıyorsunuz diye hergün yüzlercesi gelip doguruyor bunlarla mı uğraşacağız diyorduYaa o stresle onların kötü muamelesi hiç çekilmezBende doktor araştırayım.
Öyle canım ama seçenek çok memleket Mersin şuan görev gereği Siirt’te yaşıyorum burda iki tane doktor var sadece özel hastane sözde ama özel demeye bin şahit isterAy inşAllah gönlüne göre bir doktor bulursun canım ya doktor seçmek çok zor bu dönemde
Benim yaşadığım yerde bu tarz biyerÖyle canım ama seçenek çok memleket Mersin şuan görev gereği Siirt’te yaşıyorum burda iki tane doktor var sadece özel hastane sözde ama özel demeye bin şahit ister
Yaa benim sonucun çıkmasına daha var. Birsey varsa başlamış olmamız gerekirdi bebek gorundu çünkü. Korkuyorum birsey çıkmaz inşallah da gerek yoktur. Aklıma gelince içim içimi yiyor2 hafta sonra dedi kuşum kan pıhtılaşması da iki heterozigot vardı ya corasprin yazdı hap birde onu verdi
Sizin gittiğiniz yerde cihazlar nasıl?Bu çok kişisel bir tercih bence doktorunla iletişimin güzelse,güven yönünden iyi hissediyorsan vs gerek yok bence .ama bu konularda rahat hissetmiyorsan özelde de bakabilirsin.benim doktorum devlette ve çok uzun süredir tanıdığım çok güvendiğim birisi olduğu için özel arayisina girmedim,kendi doktorumun özeli olsaydi giderdim ama yok o yüzden devlette devam etmeyi düşünüyorum
Duyulur bence6 haftalık oluyor. İnşallah bende duyarım.
Aaa evet çok olaylı olmuş burda da yıllar önceBenim yaşadığım yerde bu tarz biyerBu tarz bir özel hastane var, eşim bebeği çalarlar diyo
Evet dr. Ben eşimin yanında doğurmayı düşünüyorum. Duygusal olarak iyi hissederim diye. Annemide çağırırım yanıma büyük ihtimal. Hastane rahat olmaz, pis olur korkusu var bende.Aaa evet çok olaylı olmuş burda da yıllar öncezaten burda doğum yapmam canım memelekete gidince gelmeyi düşünmüyorum burda kimsem yok orda annem ablam var bana bakacak kişi çok birde daha iyi doktorları ilk zamanlar burdayım diye gidiyorum yoksa hayatta gitmem eşiniz doktor yada hemşireyse tanır ordaki doktorları sizin için şuan devlet daha iyi gibi doğuma orda mı düşünüyorsunuz
Benim gittiğim yerde hem personel hem cihazlar iyi bence . gösterilen muamele de yerden yere değişiyor şu anlık her şeyden gayet memnunum nerdeyse özele gitmişim gibi rahatım o yüzden devlette devam etmeyi düşünüyorum ama işte malesef ki böyle şeyler yerden yere çok değişiyor o yüzden çok kişisel bir kararSizin gittiğiniz yerde cihazlar nasıl?
Bende bir bakayım nasıl gidiyor ona göre karar vereyim. TeşekkürlerBenim gittiğim yerde hem personel hem cihazlar iyi bence . gösterilen muamele de yerden yere değişiyor şu anlık her şeyden gayet memnunum nerdeyse özele gitmişim gibi rahatım o yüzden devlette devam etmeyi düşünüyorum ama işte malesef ki böyle şeyler yerden yere çok değişiyor o yüzden çok kişisel bir karar
İçim rahatladı su anda benim doktorum çok mu erteledi diye düşündüm ama bana daha kalp atışını dinletmediBen de yedi haftalıkken gitmiştim 12 haftalık olunca çağırdı tekrar canım .
