Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    59
Benim pembe lekelenme oldu 1 kez. Daha önce kaybım olduğu için riskli gebelik dedi takip ediyorum devamı gelmedi şükür. Rengi ve miktarı nedir o da önemli. Yerleşme kanaması deniliyor bazen
Yerleşme kanaması bu kadar geç olur mu rengi kırmızıydı ama ağrı vs hiç yoktu bir anda kan gördüm günlük pedde şok oldum. Miktarı da çok değildi yani adet gibi değildi büyükçe bir leke gibiydi

Merhabalar benimde Şubat 28 olarak gözüküyor pazartesi kan testi 916 çıktı bugün yineledik 1837 çıktı cuma yine gidicem hayırlısı inşallah 2. Gebeliğim ama ilki boş gebelikti 6 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım korkuyorum bunda da ya aynısı gibi olursa diye

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah değerleriniz çok güzel görünüyor. İçinizi ferah tutun, kaygılarınızdan uzaklaşın

Biz 5+1 de keseyi gördük 6+2 de kalp atışını duyduk canım. Sağlıkla gelsin bebişin

İlk bebeğimde 9 haftaya kadar kanamam oldu benim hatta bazıları bildiğin regl kanaması gibiydi. Duphaston ve dinlenmeyle geçti.
Bir süre sadece yatmıştım. Canınızı sıkmayın

Evet benim sürekli oluyor, her muayenede de sorun yok olarak devam ediyor. Bende once pembe kirmizi, sonra da kahverengine dönüyo kan.. dr olabilir dedi. Bir de benim ikiz gebelik. O yuzden surekli yaşıyorum sanirim bunu.. ozetle cok ağır kıpkırmızı bir kan olmadikca sorun olmuyor. Biraz yatip dinlenmek gerekli. Progestan igne kullaniyor musunuz?

İlk bebeğimde 9 haftaya kadar kanamam oldu benim hatta bazıları bildiğin regl kanaması gibiydi. Duphaston ve dinlenmeyle geçti.
Bir süre sadece yatmıştım. Canınızı sıkmayın
Ben de yatıyorum çok korkuyorum asla kalkmıyorum yerimden. Şimdilik kesildi gibi inşallah tekrar gelmez çok korkutucu bir durummuş kanama

Evet hem prpgestan iğne hem de fitil kullanıyorum. Benim tüp bebek iki tane kese gözüktü birinin içi dolu diğerinin boş. Yeni tutundu ya da gelişimi durdu dedi doktor. İnşallah yeni tutunmuştur. İkinci kese de 6. Haftada ilk kez bugün gözüktü daha önceki muayenemde yoktu

Ben de hem fitil (3×2) hem de gunde 1 igne yapiyorum. Bir sure boyle kanamali gidecek heralde diye düşünüyorum. Sorun olmasin da.. hep diken üstünde oluyor insan kanama olunca. Nerdeyse 3 haftadir her hafta oluyor.
Sizin de inşallah ikiz gebelikten dolayi olmuştur. Rahim daha cok kasiliyormus..

Yaa tebrik ederim maşallah siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz ? Bende bugün gittim dediğiniz gibi az bi kalp atışı duyuldu doktor nefesini verirken tut öyle duyabilirz dedi henüz küçük ama bi sıkıntı yok dedi bir ay sonraya randevu verdi ama benim kafama takıldı minik minik ses vardı internetteki videolarda hep farklı gördüm ben beni çok endişelendirdi bu durum

Tebrik ederim canım benim inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız
Ben 5 haftalıkken keseyi görmüştüm 6 haftalık da da kalp atışı duydum kişiden kişiye göre değişir stres yapma endişelenme hayırlı haberlerle gel

Eklentiler

• 1750869730876.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 12
Selam kızlar
Sat 17 Mayıs benim de
9 gün gecikme ile kan testim 14.4 çıktı. Daha çok yeni
2. Gebeliğim, topiği görünce bir selam vereyim dedim, güzel süreçler diliyorum hepinize
Tebrik ederim aramıza hoşgeldin sağ salim kucağımıza aldığımız günleri burada kutlarız inşallah

Doppler USG nin gebeliğin erken döneminde gerekli olmadıkça kullanılmaması önerilir. Potansiyel olarak zararlı olabileceğine dair çalışmalar olduğu için. O yüzden uzun süreli/sık/gereksiz uygulama istenmez. Ama kesin bir neden sonuç ilişkisi kurulacak kadar kapsamlı çalışma yok, yine de önerilmez.

Kaç haftalık canım seninki? Ben geçen hafta Salı günü gittim kese için 5+5 haftalık dedi ben kalp atışını görüntüde görünce kalbimi o dinleyelim dedim diye kısa dinletti sonra bir hafta sonra gel yine bakarız dedi çünkü daha küçük bebeği de ölçmedim dedi bu cuma gideceğim 7+1 haftalık oluyoruz cuma günü seninki küçüktür ilk kalp atışı çok hızlı olmaz canım sonradan dk daki hızı artar Oyüzden farklı gelmiştir sana

Bugün benimde kontrolüm vardı 5+5 haftasıyla uyumlu çok şükür 7 Temmuz kontrole çağırdı ama inanılmaz kasık ve bel ağrım var bu kadar olması normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…