Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    57
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin Ama inanıyorum ben gelecek hayırlısı ile inşAllah. Hayırlı bir evlat olsun sizlere

Oyyyy maşallah yesinler onun kesesini İnanıyorumki hepimiz sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize. Biz de bugün kalp atışını duyduk çok şükür. Hayatımda duyduğum en güzel sesti…

Gözün aydın canım kaç haftalık oldunuz ? Bende cuma gideceğim tam 7+1 de
Siz yeni gitmiştiniz diye hatırlıyorum doktorunuz mu çağırdı tekrar yoksa siz mi gitmek istediniz benim doktorum beni 1 ay sonra çağırdı 17 temmuza denk geliyor 10 haftalik oluyorum o zaman sizinle adet tarihlerimizi yakın hatirliyorum benim doktorum beni bayaaa öteledi gibime geliyorr

Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin Ama inanıyorum ben gelecek hayırlısı ile inşAllah. Hayırlı bir evlat olsun sizlere
Yaaa canımmm Allah razı olsun güzel duaların için hepimizin sağlıklı tatlı bereketli hayatı olan uzun ömürlü evlatları olsun inşallah, böyle güzel kalpli annelerin duası benim için çok kıymetli

Ben de yedi haftalıkken gitmiştim 12 haftalık olunca çağırdı tekrar canım .

Oyyyy maşallah yesinler onun kesesini İnanıyorumki hepimiz sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize. Biz de bugün kalp atışını duyduk çok şükür. Hayatımda duyduğum en güzel sesti…
Yaaa kuşum ne mutlu sana çok sevindim Allah daha güzel günlerini de göstersin inşallah, Allah razı olsun geçen gebeliğimde anneler grubuna ha şu zaman gelsin geçsin yazılan derken derken hiç yazmak nasip olmadı ama bu gruba yazıp sizin dualarınızı alınca çok iyi hissediyorum, hep güzel haberler verelim inşallah her sabah işe gelirken hepimize dua ediyorum zikir çekiyorum

Kızlar eşim devlette olduğu için ben devlete gidiyorum şimdilik ama sizce kendime özelde doktor bulayım mı?

Canım ben geçen hafta ilke kez Salı günü kese için gittim ama az da olsa kalp atışı duyduk süprz oldu ama doktorum bebeği ölçmedim dedi amaç keseydi ona kalsa dinletmeyecekti ben kalp atımını ekranda görünce az dinletti bir gafta sonra gel dedi ben de cuma gideyim dedim yani şöyle söylim herkes bir kese bir kalp atışı için gidiyorya ben daha bir kez gittim bu iki olacak yani benim adete göre ultrason farklı çıktı canım arada 4 gün oynuyor yani Oyüzden doktorum adeti baz almayız dedi zaten bir dahakine 3 4 hafta sonra giderim birde memlekete gitmek istiyorum doktorun görüşünü alayım dedim yolculuk konusunda

Ben de yedi haftalıkken gitmiştim 12 haftalık olunca çağırdı tekrar canım .
Ama kızlar sizler iki defa gittiniz ben daha bir kere gittim kese içindi o bebeği ölçmedi ve bir hafta sonra gel dedi normalde Salı gidecektim ama ben biraz büyüsün diye cuma gideyim dedim bende bu son gitmem bir aya kadar

Kızlar eşim devlette olduğu için ben devlete gidiyorum şimdilik ama sizce kendime özelde doktor bulayım mı?
Canım tercih senin ama ben özelden yana oldum hep sebebi devlette zaten doğum yapmam çok ebe arkadaşım var kötü muamele ediyorlar onlarda gördükten sonra gelemem ben öyle şeylere özel daha konforlu daha özenli davranıyorlar diye düşünüyorum

Ama kızlar sizler iki defa gittiniz ben daha bir kere gittim kese içindi o bebeği ölçmedi ve bir hafta sonra gel dedi normalde Salı gidecektim ama ben biraz büyüsün diye cuma gideyim dedim bende bu son gitmem bir aya kadar
Evet evet canım geçen de konuştuk ya hatta bunu seninle ,arkadaşın içi rahatlasın normal olduğunu görsün diye yazmıştım

Evet evet canım geçen de konuştuk ya hatta bunu seninle ,arkadaşın içi rahatlasın normal olduğunu görsün diye yazmıştım
Evet biliyorum canım bende ondan öyle dedim kuşum cuma da gideyim aşırı rahatlayacam bende 12.haftaya kadar gitmem tekrar memlekete gidip ordan doktor seçecem artık kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…