Anladımmm o zaman hayırlı yolculuklar inşallah guzelce gidip gelirsinCanım ben geçen hafta ilke kez Salı günü kese için gittim ama az da olsa kalp atışı duyduk süprz oldu ama doktorum bebeği ölçmedim dedi amaç keseydi ona kalsa dinletmeyecekti ben kalp atımını ekranda görünce az dinletti bir gafta sonra gel dedi ben de cuma gideyim dedim yani şöyle söylim herkes bir kese bir kalp atışı için gidiyorya ben daha bir kez gittim bu iki olacak yani benim adete göre ultrason farklı çıktı canım arada 4 gün oynuyor yani Oyüzden doktorum adeti baz almayız dedi zaten bir dahakine 3 4 hafta sonra giderim birde memlekete gitmek istiyorum doktorun görüşünü alayım dedim yolculuk konusunda
Ya sadece kese göründü doktorda sonra doktor bana yanlış ilaç yazmis eczaneye gidince fark ettim hamilelerin içmemesi gereken bir ilaç sonra ben doktora geri döndüm vs.. sonra karar verdim o doktoru değiştirmeye o doktorda yanlış ilaç yazan doktor beni 1 hafta sonra çağırmıştı bende 1 hafta sonra kendi bulduğum doktora daha doğrusu eşimi senelere once doğurtan tecrubeli doktora gittim o da ozelde böyle böyle dedim doktor bana neden geldin ki şimdi çok küçüktür göremeyiz dedi halbuki herkes o haftalarda kalp atisi falan duyuyordu yani 5 veya 6 haftaliktim o zaman 1 ay sonra gel dedi ama sen nasıl istersen bence dayan 1 hafta dedi bende hani neden dedim doktor diyor ki ultrasonlar zararlı değil diyorlar ama bunu bilemeyiz senin kararın dedi bende doktor öyle deyince bi çekindim 2 kez ultrasona girmiştim o zamana kadar ama doktorlar sokuyor yani ultrasona şimdi baksamda ufak bosey göremeyiz dedi dediği tarihte ben 9 veya 10 haftalik olucam içim içimi kemiriyor ha şu an bir aksilik vücudumda hissetmiyorum ama kalp atışı var mi yok mu merak içindeyim bide doktor haftasına takılma gelince bakarız oynamalar olur dedi biraz uzun yazdım ama bu şekildeKızlar ben pazartesi gittigimde Dr bana normalde 2 hafta sonra çağırırım onda da sorun yoksa ayda 1 e düşürürüz normalde ama sen çok tedirginsin Bi kaybın olduğu için, bu sefer de 1 hafta yapalım sonra hersey yolundaysa arayı açmaya başlarız dedi. Yani 1 ay sonra gelin dediyse sevinin hersey güzel ki öyle demişrisk olsa daha sıkı takibe alırdı. Biliyorum her gün görme şansımız olsa her gün görmek isterdik o ayrı sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri
Ya o diyor ki devlet hastanesi daha iyi. Ama hastane çok büyük gerçekten. Geçen gittiğimde karın ultrasonunun cihazını çok iyi değil dedi doktor. Ama yine de gördü keseyi. Bu yenidoğan olayları olduya, ondan korkuyor. O iyi diyor ama korktuğu içinde biraz ondan olabilir. Biraz daha devam edeyim, krar vereyim bendeEşin de bu konuda daha doğru bilgi verir bence çünkü o hastanenin işleyişini ,davranışları ,cihazları vs bizden çok daha iyi bilir o ne düşünüyor bu konuda?
Zaten kese görününce başlanıyor hemen hemen merak erme yakın zamanda çıkar iyi ki başından yaptırdın, bol bol kiraz ye su iç kirazda kanı sulandırıyor o zamana kadar,Yaa benim sonucun çıkmasına daha var. Birsey varsa başlamış olmamız gerekirdi bebek gorundu çünkü. Korkuyorum birsey çıkmaz inşallah da gerek yoktur. Aklıma gelince içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?