- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.661
Yerleşme kanaması bu kadar geç olur muBenim pembe lekelenme oldu 1 kez. Daha önce kaybım olduğu için riskli gebelik dedi takip ediyorum devamı gelmedi şükür. Rengi ve miktarı nedir o da önemli. Yerleşme kanaması deniliyor bazen
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhabalar benimde Şubat 28 olarak gözüküyor pazartesi kan testi 916 çıktı bugün yineledik 1837 çıktı cuma yine gidicem hayırlısı inşallah 2. Gebeliğim ama ilki boş gebelikti 6 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım korkuyorum bunda da ya aynısı gibi olursa diye
Biz 5+1 de keseyi gördük 6+2 de kalp atışını duyduk canım. Sağlıkla gelsin bebişinCanım anneler selam,
Bugün 4+2 gebeyim
Kan tahlillerim iyi çıktı şükür.
Ancak size sorum şu;
Keseyi ne zaman görürüm
Kalp atışı ne zaman olur
Cumartesi 1 hafta izinde tatilde olacağım, doktor izindeyken ultrason ile görülebilir dedi.
Yorumlarınızı merak ediyorum ona göre tatilde kese görmeye gidip gitmeyeceğime karar vereceğim
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahdeğerleriniz çok güzel görünüyor. İçinizi ferah tutun, kaygılarınızdan uzaklaşın
Ay çok iyi ya izin dönüşü belki kalp atışını bile duyabilirim Allah’ın izni ileBiz 5+1 de keseyi gördük 6+2 de kalp atışını duyduk canım. Sağlıkla gelsin bebişin
Yani hala devam ediyormu miktarı rengi önemliÇok geçmiş olsun canım. Benim doktorum da olağan bir şey net bir sebebi yok dedi ama kırmızı kan görünce aşırı korktum
İlk bebeğimde 9 haftaya kadar kanamam oldu benim hatta bazıları bildiğin regl kanaması gibiydi. Duphaston ve dinlenmeyle geçti.Kızlar merhaba. Ben 6+1 haftalık hamileyim. Dün biraz kanamam oldu. Hemen acile gittim doktor hamilelikte olabiliyo. Bu aralar dinlen çok yorma kendini dedi ama içim hala tedirgin. Kalp atışını da duyduk ama kanama olması hiç içime sinmiyo. Aranızda kanaması olan oldu mu?
Evet benim sürekli oluyor, her muayenede de sorun yok olarak devam ediyor. Bende once pembe kirmizi, sonra da kahverengine dönüyo kan.. dr olabilir dedi. Bir de benim ikiz gebelik. O yuzden surekli yaşıyorum sanirim bunu.. ozetle cok ağır kıpkırmızı bir kan olmadikca sorun olmuyor. Biraz yatip dinlenmek gerekli. Progestan igne kullaniyor musunuz?Kızlar merhaba. Ben 6+1 haftalık hamileyim. Dün biraz kanamam oldu. Hemen acile gittim doktor hamilelikte olabiliyo. Bu aralar dinlen çok yorma kendini dedi ama içim hala tedirgin. Kalp atışını da duyduk ama kanama olması hiç içime sinmiyo. Aranızda kanaması olan oldu mu?
Kırmızı bitti şimdi azıcık kahverengi geliyo. Sanırım o kalan kan eskidi o geliyo artıkYani hala devam ediyormu miktarı rengi önemli
Ben de yatıyorum çok korkuyorum asla kalkmıyorum yerimden. Şimdilik kesildi gibi inşallah tekrar gelmez çok korkutucu bir durummuş kanamaİlk bebeğimde 9 haftaya kadar kanamam oldu benim hatta bazıları bildiğin regl kanaması gibiydi. Duphaston ve dinlenmeyle geçti.
Bir süre sadece yatmıştım. Canınızı sıkmayın
Evet hem prpgestan iğne hem de fitil kullanıyorum. Benim tüp bebek iki tane kese gözüktü birinin içi dolu diğerinin boş. Yeni tutundu ya da gelişimi durdu dedi doktor. İnşallah yeni tutunmuştur. İkinci kese de 6. Haftada ilk kez bugün gözüktü daha önceki muayenemde yoktuEvet benim sürekli oluyor, her muayenede de sorun yok olarak devam ediyor. Bende once pembe kirmizi, sonra da kahverengine dönüyo kan.. dr olabilir dedi. Bir de benim ikiz gebelik. O yuzden surekli yaşıyorum sanirim bunu.. ozetle cok ağır kıpkırmızı bir kan olmadikca sorun olmuyor. Biraz yatip dinlenmek gerekli. Progestan igne kullaniyor musunuz?
