Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
Teşekkür ederimm netten baktım ama tecrübe edenlere de sorayım dedim evhamlandim Bi an iyiyim şükür diğer doz saatinde evde olcam artık yapacak birsey yok.

Teşekkür ederimm netten baktım ama tecrübe edenlere de sorayım dedim evhamlandim Bi an iyiyim şükür diğer doz saatinde evde olcam artık yapacak birsey yok.
Bir güzel şey daha söyleyeyim. İlaç sektöründe çalışıyorum, merak ettim ve günlük kullanım dozuna da baktım. Normalde günlük kullanım 200-400 mg arası siz zaten günde 3 tane kullanıyorsunuz 600 mg eder. Merak etmeyin hiç bişey olmaz Allahın izniyle

Benimkiler 100 luk aslında acilde Dr 300 mg verdi yani 3x100 olarak oral kullan dedi ama çok fazla yan etki yaşadım. Özelde Dr a sordum. Bence sağlıklı gebelikte gerek yok, sagliksizsa kullansan da faydası olmayacak dedi. Çok rahatsız ediyorsa kullanma ama 1 hafta daha devam edebilirdin rahatsiz etmeseydi dedi. Vajinal kullanabilirsin dedi daha az yan etkisi olur. Ben de günde 2 kez almaya başlamıştım 100 mg olarak 2x1 vajinal. Bugün öğlen unuttum gece dozunda anca evde olacağım. Şükür ki ilk kullanma nedenim olan şikayetlerim yok şu an. Dr un da 1 hafta daha kullanımı bana bırakmış olması biraz moral oldu kesmiş de olabilirdik dedim kendi kendime kıymet verip bakıp geri dönüş yaptığın icjn çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Merhaba canım ben de tüp bebek annesiyim şuan 7+4 olarak devam ediyoruz bebişimle. Tüp bebek tedavisindeki ilaçlara devam ediyorsan eğer çok çok normal olduğunu söyledi doktorum özellikle pregesteron fitil ben de çok akıntı yaptı, bende bugun biraz fazla ayakta durdum hemen kasık ağrım başladı. iki gün önce kontrolde hiç bir sıkıntı yok tadını çıkar dedi doktorum.

Kızlar yarın altı haftayı dolduruyorum doktor sağlık ocağından bazı kan tahlilleri istedi ama ben memlekette olduğum için bu hafta çok yoğun geçti,yarın kalp atışı için gitmem gerekiyor ama tahlilleri yaptıraamadım ne yapsam bana akıl verin daha yeni geldik dinlenmeye çalışıyorum çok yorgun hissediyorum zaten tempolu bir hafta geçirdim bol bol dinlenmeye çalıştım

Doktor özelse sonradan baktirip mesaj olarak atılabilir oyle de bakar. Devletteyse doktorlar zaten kalp atışı duyulunca istiyorlar genelde. En kötü ihtimalle Bi dahaki kontrolde bakar

Ne demek ben de endişeleniyorum zaman zaman ve buraya yazdım. Birbirimize moral ve destek için var burası. Sevindim en kısa sürede sağlıkla fitillere de gerek kalmasın inşallah

Merhabalar hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza fitil kullanmıyorum hap olarak alıyorum. Ama hap olması da akıntıya sebep oluyordur belki. Teşekkür ederim

Ne demek ben de endişeleniyorum zaman zaman ve buraya yazdım. Birbirimize moral ve destek için var burası. Sevindim en kısa sürede sağlıkla fitillere de gerek kalmasın inşallah
Aminn Ben başta ağrılardan korkuyordum uykudan bile uyandiriyordu o derece kötü. O geçti bu çıktı. Sonra bulantilar. Her gün yeni güncelleme geliyor gibi o an hormonların etkisiyle insan sağlıklı da dusunemiyor koşup yazıyor buraya bizi bizden iyi kim anlayacak ki zaten hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz ve birbirimize destek oluyoruz bu platformun en güzel tarafı bu evet katiliyorum sana görmeden gönül bağı kuruyoruz burda, hiç tanımadığımız insanlardan dua alıyoruz dua ediyoruz

Kesinlikle katılıyorum. İyi ki varız. Bu süreçte yalnız olmadığımızı bilmek çok güzel

Merhaba hanımlar ben de aranıza yeni katılıyorum. Dün gebeliğimi öğrendim. Bir kaç gün sonra doktor randevum var. Bana verebileceğiniz bir tavsiye olursa çok mutlu olurum. İlk hamileliğim bu
Tatlı kuşum öncelikle hayırlı olsun, bol bol su iç folik asit kullanmıyorsan başla ama tabi doktorun yazar şeker ve hamur ürünleri tüketmemeye çalış gebeliğe uygun besinler araştır bu süreçte bol boş dinlen :) 6 haftalıkken kalp atışını duyarsın inşallah su gibi kolaylıkla akar gebeliğin

Bendeee minik balığımın kesesini gördüm şimdi kalp atışı içim bekliyorum daha çoook duaya ihtiyacım var canım arkadaşlarım beni de duada unutmayın bende hep size ediyorum bu kez inşallah sağlıkla kucağıma alırım

Merhaba hanımlar ben de aranıza yeni katılıyorum. Dün gebeliğimi öğrendim. Bir kaç gün sonra doktor randevum var. Bana verebileceğiniz bir tavsiye olursa çok mutlu olurum. İlk hamileliğim bu
Merhaba, Allah kucağınıza da almayı nasip etsin . Benim de ilk hamileliğim. Ben kaset testten sonra sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım. Sonrasında kadın doğum için randevu aldım. Ben öğrendiğimde 4 haftalıktı. Dr’a gideceğim gün ise bebek 5+6 olacak. Minik deneyimlerimden bahsedeyim
Sigara içiyordum anında bıraktım.
Beslenmeme dikkat etmeye başladım. Ara öğünlerde yoğurt,sür,kefir tercih ettim. Sabah mutlaka yumurta yedim. Bol bol su içtim. Paketli gıdalar yasak denildi buna uydum.
Çoğunlukla beyaz pamuklu iç çamaşırı tercih ettim. Lekelenme vs olursa takip edeyim diye.
Ağır kaldırmak veya boyunuzu aşacak yüksekliklere uzanmak yasak demişti doktorum.
Folik asit takviyesi kullanmaya devam ettim.
Evham yaptığım zamanlar oldu o zamanlar da Yusuf süresi ve Meryem suresini dinledim.
Benimle beraber aynı sokakta 5 kişi daha hamile kaldı. İnsanlar saçma sapan kıyas yapıyorlar şimdiden. Etkilenmemek adına iletişimimi sınırladım. Maneviyatımı güçlendirmeye çalışıyorum. Bana ve bebeğime iyi gelmeyecek tüm olumsuz durum ve davranışlardan uzak duruyorum.

Maşallah miniginee hadi bakalım bir dahaki sefere kendisini de görelim minik balığın ne zaman gel dedi tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…