Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    57
Yaa o stresle onların kötü muamelesi hiç çekilmez Bende doktor araştırayım.

Kızlar eşim devlette olduğu için ben devlete gidiyorum şimdilik ama sizce kendime özelde doktor bulayım mı?
Bu çok kişisel bir tercih bence doktorunla iletişimin güzelse,güven yönünden iyi hissediyorsan vs gerek yok bence .ama bu konularda rahat hissetmiyorsan özelde de bakabilirsin.benim doktorum devlette ve çok uzun süredir tanıdığım çok güvendiğim birisi olduğu için özel arayisina girmedim,kendi doktorumun özeli olsaydi giderdim ama yok o yüzden devlette devam etmeyi düşünüyorum

Yaa o stresle onların kötü muamelesi hiç çekilmez Bende doktor araştırayım.
Canım etkilemek istemem ama gözlerimle gördüm duydum resmen kötü muamele hatta kızmıştım arkadaşıma neden böyle davranıyorsunuz diye hergün yüzlercesi gelip doguruyor bunlarla mı uğraşacağız diyordu özel pahalı maddi anlamda tabi herkes karşılayamıyor haliyle ama nebilim ben normalde de hastalanınca devlete gitmezdim insanın yüzüne bakmıyorlar

2 hafta sonra dedi kuşum kan pıhtılaşması da iki heterozigot vardı ya corasprin yazdı hap birde onu verdi
Yaa benim sonucun çıkmasına daha var. Birsey varsa başlamış olmamız gerekirdi bebek gorundu çünkü. Korkuyorum birsey çıkmaz inşallah da gerek yoktur. Aklıma gelince içim içimi yiyor

Sizin gittiğiniz yerde cihazlar nasıl?

Benim yaşadığım yerde bu tarz biyer Bu tarz bir özel hastane var, eşim bebeği çalarlar diyo
Aaa evet çok olaylı olmuş burda da yıllar önce zaten burda doğum yapmam canım memelekete gidince gelmeyi düşünmüyorum burda kimsem yok orda annem ablam var bana bakacak kişi çok birde daha iyi doktorları ilk zamanlar burdayım diye gidiyorum yoksa hayatta gitmem eşiniz doktor yada hemşireyse tanır ordaki doktorları sizin için şuan devlet daha iyi gibi doğuma orda mı düşünüyorsunuz

Kızlar ben pazartesi gittigimde Dr bana normalde 2 hafta sonra çağırırım onda da sorun yoksa ayda 1 e düşürürüz normalde ama sen çok tedirginsin Bi kaybın olduğu için, bu sefer de 1 hafta yapalım sonra hersey yolundaysa arayı açmaya başlarız dedi. Yani 1 ay sonra gelin dediyse sevinin hersey güzel ki öyle demiş risk olsa daha sıkı takibe alırdı. Biliyorum her gün görme şansımız olsa her gün görmek isterdik o ayrı sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri

Evet dr. Ben eşimin yanında doğurmayı düşünüyorum. Duygusal olarak iyi hissederim diye. Annemide çağırırım yanıma büyük ihtimal. Hastane rahat olmaz, pis olur korkusu var bende.

Sizin gittiğiniz yerde cihazlar nasıl?
Benim gittiğim yerde hem personel hem cihazlar iyi bence . gösterilen muamele de yerden yere değişiyor şu anlık her şeyden gayet memnunum nerdeyse özele gitmişim gibi rahatım o yüzden devlette devam etmeyi düşünüyorum ama işte malesef ki böyle şeyler yerden yere çok değişiyor o yüzden çok kişisel bir karar

Eşin de bu konuda daha doğru bilgi verir bence çünkü o hastanenin işleyişini ,davranışları ,cihazları vs bizden çok daha iyi bilir o ne düşünüyor bu konuda?

Bende bir bakayım nasıl gidiyor ona göre karar vereyim. Teşekkürler

Anladımmm o zaman hayırlı yolculuklar inşallah guzelce gidip gelirsin

Ya sadece kese göründü doktorda sonra doktor bana yanlış ilaç yazmis eczaneye gidince fark ettim hamilelerin içmemesi gereken bir ilaç sonra ben doktora geri döndüm vs.. sonra karar verdim o doktoru değiştirmeye o doktorda yanlış ilaç yazan doktor beni 1 hafta sonra çağırmıştı bende 1 hafta sonra kendi bulduğum doktora daha doğrusu eşimi senelere once doğurtan tecrubeli doktora gittim o da ozelde böyle böyle dedim doktor bana neden geldin ki şimdi çok küçüktür göremeyiz dedi halbuki herkes o haftalarda kalp atisi falan duyuyordu yani 5 veya 6 haftaliktim o zaman 1 ay sonra gel dedi ama sen nasıl istersen bence dayan 1 hafta dedi bende hani neden dedim doktor diyor ki ultrasonlar zararlı değil diyorlar ama bunu bilemeyiz senin kararın dedi bende doktor öyle deyince bi çekindim 2 kez ultrasona girmiştim o zamana kadar ama doktorlar sokuyor yani ultrasona şimdi baksamda ufak bosey göremeyiz dedi dediği tarihte ben 9 veya 10 haftalik olucam içim içimi kemiriyor ha şu an bir aksilik vücudumda hissetmiyorum ama kalp atışı var mi yok mu merak içindeyim bide doktor haftasına takılma gelince bakarız oynamalar olur dedi biraz uzun yazdım ama bu şekilde

Eşin de bu konuda daha doğru bilgi verir bence çünkü o hastanenin işleyişini ,davranışları ,cihazları vs bizden çok daha iyi bilir o ne düşünüyor bu konuda?
Ya o diyor ki devlet hastanesi daha iyi. Ama hastane çok büyük gerçekten. Geçen gittiğimde karın ultrasonunun cihazını çok iyi değil dedi doktor. Ama yine de gördü keseyi. Bu yenidoğan olayları olduya, ondan korkuyor. O iyi diyor ama korktuğu içinde biraz ondan olabilir. Biraz daha devam edeyim, krar vereyim bende

Yaa benim sonucun çıkmasına daha var. Birsey varsa başlamış olmamız gerekirdi bebek gorundu çünkü. Korkuyorum birsey çıkmaz inşallah da gerek yoktur. Aklıma gelince içim içimi yiyor
Zaten kese görününce başlanıyor hemen hemen merak erme yakın zamanda çıkar iyi ki başından yaptırdın, bol bol kiraz ye su iç kirazda kanı sulandırıyor o zamana kadar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…