Ben de hem fitil (3×2) hem de gunde 1 igne yapiyorum. Bir sure boyle kanamali gidecek heralde diye düşünüyorum. Sorun olmasin da.. hep diken üstünde oluyor insan kanama olunca. Nerdeyse 3 haftadir her hafta oluyor.Evet hem prpgestan iğne hem de fitil kullanıyorum. Benim tüp bebek iki tane kese gözüktü birinin içi dolu diğerinin boş. Yeni tutundu ya da gelişimi durdu dedi doktor. İnşallah yeni tutunmuştur. İkinci kese de 6. Haftada ilk kez bugün gözüktü daha önceki muayenemde yoktu
Yaa tebrik ederim maşallah siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz ? Bende bugün gittim dediğiniz gibi az bi kalp atışı duyuldu doktor nefesini verirken tut öyle duyabilirz dedi henüz küçük ama bi sıkıntı yok dedi bir ay sonraya randevu verdi ama benim kafama takıldı minik minik ses vardı internetteki videolarda hep farklı gördüm ben beni çok endişelendirdi bu durumCanım ben geçen hafta ilke kez Salı günü kese için gittim ama az da olsa kalp atışı duyduk süprz oldu ama doktorum bebeği ölçmedim dedi amaç keseydi ona kalsa dinletmeyecekti ben kalp atımını ekranda görünce az dinletti bir gafta sonra gel dedi ben de cuma gideyim dedim yani şöyle söylim herkes bir kese bir kalp atışı için gidiyorya ben daha bir kez gittim bu iki olacak yani benim adete göre ultrason farklı çıktı canım arada 4 gün oynuyor yani Oyüzden doktorum adeti baz almayız dedi zaten bir dahakine 3 4 hafta sonra giderim birde memlekete gitmek istiyorum doktorun görüşünü alayım dedim yolculuk konusunda
Tebrik ederim canım benim inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırızCanım anneler selam,
Bugün 4+2 gebeyim
Kan tahlillerim iyi çıktı şükür.
Ancak size sorum şu;
Keseyi ne zaman görürüm
Kalp atışı ne zaman olur
Cumartesi 1 hafta izinde tatilde olacağım, doktor izindeyken ultrason ile görülebilir dedi.
Yorumlarınızı merak ediyorum ona göre tatilde kese görmeye gidip gitmeyeceğime karar vereceğim
Tebrik ederim aramıza hoşgeldin sağ salim kucağımıza aldığımız günleri burada kutlarız inşallahSelam kızlar
Sat 17 Mayıs benim de
9 gün gecikme ile kan testim 14.4 çıktı. Daha çok yeni
2. Gebeliğim, topiği görünce bir selam vereyim dedim, güzel süreçler diliyorum hepinize
Doppler USG nin gebeliğin erken döneminde gerekli olmadıkça kullanılmaması önerilir. Potansiyel olarak zararlı olabileceğine dair çalışmalar olduğu için. O yüzden uzun süreli/sık/gereksiz uygulama istenmez. Ama kesin bir neden sonuç ilişkisi kurulacak kadar kapsamlı çalışma yok, yine de önerilmez.Anladım. Dr konusu gerçekten çok sıkıntı. Bence başka bi dr bulun gidin durum boyleyse. Ben de çok sıkıntı yaşadım kaybettiğim bebegimde. O yüzden şimdi devlet-ozel beraber yürütüyorum. Pazartesi özele gitmiştim cuma da devlette randevum var. Öbür Pazartesi tekrar özelde var 1 haftalık arayla çağırdıklari için haftada 2 kez Dr a gitmisim gibi oluyor bu 2 hafta boyunca. Ama ultrasonun zararı olacağını hiç düşünmedim duymadım da böyle birsey. Radyasyon ile değil ses dalgaları ile görüntü alındığı için. Güvenli Bi yöntem olmasa neden yıllardır ultrason kullanılsın ki başka bi alternatif gelistirilirdi herhaldeinternetten yorumlara bakın araştırın. İçinize sinecek Dr bulana kadar bakın. Birine gittiniz yine beğenmezseniz başka bakın. Doğuma kadar aynı kişi takip edecek çünkü sonra. Kendimizi güvende hissetmedigimiz Dr la nasıl doğum yapabiliriz ki
Kaç haftalık canım seninki? Ben geçen hafta Salı günü gittim kese için 5+5 haftalık dedi ben kalp atışını görüntüde görünce kalbimi o dinleyelim dedim diye kısa dinletti sonra bir hafta sonra gel yine bakarız dedi çünkü daha küçük bebeği de ölçmedim dedi bu cuma gideceğim 7+1 haftalık oluyoruz cuma günü seninki küçüktür ilk kalp atışı çok hızlı olmaz canım sonradan dk daki hızı artar Oyüzden farklı gelmiştir sanaYaa tebrik ederim maşallah siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz ? Bende bugün gittim dediğiniz gibi az bi kalp atışı duyuldu doktor nefesini verirken tut öyle duyabilirz dedi henüz küçük ama bi sıkıntı yok dedi bir ay sonraya randevu verdi ama benim kafama takıldı minik minik ses vardı internetteki videolarda hep farklı gördüm ben beni çok endişelendirdi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?